Mamici de iulie-august 2007 (40)
Raspunsuri - Pagina 21
greierash spune:
"Buna dimineata"
... se serveste cafea si pe la pranz?
greierash
26+ 
- "Traieste clipa" -
jeni71 spune:
Salutare burtici Hristos a inviat si bine v-am regasit !
Ce faceti? Cum va simtit? Cum ati petrecut de Pasti ?
BBPuck despre ce perna e vorba ? Lamuriti-ma si pe mine please !
Pupici la toate fetele dragi de aici !
Jeni
22 saptamani 

Carmena spune:
Jeni, bine ai revenit!
Pai tu spune-ne cum ai petrecut de Paste ca stiu ca ati fost pe alte meleaguri...
http://new.photos.yahoo.com/carmenion2003/albums/
liadorian spune:
quote:
Originally posted by jeni71
Salutare burtici Hristos a inviat si bine v-am regasit !
Ce faceti? Cum va simtit? Cum ati petrecut de Pasti ?
BBPuck despre ce perna e vorba ? Lamuriti-ma si pe mine please !
Jeni22 saptamani
Bine ai revenit, Jeni! Daca te uiti peste ultimele doua pagini, o sa gasesti o multime de informatii despre aceasta perna pentru gravide. Unele fete au si folosit-o si-s foarte multumite de ea!
Lia
S24
BBPuck spune:
Jeni, este vorba despre o perna lunga, in forma de bumerang, care practic tine locul multitudinii de pernite pe care ni le punem sub burtica, intre genunchi, la spate etc. ca sa putem dormi mai bine si mai comod fara sa deranjam bebelusul.
Am comandat-o pe net miercuri si mi-a ajuns joi (ieri), a costat 113 ron si sunt fffff multumita de ea. E de la bebelusultau . ro. O gasesti la accesorii gravide.
BBPuck
25+
jeni71 spune:
Buna !
Multi pupici Carmena, Liadorian si BBPuck mersi de informatii !
Eu am fost in Bulgaria de Pasti cu prietenii mei din Bucuresti si a fost de vis. Totul ireprosabil la hotel, cazare, masa tot (tinand cont ca am fost in hotel de 4 stele la pret de sindicat, 3 nopti cvazare+mese allinclusive 100 euro ). Bravo lor stiu sa faca turism, spre deosebire de noi. Apoi am mai stat o zi in Buc sa-mi revad toti prietenii si la plecare am vizitat vestitul magazin Ikea si Carrefour-ul, inclusiv tura de rigoare la Mini Prix. A fost superb ! M-as mai duce sincer in Buc pana nasc, ca dupa ce vine bebe pe lume mai greu cu plecatul meu de langa el sau cu el pana la o varsta !
Pupici
Jeni
22 saptamani

jeni71 spune:
Am vizualizat perna! Nu perna d-asta are si Monica Columbeanu la bebelina, doar ca alba ? Ca parca asa am vazut !
Am fost si la magazinele Rococ in Buc sincer nu mi-a placut nimic, si preturile destul de mari.
Pupici
Jeni
22 saptamani 

Antoanela23 spune:
Buna ziua dragele mele,
Iar am mult de citit din urma.
Nu mai stiu daca v-am spus, de srabatori Juniorul a fost asa de incantat ca e acasa toata ziua ca nu a fost chip sa doarma la pranz. In lunea de Paste am avut musafiri, verisoara mea si fam ei, au facut baietii un gratar si cand ne-am pus cu totii la masa a adormit si Victor in scaun, molfaind un os pe pui pe post de suzeta, am ras cu lacrimi vazandu-l, am pus pozele noi aici.
Pup fetele, ma duc sa vad ce mai povestiti,
Anto
27 si
Victor (8 octombrie 2005)
otim spune:
Antoanela23 - Suuuuper poza , e bestiala rau .... acum e mai greu de ales care-mi place mai tare asta sau cea cu pantofii lui tatii ???
. Te-a lasat durerea de cap sau mai iti trimitem o "tura" de
???
Otilia
inceput 23+
Laurentiu