Bucurii de sept-oct 2006 (58)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Foarte faine pozele, Mira! Si eu eram slabutza in 2005. Chiar pe desktop am o poze din acele vremuri...pusa intentionat de sotz...ca sa stiu de unde am plecat. Ehh o sa scap de kilele astea. Mai sunt vreo 5 pana la greutatea pe care o aveam cand am ramas insarcinata si vreo 8-9 pana la greutatea ideala. Hai 10...

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!

www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site! Inscrie-te si tu pana pe 15 aprilie! Mai sunt 3 zile...grabeste-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns festina spune:

Mi-am mai adus aminte de o chestie ... de la 6 luni le dati copiilor fluor-vigantoletten sau ati ramas pe vigantol-oil?
Si administrarea de fluor la copii e un subiect controversat ... pe de alta parte am inteles ca tabletele de fluor-vigantoletten sunt mai eficiente decat picaturile de vigantol-oil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

neatza, nu da nimeni? o sa fac eu...

alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Neata!
Daca as fi bautoare de cafea acum as vrea un ibric intreg Of, of, mai, mai, iar am avut o noapte aproape alba. In fine, asta deja nu mai e nici o noutate. Cum nu e noutate nici durerea mea puternica din gat .
Festina, eu i dau in continuare vigantol oil. Asa i-am dat si Anei, nu m-am hotarat oricum sa le dau flor.
Lili, plimbareata mica, cu 2 inghetate vrei tu sa slabesti? Chiar vroiam sa te intreb cati km sunt intre Iasi si Suceava?
La noi vad ca a iesit soarele, desi e inca racoare. Azi sunt singura cu cele doua copilite ale mele si sunt atat de obosita deja. Ne-am culcat la 12 si la 7 jumate au fost amandoua (si prin urmare si eu) in picioare.
Gata, deja se plange....Fug!

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

festina, mie mi s-a spus sa beau eu zerul ramas de la branzica, da` si eu dau la caine... deci se diversifica si patrupedele...
mamilili, cand poti, imi spui si ne vedem!
msl, cum a spus si marina, mai incearca cu carnita; galbenus de ou ii dai?
ignatica, imi pare rau de ce ti s-a intamplat; poate se rezolva si problema cu serviciul...
mirabelac, am vauzt pozele, sunt foarte reusite si david seamana cu tine; mi-au placut si torturile.

poze cu noi

Mergi la inceput

marina, imi pare rau de noptile albe pe care le ai... eu ma simt foarte obosita (nu cred ca mi-am revenit din perioada de dat papa de cateva ori pe noapte), chiar daca narcisa ma lasa sa dorm noaptea... in schimb, ziua... nu stiu ce m-as face, daca as pati ca tine... sanatate multa iti doresc!

poze cu noi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by MamiLili

Foarte faine pozele, Mira! Si eu eram slabutza in 2005. Chiar pe desktop am o poze din acele vremuri...pusa intentionat de sotz...ca sa stiu de unde am plecat. Ehh o sa scap de kilele astea. Mai sunt vreo 5 pana la greutatea pe care o aveam cand am ramas insarcinata si vreo 8-9 pana la greutatea ideala. Hai 10...

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!

www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site! Inscrie-te si tu pana pe 15 aprilie! Mai sunt 3 zile...grabeste-te!

poze cu noi

Mergi la inceput

Cosmina si Teodora Maria, la multe lunite!!!

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Marina aveam 60 kg si 1.68, asa aveam si cand am ramas gravi, in ianuarie 2006. In parcul unde merg eu tot asa se intampla, se aduna niste indivizi care joaca table sau remi, vorbesc foarte urat si scuipa seminte... si acolo vin foarte multi copii, parcuri sunt fff putine...

Gety hainutzele le iau de la magazinele din zona parcului Alex. sunt frumusele si relativ ieftine.

msl nu cred ca ar trebui sa-ti faci griji pt. lamaia din branzica calcica, o pui la fiert doar si isi pierde din aciditate, cu ca lactic insa, iese branzica imbogatita cu calciu, doar atat. Nici David nu vrea carne deloc, pediatra a zis sa-i dau supa de legume si piure, nu e nici o problema, noi papam bine branzica.

Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site!
Inscrie-te si tu pana pe 15 aprilie!
Mai sunt 3 zile...grabeste-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Multumim tuturor pt. aprecieri .

Festina felicitari pt. ma-ma! Cine stie daca o pleca repede pe picioarele lui, pana acum n-a excelat la activitatile fizice, mai mult la cele de vorbire.

Marina eu nu inteleg cum rezisti tu totusi cu programul asta de somn, mai ales ca nu bei cafea, eu am inceput sa beau cu cofeina ca nu mai rezist... azi-noapte m-am trezit iar la 2 ore fix, pt. tzatza of course... i-o fi sete... diseara am sa-i dau si ceai, desi daca nu primeste ce i se cuvine face un scandal...

Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site!
Inscrie-te si tu pana pe 15 aprilie!
Mai sunt 2 zile...grabeste-te!

Mergi la inceput