Mamici de iulie-august 2007 (40)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns otim spune:

quote:
Originally posted by otim

Lavinia - locuri libere pentru "vacante" nu mai avem decat cele pentru o zi , din "pacate" tocmai sau terminat . Bilete pentru "vacante" mai prelungite de 5-7 zile sunt valabile numai incepand cu data de " 11.07.07 "

Otiliainceput 23+Laurentiu

Lavinia - se pare ca am avut dreptate ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

quote:

quote:

Lavinia - locuri libere pentru "vacante" nu mai avem decat cele pentru o zi , din "pacate" tocmai sau terminat . Bilete pentru "vacante" mai prelungite de 5-7 zile sunt valabile numai incepand cu data de " 11.07.07 "

Lavinia - se pare ca am avut dreptate ...

Da, ai avut, spre fericirea mea Ca altfel mai stateam in pat nu cu una, ci cu doua Cred ca ai pus tu o vorba buna acolo la Cineva Uite o de la mine.

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Vin si eu la apel asa mai tarziu.
Anto multumesc, dar lucrez si in concediu pt firma noastra. Azi am realizat ca e vineri si de luni merg iar la serv. pe Victor ca tare dragut e. Si alex mi-a adormit de doua ori in scaunel in timp ce manca. Interesant e ca daca il trezeam continua sa manance. Parca nu realiza ca adoarme.
Daca mai ai esenta de ochisori albastrii te rog sa trimiti si la mine caci ai nostrii nu au rezistat decat vreo 5 luni.

Cristina-Ana frumoasa burtica. Arati foarte bine.

Alina.a eu tare tanjesc dupa o cabanuta cu o bucatica de gradina. Azi am fost la banca sa ne interesam de un credit, dar inca nu suntem hotarati ce sa facem. Pana una alta mi-ai facut pofta cu gratarele asa ca dupa ce imi vine pustiul acasa (e la dadaca) merg in vizita la nasi si punem de un gratar (ei stau la casa in Vladesti).

Din pacate eu nu prea am poze cu burtica sper ca o sa fac saptamana viitoare. Vreau si sa ma laud cu cele doua bluzite ce mi le-am cumparat de sarbatori.

Jadi bine ca voi nu ati patit nimic. Masina se repara.

Eu azi am descoperit ce comod e sa faci cumparaturi telefonic. Nu mai aveam apa si ceva mancare asa ca am sunat si intr-o ora am primit cumparaturile acasa. Se pare ca serviciul e nou, eu ieri am descoperit si am fost prima persoana care a comandat. Au fost foarte draguti, iar eu am scapat de stresul cumparaturilor. Trebuia sa rog mereu pe cineva sa ma ajute.

21+ 21.07.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Lavinia bine ca ai scapat usor. Eu pt o internare fictiva am stat 8 ore la spital. Acum prefer sa merg la serv. Recunosc ca si banii sunt mai multi in acest caz, iar cu munca nu ma omor prea tare acolo ca nu imi ridica nimeni statuie (sa nu intelegi ca trag mata de coada, dar randamentu a cam scazut).
Lia mie la eco imi masoara colul.

21+ 21.07.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chriszta spune:

Salut fetelor.
Ma bucur sa va "vad".
O sa fac niste incercari cu poze...daca gresesc nu ma luati in seama...
[url="http://www.photos.yahoo.com/cristina_hristea.]Pozecuburtica[/url]

Cristina 25+ si Eva Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chriszta spune:

E vreo informaticiana care sa ma ajute???
Ca nu mi-a iesit shorcut-ul...

Cristina 25+ si Eva Alexandra

Mergi la inceput

Cristina - dai la mine pe "reply with Quote" si poate te ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

Cristina ai uitat sa pui " dupa ce ai dat adresa ( ai pus . )

Poza 23 saptamani
Mioara 28+ Doru Andrei

Mergi la inceput

Cristina - dupa cristina_hristeaai punct urmat de ceva dupa care ghilimele sus inainte de paranteza , ia incearca asa , daca nu merge imi spui si mai incercam pana reusim , OK ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

Am vazut pozele. Foarte frumoase. Eu am fost in iunie anul trecut la SF Ana. Cei de acolo ne-au spus sa intram in apa si sa ne punem o dorinta. Sa stiti ca e pe cale sa se indeplinesca!

Poza 23 saptamani
Mioara 28+ Doru Andrei

Mergi la inceput