Mamici de iulie-august 2007 (40)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Anto, ! Ai un baietel delicios, manca-l-ar mama pe el! Care-i reteta pentru copilasi asa frumosi si zambareti? Daca nu ne iese din prima, cel putin sa stim la urmatorul!

Lia S24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Aylin, cand primesti perna?

Lia S24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

anto, ai o mogaldeata super dulcica!! cu ochisori albastri! as vrea si eu sa ma mosteneasca fii-mea...dar daca e adevarat ca sare o generatie....

si uite niste preventiv

lia, vine luni. abia astept

Aylin, 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

fetelor, dar voi faceti numai bbei cu ochi mari si migdalati pe aici? ca eu asa vad. inseamna ca am nimerit bine! pastrati-mi si mie unul!

Aylin, 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Salutari tuturor!

Anto, e asa dulceeee baietelul tau!
Deni, ma bucur ca te-ai linistit si bebe e bine!

Cat despre perna, am vazut-o si eu si chiar ma gandeam daca merita sa dau banii...acum ca avem si comentarii despre ea, cred ca o sa o comand si eu, ca tare ma chinui cu perne si pernute si tot stau incomod ca ocupa prea mult loc in pat!

Andicu 27+Filip Cristian
Poze noi cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ily7 spune:

Aaaa.... pai cum sa mai stau si eu fara pernuta? . Si ca de obicei cand imi place mult ceva, ma intreb cum de am rezistat pana acum, fara ea!!??!!
Despre lista cu "strictul necesar" pentru spital daca nu o printez sa o am cu mine cand merg la cumparaturi, n-am sanse sa tin minte decat jumate ! Hhhmmm... mult mai ampla "problema" fata de ce-mi imaginam eu.

ily 23 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ily7 spune:

Am si eu o rugaminte!!! Stie cineva ceva despre cursurile "Scoala parintilor"? Asistenta lui Herghe ne-a recomandat sa mergem - sunt 5 sedinte a cate 2 ore.
Sincera sa fiu, cu siguranta am ce sa invat oricat de sumara ar fi informatia... (deh, cand pleci de la zero ca mine... ) dar totusi, 10 ore de curs?????

ily 23 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Anto pentru Victor e atat de dulce...Mancal-ar mama de frumos ca atunci cand vad baieti asa dulci parca uit ca n-am facut si noi o fetitza...

http://new.photos.yahoo.com/carmenion2003/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

Salutare fetelor!
Azi am lipsit la apelul de dimineata, am fost sa-mi rezolv cu adeverinta de la CAS si mi-am cumparat o rochita!!!!Mai subtire, cu volane in partea de jos, o sa va pun poze zilele astea.
Alina e foarte frumoasa gradina ta, e dorinta mea secreta sa am un petec de pamant unde sa fac un coltisor de relaxare...Sper sa reusim in curand...Deja si stiu ce plante imi pun.
Anto e un scump baietelul!
Perna aceasta am remarcat-o de la 3 luni cand ma odihneam foarte prost si asa m-am insipirat sa-mi pun perne ajutatoare.
In perioada asta sunt foarte bine cu somnul, ma trezesc doar o data pe noapte, deja am un reflex cu baia si nu mai am nevoie de nici o perna ajutatoare, nu ma apasa nimic...Am noroc, poate in ultima luna dupa ce va cobora copilul va fi mai greu...

Poza 23 saptamani
Mioara 28+ Doru Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Am vazut si pe Victor, superb baiat!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput