Mamici de iulie-august 2007 (40)
Raspunsuri - Pagina 17
otim spune:
Aylin - vezi ca ti-am trimis pe email lista
Lia - la tine nu am gasit email ....
alina -
multumim jadi pentru listuta ....
Otilia
inceput 23+
Laurentiu
aylin_tarcan spune:
otilia, merci pentru listuta! am retinut si numele ovulelor, dar nu am auzit de ele! e bine de stiut oricum ca se iau in caz de candida!
lia, vreau si eu varianta scurta! ca pe urma o lungim noi1 vreau sa stiu ce e indispensabil
Aylin,
21+ 
jadi spune:
Listuta nu este a mea, se gaseste in forma pura aici subiect deschis acum 2 ani de o colega actuala de "scutece". Eu doar am completat cu comentariile dupa vreo 6 luni de la nastere cand am stiu ce am folosit sau nu
. Ma bucur ca va ajuta!
Deni &
Vlad & Tudor
X-ray spune:
carmena uite poze cu gradina,defapt jumate de gradina
.
lia eu m-am orientat spre patuturile gen tarc,au salteluta inclusa.mie mi se par si mai usor de transportat si mai practice.si sunt la jumatate de pret fata de cele din lemn.
alina
25+ cu bb Elisa
asa crestem noi
Miillyy spune:
Buna fetele!

Puteti va rog sa imi spuneti si mie cum sa accesez mail-ul comun? Ca nu am gasit informatia!
Thx!
M.
26+
jadi spune:
Super poze Alina, sper sa imi aduc aminte sa te vizitez cand o sa vin prin Arad. De fapt cumnatii actuali ai mamei sunt tot in Arad, el e ceva doctor stomatolog, Ciurdariu, sigur avem de ce vizita Aradul acum ca am vazut si pozele
.
Deni &
Vlad & Tudor
aylin_tarcan spune:
mama, fetelor! ce mistoace sunt pernele alea! dupa parerea voastra care sa fie cea mai faina?
dar tot vreau sa stiu daca la noi in comert nu ezixta! ca pana vine aia luata de pe net ....
Aylin,
21+ 
jadi spune:
Miilyy activeaza PM sau trimite un email la iulaug2007@yahoo.com si vei primi parola pe email!
Deni &
Vlad & Tudor
X-ray spune:
sunteti bine venite toate!saptamana viitoare ne facem putz sa putem uda si face dus in spate si tot in cursul primaverii asteia un gratar zidit cu plita,deci o putem pune si de niste gratarele mai des
.ce ne-am mai intalni daca am fi mai aproape....
alina
25+ cu bb Elisa
asa crestem noi
liadorian spune:
Imediat ce scriu lista scurta, promit sa o trimit pe mail-ul comun. Sa vina si printul consort acasa, sa aprobe lista!
Azi a plecat in vizita la ai lui (la vreo 60 de km distanta), asa ca stau toaaaata ziulica pe capul vostru! Poate cu ocazia asta intreaba si soacra-mea cand i se naste nepotul/nepoata, ca pana acum nu s-a deranjat sa intrebe. (Na, am zis o rautate, da' ramane intre noi!)
jadi, super pontul cu oferta de la Diverta! Tocmai am intrat pe site-ul lor, dar nu pricep o chestie. Cum ajung fotografiile printate inapoi la tine? Ti le expediaza prin posta? Trebuie sa fii neaparat din Bucuresti? Si inca ceva: cum platesti? (Da-mi 2 palme daca-s bleaga si nu stiu unde sa ma uit, dar te rog lamureste-ma! Nici noi n-am scos nici o foto din vacanta trecuta, ce sa mai zic cele de la nunta...)
Lia
S24