Mamici de iulie-august 2007 (40)
Raspunsuri - Pagina 8
aylin_tarcan spune:
eheeeheeeiiii, ioana draga mea
as vrea eu sa ma iau la bataie cu tine! dar cred ca ramanem la bataia cu nr de eco. ca la asta cu apa, nu stau prea bine! adica mai bine decat inainte cand nu reuseam sa beau nici macar juma de sticluta de jumate, acum beau cam 1 litru. deci am facut progrese mari. insa lupt ca sa ajung la cantitatea asta. mananc sarat, dulce...si tot degeaba.
otilia, nu e graba, draguto! dar ai vreo micoza ceva, sau ti le-a dat preventiv? sau impotriva ce? ca nu am inteles. impotriva leucoreei normale de sarcina?
Aylin,
21+ 
AndraZ spune:
Neata fetili!
Aseara nu am mai intrat pe net pt ca, spre rusinea mea, am sarit rau calul cu tensiunea si am luat o pastilutza destul de puternica si apoi am facut nani de la 9 seara. Si asta dupa ce ma tot laudasem ca totul este mai ok ca niciodata. Deci Anya, dupa cum vezi, m-a laudat degeaba 
.....se pare ca nu ma las pana nu ajung la tensiune mare...aseara nu aveam decat 16/5
....dar suntem optimisti si luptam pana la capat!
Jadi, eu raman pe lista de intalnire de pe 19.04.2007, numai ca eu cu sigurantza voi ajunge undeva in jurul orei 18.00 pt ca mai devreme nu am cum....asa ca nu scapatzi de mine asa de repede ![]()
Ashera, bine ai venit printre noi!
Andra
24/25 s
Mara Teodora
"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
Mara Teodora
liadorian spune:
quote:
Originally posted by aylin_tarcan
lia, dap!!! lichide multe cresc tensiunea!
Aylin,21+
Asta nu prea e o veste buna pentru mine. Eu eram usor hipotensiva inainte de sarcina, insa pustiul mi-a pus serios sangele in miscare si acum am constant 13 cu 8. Eu chiar ma bucuram, insa gine a cam strambat din nas cand a auzit... Daca mai si beau lichide, la cat ajung?!
Aylin, mie mi se face cu atat mai sete cu cat beau mai multe lichide, chiar daca initial inghit cu noduri. Bea apa multa chiar daca nu ti-e sete! Dupa ce se obisnuieste organismul cu portia crescuta de apa, nu mai e nici o problema.
Lia
S24
lorinaoo1 spune:
Cristina 

cu intarziere si de la mine 
Ioana 

Aud ca faci cura cu sarmalutze moldovinesti
. Hi-hi, da' tot te-am intrecut la kg luate. Nici macar nu va mai spun cate am luat, ca mi-e rusinica ![]()
Otilia 

ai un bebic care stie sa creasca frumos, felicitari
Maine imi vad si eu bebelina, sper, abia astept. Poate si-a revenit si e si ea in parametri.
Mai fetelor, dar voi ma speriati
Ia "varsati" tot, spuneti ce mancati si ce faceti de aratati asa de bine cu burtica? Eu nu mai pun poze cu mine ca va sperii. M-am latit cat o zi de post si coastele tot mi se vad ca la somalezi ![]()
Lavinia-nasica de moflea
burtica
Lorina Maria 27+
Ioana75 spune:
aylin, ok; deci cu eco sintem momentan la egalitate; dar daca nu bei mai multa apa te depunctez de o ecografie
.
Hai Lavinia, zi cite kg ai luat, ca nu e nici o rusine. Oricum tu erai pui de somalez inainte, cred ca acum arati normal
.
Andra, e bine ca tii tensiunea sub control, chiar daca ea mai "scoate capul"
.
Eu am tensiune mai mica sarcina asta decit prima oara, 11 cu 6 de obicei. Ma controleaza dr si la picioare de fiecare data sa vada daca m-am umflat.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
lorinaoo1 spune:
Ioana nu spun, secret de stat
, dar am ajuns deja la 2 cifre
Si eu am tensiunea 10 cu 6 de fiecare data cand merg la med de fam sau la maternitate. Sa inteleg ca ar trebui sa ma umflu? Ca deja verigheta mi-e cam fixa pe deget, eu am zis ca e de la greutatea mea.
Lavinia-nasica de moflea
burtica
Lorina Maria 27+
oanabbb spune:
ALINA.........vazui ca sunt certata si am zis sa scot putin nasul la raport!
noi suntem aproximativ bine....dak nu punem la socoteala ca nici n.am zis ca nu nasc in noaptea de pasti...contractii si toate alea...iar de atunci am cam ramas cu ceva dureri de burtuk...obosesc grozav...si cam asta e !
in rest....ma mustruluiesc mereu cum ca sunt o maaaaaaaare nesimtita pt ca am pus deja 9kg si jumate....am 61,5!!!!!dar nici nu fac nimic in sensul asta...adica parca mananc din ce in ce maI MULT!
voua elevitul nu va da o pofta ingrozitoare de mancare?adica eu cand il iau trebuie sa ma pun la masa din juma in juma de ora timp de 2 zile!asa ca il tot sar....in sensul ca l.am cam sarit de tot!dar as vrea totusi sa ma apuc iar de el...altceva mie nu mi.a recomandat dr...am vazut ca voi luati fier...e obligatoriu de luat ....sau cum?si care e mai bun>>>>
hai va pup si voi incerca sa fiu mai constiincioasa!!!!!!!
oana
24+
aylin_tarcan spune:
ioana, ia sa le mai numar o data! ca eu cred ca te-am luat cu una! ca am facut la herghe aia de urgenta! dar sa vedem sa fim sigure! ca nu e frumos sa trisam!![]()
lia, si eu eram hipotensiva. si acum am tensiunea mica, dar de vreo luna si ceva e mai ok. adica e 9-10 cu 5-6. macar nu mai scade sub 9.
si lupta si dai, si lupta si dai....asta fac, ma lupt cu apa asta. dar tare ce nu-mi place!
fetele dragi, ce poze mumoase aveti voi! vreau si eu pozici cu burtica sa le pun! dar nu am facut nici una! am asa, un ghimpe in inima si pitici pe creier! dar la un moment dat, o sa fac si eu. si o sa le pun!
Aylin,
21+ 
X-ray spune:
hai ca vine "aviatoarea"
.cea mai "buna " valoare la tensiune a fost 10/7,cea mai rea7/4.deobicei sunt intre
.pot sa bea la lichide sa ma umflu ,in 15 minute sunt pe buda.am facut si strategia cu paharul la 15 min,degeaba...daca nu as bea cafea dimineatza=> colaps
.hipotensiva am fost si inainte,asa ca....
alina
25+ cu bb Elisa
asa crestem noi