Mamici de iulie-august 2007 (40)
Raspunsuri - Pagina 22
liadorian spune:
Anto, 
! Ai un baietel delicios, manca-l-ar mama pe el! Care-i reteta pentru copilasi asa frumosi si zambareti? Daca nu ne iese din prima, cel putin sa stim la urmatorul!
Lia
S24 
aylin_tarcan spune:
anto, ai o mogaldeata super dulcica!! cu ochisori albastri! as vrea si eu sa ma mosteneasca fii-mea...dar daca e adevarat ca sare o generatie....
si uite niste
preventiv
lia, vine luni. abia astept ![]()
Aylin,
21+ 
aylin_tarcan spune:
fetelor, dar voi faceti numai bbei cu ochi mari si migdalati pe aici? ca eu asa vad. inseamna ca am nimerit bine! pastrati-mi si mie unul! 
Aylin,
21+ 
andicu spune:
Salutari tuturor!
Anto, e asa dulceeee baietelul tau! 

Deni, ma bucur ca te-ai linistit si bebe e bine! 
Cat despre perna, am vazut-o si eu si chiar ma gandeam daca merita sa dau banii...acum ca avem si comentarii despre ea, cred ca o sa o comand si eu, ca tare ma chinui cu perne si pernute si tot stau incomod ca ocupa prea mult loc in pat!
Andicu
27+
Filip Cristian Poze noi cu burtica
ily7 spune:
Aaaa.... pai cum sa mai stau si eu fara pernuta?
. Si ca de obicei cand imi place mult ceva, ma intreb cum de am rezistat pana acum, fara ea!!??!!![]()
Despre lista cu "strictul necesar" pentru spital daca nu o printez sa o am cu mine cand merg la cumparaturi, n-am sanse sa tin minte decat jumate ! Hhhmmm... mult mai ampla "problema" fata de ce-mi imaginam eu.
ily
23 saptamani 
ily7 spune:
Am si eu o rugaminte!!! Stie cineva ceva despre cursurile "Scoala parintilor"? Asistenta lui Herghe ne-a recomandat sa mergem - sunt 5 sedinte a cate 2 ore.
Sincera sa fiu, cu siguranta am ce sa invat oricat de sumara ar fi informatia... (deh, cand pleci de la zero ca mine... ![]()
) dar totusi, 10 ore de curs?????
ily
23 saptamani 
Carmena spune:
Anto
pentru Victor e atat de dulce...Mancal-ar mama de frumos ca atunci cand vad baieti asa dulci parca uit ca n-am facut si noi o fetitza...
http://new.photos.yahoo.com/carmenion2003/albums/
mioara2004 spune:
Salutare fetelor!
Azi am lipsit la apelul de dimineata, am fost sa-mi rezolv cu adeverinta de la CAS si mi-am cumparat o rochita!!!!Mai subtire, cu volane in partea de jos, o sa va pun poze zilele astea.
Alina e foarte frumoasa gradina ta, e dorinta mea secreta sa am un petec de pamant unde sa fac un coltisor de relaxare...Sper sa reusim in curand...Deja si stiu ce plante imi pun. ![]()
Anto e un scump baietelul!
Perna aceasta am remarcat-o de la 3 luni cand ma odihneam foarte prost si asa m-am insipirat sa-mi pun perne ajutatoare.
In perioada asta sunt foarte bine cu somnul, ma trezesc doar o data pe noapte, deja am un reflex cu baia si nu mai am nevoie de nici o perna ajutatoare, nu ma apasa nimic...Am noroc, poate in ultima luna dupa ce va cobora copilul va fi mai greu...
Poza 23 saptamani
Mioara
28+
Doru Andrei