Mamici de iulie-august 2007 (40)
Raspunsuri - Pagina 2
lorinaoo1 spune:
Alina chiar ma gandeam unde sa-mi fac si eu asa cand m-oi muta la casa mea. Acu mai ramane sa duc tratative cu sotu'
Ioana, Anto, Jadi
Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 27+
Samurai-lady spune:
Va invit la o praji cu crema de cioco.E asa de bunaaaaaaaaaa.
Si la o cafa fara cofeina.
Sa uitam de kilograme si sa papam .
Samurai-lady 23 weeks si bb Ken 4 ani
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe
Lucruri bebe
Luna1 spune:
Saliu fetele. Eu sunt inca acasa in concediu ca fiu-miu mai are vacanta si sapt asta deci stau cu el acasa si trebuie sa-l intretin, nu prea am timp de internet. Plus ca e o vreme superba aici, de plaja asa ca sunt mai mult in curte sau prin parcuri.
Am citit din urma dar n-am retinut prea mult decat ca iar o enerveaza socrii pe brazuca, zi-le vreo doua nu-i lasa sa-ti strice ziua. Si mama a cam strambat din nas cand la cununie n-am invitat anumite persoane dar i-a trecut. Pai ce, e ziua ta speciala nu a lor.
Otilia am glumit la culoarea ochilor iti dai seama ca nu se vede. Dar as fi vrut sa stiu. Iti tin pumnii cu doctorul, daca totusi te streseaza situatia schimba-l pe bune.
Referitor la contractii eu am avut nedureroase si la Cosmin si acum si nu le bag in seama. La Cosmin din luna a saptea au devenit dureroase dar tot n-am luat nimic, atat timp cat colul e inchis nu exista motiv, uterul se antreneaza. Bine asa mi s-a spus mie si eu am nascut exact in DPN sper ca si acum va fi la fel. La mine asa a functionat.
Pup toate fetele, Anto, Anya, Alina (unde vad si io pozicile?) Ioana, Jadi, Lavinia, Aylin, Lia si pe toata lumea activa pe aici (imi cer scuze de am omis pe cineva) in dimineatza asta.
Sunt fericita ca mi-a venit azi canapeaua extensibila si pot sa incep sa aranjez camera de jos in camera de oaspeti si cartierul meu general.
Luna 22 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelyse Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin
X-ray spune:
lavinia la mine a fost mai simplu cu alesul culorilor ca sunt cam pe aceeasi lungime de unda cu al meu sot...acum tot fabulam cum ne facem baia,dar asta dupa septembrie incolo.deci avem timp de fabulat...am vazut in ungaria un tip de gresie si faianta ff dragutz ,in ganul mediteranian,asa ca un portocaliu old...
lary si eu vin la praji!eu acum bag un panetone si va las ca ma duc la somn.....
alina 25+ cu bb Elisa
asa crestem noi
liadorian spune:
Si mie imi da tarcoale un pui mic de somn... Pe la 3.30 vine sotul meu acasa, asa ca am vreme sa-mi fac somnul de frumusete!
Pupici la toata lumea!
Lia S24
Luna1 spune:
Lary ce face Kenutzu?
Prajiturica, mmmmm...
Eu mananc un ou fiert si o portocala. Cine vrea, e welcome to join me.
Mi-am schimbat si eu titulatura.
Luna 22 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelyse Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin
andicu spune:
Hello burtici si Christos a Inviat!
Ne-am intors si noi aseara de la munte. A fost superb! Doamne-Doamne a tinut cu noi asa, ca pt ultimul concediu inainte de bebe, si ne-a dat vreme frumoasa si relaxare totala! Cine vrea sa ne vada Gabaritul Depasit, am pus poze proaspete de la munte!
Alinutza, arati super in poze! pe langa mine , esti silfida, asa ca nu te mai plange ca esti tare frumoasa!
Brazuca, eu iti doresc o casatorie ca-n povesti si ca ziua ta Speciala sa nu ti-o tulbure nimeni si nimic!
Noi suntem bine, saptamana asta trebuie sa repet glicemia, sa vad cum mai stau, de aceea incerc sa nu prea mananc dulciuri si fainoase, poate iese valoarea mai mica! se pare ca am pus 1kg 1/2 in 4 zile la munte!
Vroiam sa va povestesc ca de vreo saptamana am inceput sa-i pun lui bebe Filip muzica pt bebelusi, respectiv, am copiat un CD cu Baby Einstein-Bedtime classics si-l tot ascult zilnic; vreau sa va spun ca de cate ori am dubii ca nu da din picioare pana mai tarziu, am testat-o: ii pun melodiile si imediat incepe sa ma salute ! sper ca de placere...(poate ma trezesc cand s-o naste ca il apuca jalea de la melodii, poate nu-i plac si de-aia se-agita..!)
Mai am niste senzatii ciudate prin burta, cateodata, parca imi face noduri , ca si cum s-ar juca cu cordonul sau cu matele mele si mi le innoada... e chestie de cateva secunde, se intareste un punct pe langa buric si apoi se relaxeaza...nu doare, dar se simte ciudat. Oare ce-o fi, aveti idee? se intoarce? sunt contractii de-alea nedureroase?
tuturor si bun venit celor 3 proaspete burtici!
Andicu 27+Filip Cristian
Poze noi cu burtica
brazuca25 spune:
La cata muzica am ascultat azi, bebe s-a saturat de dansat. Si acum ma apuca si pe mine somnul, asa ca incercam un somnik o ora.
24+ Denisa Maria
poze cu noi
otim spune:
Multumim fetelor . pe toate
alina.a - pe cartea lui de vizita scrie Dr. Mihai Vasile Ph.D. Medic primar
Samurai-lady - venim , eu sigur , da-le incolo de kilograme ...
andicu - UAU prin ce locuri ai fost..... si nu mai spune asa despre tine , esti o femeie frumoasa care radiaza fericire si e mandra tare de burtica ei , sa nu indraznesti sa-mi spui ca nu am dreptate ca tot nu te cred .
liadorian si brazuca25 - ia ganditi-va si un pic si la noi femeile "muncitoare" de la serviciu si trageti un puiut de somn si pentru noi , eu nu cer mult decat aprox 10 minute una si 10 minute alta si eu sunt fresh .
lorinaoo1 - am invins meteorologii ???
Otiliainceput 23+Laurentiu
Ioana75 spune:
Lavinia. Ce mai faci?
Luna, ce fain ca esti in concediu.
Eu sint iar la cura de sarmale cu smintina, ca e mama la mine inca 2 zile. Cind o sa ma cintaresc saptamina viitoare o sa stric cintarul.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)