Bucurii de sept-oct 2006 (58)
Raspunsuri - Pagina 8

anangel_lexi spune:
anangel_lexi spune:
 Mira, superb Davidutu si seamana cu tine bucatica rupta! Iar tu arati foarte bine, nu te mai stresa. Daca m-ai vedea pe mine, ai intelege ca n-ai motive sa-ti faci griji de cum arati tu.
La multi ani Bucuriilor de 13!  

de
 de  Maria Cornelia (20.09.2006)
Maria Cornelia (20.09.2006)

eunice78 spune:
eunice78 spune:
 Buna dimineatza!
Nu am mai intrat pe aici dar avand in vedere ca m-a invitat cucuoancea vin si eu, de ma primiti.
Eu am doi copii, un baiat "mare"de 3 ani si aproape 8 luni si un baiat mic de 6 luni jum. Cel mic se numeste Toma, cel mare Petru. Toma e nascut pe 29 sept 2006 cu 3500 gr si 54 cm. Inca nu sta singur in fund si nici dintzi nu avem ( lui Petru i-au iesit dupa 9 luni). Toata ziua se invarte pe burta si are pretentia sa ma vada. Am inceput diversificarea de trei saptamana si papam fructe si piure de zarzavat cu carne. Acum Toma are 8700 gr, zice ma-ma, ba-ba, ta-ta, pa-pa. Si incepe sa ii creasca parul. Iar acum ma striga asa ca va las.
 poze cu baietzii

Mirabelac spune:
Mirabelac spune:
quote:
Originally posted by MamiLili
Foarte faine pozele, Mira! Si eu eram slabutza in 2005. Chiar pe desktop am o poze din acele vremuri...pusa intentionat de sotz...ca sa stiu de unde am plecat. Ehh o sa scap de kilele astea. Mai sunt vreo 5 pana la greutatea pe care o aveam cand am ramas insarcinata si vreo 8-9 pana la greutatea ideala. Hai 10...
Lili, mami fericita a luiMathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!
www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site! Inscrie-te si tu pana pe 15 aprilie! Mai sunt 3 zile...grabeste-te!
Si cum ai de gand sa scapi de ele, eu nu stiu ce sa mai fac, am mai pus vreo 2 cu sarbatorile astea... vrea sa merg la sala cat mai curand, mai ales ca am diversificat piticu', insa nu ma bazez prea mult pe asta, tot tzatzivor a ramas...
Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site!
www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site!

Inscrie-te si tu pana pe 15 aprilie!
Mai sunt 2 zile...grabeste-te!

Mirabelac spune:
Mirabelac spune:
quote:
Originally posted by eunice78
Buna dimineatza!
Nu am mai intrat pe aici dar avand in vedere ca m-a invitat cucuoancea vin si eu, de ma primiti.
Eu am doi copii, un baiat "mare"de 3 ani si aproape 8 luni si un baiat mic de 6 luni jum. Cel mic se numeste Toma, cel mare Petru. Toma e nascut pe 29 sept 2006 cu 3500 gr si 54 cm. Inca nu sta singur in fund si nici dintzi nu avem ( lui Petru i-au iesit dupa 9 luni). Toata ziua se invarte pe burta si are pretentia sa ma vada. Am inceput diversificarea de trei saptamana si papam fructe si piure de zarzavat cu carne. Acum Toma are 8700 gr, zice ma-ma, ba-ba, ta-ta, pa-pa. Si incepe sa ii creasca parul. Iar acum ma striga asa ca va las.
BINE AI VENIT printre BUCURII! O sa te treaca fetele pe prima pagina, sa-mi trimiti datele si pt. site.
Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

Inscrie-te si tu pana pe 15 aprilie!
Mai sunt 2 zile...grabeste-te!

xandrutza_76 spune:
xandrutza_76 spune:
 bine ai venit, eunice!
alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi

floricel79 spune:
floricel79 spune:
 Buna dimineata si Hristos a Inviat!!!! Noi am plecat la tara pe nepusa masa si n-am mai apucat sa intram pe net...
A fost timp frumos si am stat foarte mult afara drept urmare Roxi a dormit bine noaptea. O sa pun poze cand o sa le am :))
CristinaG mai da-ne vesti despre Vlad; sper ca-i ok acuma 
Intrebare: ce combinatii de fructe faceti voi? ce merge mai bine cu branza? La Roxana nu-i place branza deloc si nu-i prea dau; ii dau pe la ora 18 iaurt cu ceva fructe si pe ala il mananca destul de bine, poate e suficient.
Mai am o intrebeara referitoare la lipsa de fier? Toti bebeii alaptati ar trebui sa ia fier??? Azi o sa merg la o dr noua mai tanara si recomandata de niste mamici cu care ne plimbam si sunt curioasa ce o sa-mi zica si ea.
Ma duc sa fac pireul de fructe: banana, mar, para si branzica.
Sper sa iasa bun. Oricum, ce nu mananca Roxi, mananc eu ca-i cu vitamine 
poze cu noi
Florina, mamica de Roxana  Maria (23.09.2006) 

Ignatica spune:
Ignatica spune:
 Bine ati venit eunice si Toma. 
floricel nu cred ca e o regula sa se dea fier copiilor alaptati, cred ca numai celor cu hemoglobina scazuta. Si nu cred ca mai e cazul de cand incepe diversificarea, decat la recomandarea medicului, bineinteles.
Mira ce baiat mare aveti...si m-ai terminat cu tortul. 
Noi am intrat oficial in perioada de aruncat totul pe jos ca sa ridice mama, de rupt ziare, de fosnait pungi etc. Nici o jucarie nu il mai atrage, am casa varza cu bucati de hartie, obiecte pe jos...
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David

Crisnemes spune:
Crisnemes spune:
 Buna dimineata !
  Victor doarme si la ora asta si nu-mi vine sa cred  s-a trezit la 6:30 si la 7 a adormit din  nou. 
   Dar acum fug ca tocmai pe cand ma laudam.....
Cristina si Dragos (31.01.2004)+
Dragos (31.01.2004)+ Victor(19.09.2006)
Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO 
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

mexxa spune:
mexxa spune:
 Salutare si de la noi....
Am vazut bucuriile...mama ce scumpe sunt ele
Lili,Andra cand veneam de la Campulung am  mers prin Suceava si ma gandeam cat de inflorit e Iasul.. insa e plin de mamici cu bebei...cat am stat la un semafor am vazut pe putin 10 carucioare
 insa e plin de mamici cu bebei...cat am stat la un semafor am vazut pe putin 10 carucioare
Mihaela imi pare tare rau pentru acte..off si numai cat drum trebuie batut pana le faci pe toate la loc.
Gety multumim ca v'ati gandit la noi...luni mergem la spital sa vedem ce si cum sta treaba...
Sebi de cand am venit de la munte a inceput sa doarma muulltt mai bine, se trezeste de 3 ori pe noapte...acum nu stiu daca e de la faptu ca are toate mesele pe zi solide numai noaptea,dimineata si seara are lapte...sau la reglat aerul de munte
In rest suntem bine...pe mine ma cam doare coloana,dar cred ca e de la cat l-am carat in brate..nush ce sa zic.
Pup si revenim acusi cu poze
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica  de  Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )
   Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )

MamiLili spune:
MamiLili spune:

Marina, intre Iasi si Suceava sunt 147 km.
Mira, planuiesc sa scap de kile prin sport, vreau sa-mi fac abonament la bazin si sa alerg pe stadion. Si sa renunt la paine si alte bunatati.
Lili, mami fericita a lui   Mathias   (17.10.2006)
 Mathias   (17.10.2006)  Mathias' site  ...  coming   soon!!!
Mathias' site  ...  coming   soon!!!

www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site! Inscrie-te si tu pana pe 15 aprilie! Mai sunt 2 zile...grabeste-te!
www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site! Inscrie-te si tu pana pe 15 aprilie! Mai sunt 2 zile...grabeste-te!