Mamici de iulie-august 2007 (40)
Raspunsuri - Pagina 23
lorinaoo1 spune:
Anto 

ai o dulceata de baiat
. Cred ca e de la ciocolata si de la pupicii de la mami ![]()
Aylin uite ca am intrebat chiar azi de dr mea cum sta treaba cu acele contractii si mi-a zis ca atata timp cat sunt nedureroase nu trebuie sa ingrijoreze, sunt normale. Daca devin dureroase, atunci pun probleme. Si inca ceva, daca vi se intareste burtica timp de o zi sau doua, fara sa se relaxeze deloc, atunci e aiurea. Concluzia - sa nu va ingrijorati cand se intareste burtica cateva secunde (poate sa se intareasca si un minut) ca e ok.
In alta ordine de idei, am scapat azi ieftin tare. Am fost la spital si dna dr mi-a facut internare de o zi (la ora 8) si la 10 m-au trimis acasa
Nici macar nu am stat in salon. Am vazut-o si pe bebelina
care e ok. Isi pastreaza diferenta de aproape 2 sapt (ca era in urma) si dna dr spunea ca singurul efect e ca va fi o decalare a datei nasterii - adica voi naste mai tarziu un pic cu vreo sapt. domnisoara cantareste 884g (cam putin dupa mine). Colul imi e inchis si s-a lungit
, are 52 mm, deci contractiile nu-l mai afecteaza, ce mai, sunt o luptatoare, ma adaptez repede ![]()
I-am spus si de contractiile de dinainte de Pasti si mi-a dat sa iau Gynipral daca se repeta fenomenul, ca cica relaxeaza mai bine muschii decat no-spa, dar are si efecte secundare (palpitatii, agitatia bebelusei). Si gata, am tras deja un pui de somn si venii sa va pupacesc 
Lavinia-nasica de moflea
burtica
Lorina Maria 27+
liadorian spune:
Lavinia, vesti excelente! 
Cu asa mami, si bebelina va fi o luptatoare adevarata! Sa stii ca m-am tot gandit la ce discutaseram acu cateva zile, despre tratament etc. si de ieri am incercat (si deocamdata am si reusit!
) sa trec de la injectii la pastile. Ieri nu m-am mai intepat deloc, la fel si azi, am luat doar No-spa pastile. Vad ca e surprinzator de bine! Inca nu ma avant la plimbare, dar cine stie? Poate am scapat de episodul urat si rasare soarele si pe strada mea!
Oricum, n-o sa fiu chiar linistita pana nu trec de 28 de saptamani. Dar nu mai e asa mult!
Lia
S24 
lorinaoo1 spune:
Lia bravo 

asa te vreau. Ma bucur f mult pt tine, mai ales ca nu te mai intepi (caaah). Acu nu te crede mare viteaza si sa iei lumea in piept ca nu vrem sa dai inapoi ca un racusor, ok?
si la mai bine!
Lavinia-nasica de moflea
burtica
Lorina Maria 27+
liadorian spune:
Pentru ca tot pomeneai de lungimea colului: cum o afli, ecografic? e nevoie de vreo ecografie speciala sau e o masuratoare de rutina care se poate face la orice cabinet? Mie nu-mi apare in nici un buletin ecografic de pana acum lungimea colului...
Lia
S24 
lorinaoo1 spune:
Aaa, si apropo de vesti bune, ieri am aflat ca o prietena de-a mea, care imi tot spunea ca ii fac pofta de o sarcinutza (mai are un baietel de vreo 7 ani) e insarcinata in sapt 12 deja ![]()
Deci se ia
Si mai am o prietena pe care as vrea s-o "molipsesc", dar acum face un tratament, ca are probleme cu hipofiza. Dar dupa tratament o "captusesc" eu, hi, hi ![]()
Lavinia-nasica de moflea
burtica
Lorina Maria 27+
liadorian spune:
Ahaaaaaaa, acu inteleg de ce ma tin pe mine in casa uratzii astia - ca sa nu imprastii "microbul"!
Las' ca le-arat eu lor!
(Nu chiar acuma, dar imediat ce mi se linisteste burtica!)
Lia
S24 
lorinaoo1 spune:
Lia mie imi face endovaginala de fiecare data cand vrea sa-mi masoare colul. Presupun ca trebuie sa ceri dr tau sa-ti faca si endo. Acu depinde si de ecograful pe care il are in dotare. Ar trebui sa aiba o sonda pt endovaginala si un sonograf (sau cum s-o numi maciuca aia, nu dati ca nu stiu
) pt ecografia abdominala.
Lavinia-nasica de moflea
burtica
Lorina Maria 27+
lorinaoo1 spune:
quote:
Originally posted by liadorian
Ahaaaaaaa, acu inteleg de ce ma tin pe mine in casa uratzii astia - ca sa nu imprastii "microbul"!![]()
Las' ca le-arat eu lor!
(Nu chiar acuma, dar imediat ce mi se linisteste burtica!)
LiaS24

mai stii ce conspiratori ai in jur? Lavinia-nasica de moflea
burtica
Lorina Maria 27+
liadorian spune:
Stiu despre ce-i vorba! Ne-am "intalnit" sarcina trecuta cu obiectul respectiv. De data asta n-am facut nici o endovaginala.
Si zici ca vin berzele, stoluri, stoluri! Sa-mi avertizez prietenele! ![]()
Lia
S24