Mamici de iulie-august 2007 (40)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns otim spune:

quote:
Originally posted by alina.a

sunteti bine venite toate!saptamana viitoare ne facem putz sa putem uda si face dus in spate si tot in cursul primaverii asteia un gratar zidit cu plita,deci o putem pune si de niste gratarele mai des.ce ne-am mai intalni daca am fi mai aproape....

alina 25+ cu bb Elisa
asa crestem noi

UAU fara grai .... si fara cuvinte pentru ca nu gasesc nimic pe masura ... UAUUU

Otiliainceput 23+Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Lia cand plasezi comanda iti alegi un magazin din zona ta... le platesti la ridicare, comanda dureaza 3 zile lucratoare! Eu mi-am ales Diverta din Mall-ul vechi! De unde esti tu?

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Din Suceava! Cred ca e prea departe de albumul meu de vacanta! Habar n-am daca avem un Diverta in oras. Am gasit pe net o adresa de aici, dar trebuie sa-mi trimit barbatul sa prospecteze intai terenul, sa confirme daca exista sau nu magazinul cu pricina.

Lia S24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

pentru fetele care sunt din bucuresti! poze la auchan!!! acum e promotie pana pe 19 (deci grabiti-va). poza 10x13 e 0.29 ron (respectiv 0.19 ron daca le uploadati pe net - adica daca aveti rabdare). pozele sunt pe hartie fuji (adica buna tare), sunt trimise la budapesta si sunt gata in 5 zile lucratoare. eu tocmai am scos vreo 8-900.

in legatura cu ce ponturi va vand de la auchan, credeti-ma! am pile acolo

si nu va luati acum LCD, ca in 2 saptamani, scade pretul!

Edit: am corectat!

Aylin, 21+

Mergi la inceput

Pai sunt scumpe la 1.9 roni, de zece ori mai mult... poate sunt 0.19?

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

jadi, auoleu! da, m-am incurcat. 0.19 si 0.29 adica 1900 si 2900

Aylin, 21+

Mergi la inceput

Din ce imi spune o colega de a mea care a lucrat la Diverta, nu mai exista magazin in Suceava dar sigur sunt posibilitati de transport pana acolo... scrie pe adresacontact@dol.ro si intreaba-i!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Asa da, ma gandeam eu ca preturile sunt aliniate de aia cred ca au si promotie .

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

dap. oricum, fata de poze facute in oras la kodak, care sunt si scumpe tare si nici nu ies bine....si in alta ordine de idei, nici nu prea mai sunt locuri in care sa poti face poze (mai ales pe aparat fuji). era la cora, dar s-a desfiintat si fuji a iesit de pe piata, ramanand doar kodak, care cam face legea. de aia se si fac astea la budapesta. nu stiu cum face diverta, dar aflu si va zic.

Aylin, 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BBPuck spune:

Scuzati, am lipsit putin.
Asaaaa. De la Ikea inca nu am cumparat nimic, am fost doar in prospectare. Am vazut mobila lor de bucatarie, ca de asta ma doare cel mai tare, ca inca n-am:(. Au un sistem de amortizare la sertare de care barbatul meu s-a indragostit. Si eu, dar nu ne incape in buget o bucatarie de aprox 7000ron. O s-o facem la o firma cu 1700 ron, cam la aceeasi calitate si poate gasesc aia si amortizoarele de sertare.
Altfel, foarte misto nimicurile de design (vaze, suporturi de diverse, etc.). Din astea o sa-mi iau clar de la ei. N-am putut sa stam prea mult la corpuri de iluminat (ca ma grabeam spre baie), dar o sa ma duc iara, ca am vazut din fuga calului niste chestii super.

Perna am comandat-o pe net, mi-a venit ieri. Nu e ca cele de pe site-ul pus de Lia, dar e ok, eu m-am odihnit foarte bine pe ea azi-noapte (fizic, ca psihic m-am tot foit - cosmaruri tampite, ce sa fac).
E luata de pe bebelusultau . ro (sper sa nu se buseasca denumirea, stiu ca e reclama la alt site, dar asta e situatia, daca o gaseam pe DC, o luam de aici).
Are o fata detasabila lavabila, perna propriu-zisa e plina cu bilute de polistiren si e in forma de bumerang. O poti pune la spate, ca te sprijina, in fata, ca sa poti dormi cumva pe burta, dar fara sa superi copilul, te poti sprijini de ea cand stai la TV, ce sa mai, eu am devenit fan.
A costat 113 ron si mi-au adus-o in 24 de ore.
Daca mai aveti intrebari, sunt aici si ma bucur sa va dau si eu info folositoare, ca prea am abuzat de voi (doar am citit, n-am si scris):).
Pupici.

BBPuck
25+

Mergi la inceput