Bucurii de sept-oct 2006 (58)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Mai, iar pe pagina a doua?
Noi tocmai ne-am intors de la plimbarica. E foarte frumos aici la noi, e foarte multa verdeata si miroase foarte frumos. Abia astept sa infloreasca teii. O sa fac maine poate niste poze sa va arat si voua... Vorba aia insa...pacat ca e locuit de romani Am vazut si azi in parc cum o mamica si un tatic, pazindu-si odrasla, mancau seminte si aruncau cojile fara nici o jena pe jos. Totul era atat de natural...parca erau animale. La fel, ma scoate din minti cum arunca fumatorii mucurile pe jos, desi cosul de gunoi e la 2 pasi. Si cand asta se intampla in parc, langa groapa cu nisip... Eeee, o sa vedeti cand or incepe pitacii sa mearga si sa adune mucurile de tigara din parc si cu o rapiditate uluitoare sa le bage in guritza
E, dar altfel...a fost o plimbare reusita. Sa vedem ce noapte vom avea, fiindca a mare a dormi de la 16 la 20 (de obicei, doarme 2 ore, dar acum a avut somn, nu gluma).

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msl spune:

Fetelor,
tot citesc aici pe forum ca le da-ti la bebei citrice sau ca faceti brinzica din lapte cu lamiie; pediatra mi-a spus sa nu-i dau citrice de nici un fel pina la un an; nu i-am dat deloc dar, in sua nu sint pastile de calciu lactic sa-i pot face brinzica asa, asa ca numai cu lamiie...si daca e interzis, ce sa fac?
Pe de alta parte nu stiu ce sa-i mai dau la bebe de papa...am incercat carne de pui si e cih rau de tot....nu a vrut sa manince deloc; oare este o problema daca nu maninca carne si brinza? ce maninca sint zarzavat de supa dovlecei spanac si cartofi plus mere si pere si cereale...si cam atit...oare este prea putin?( are 7 luni)

http://www.totsites.com/tot/bebepoze

Mergi la inceput

mls, nu e atat de importanta branza. Daca bea laptic (san sau formula) e arhisuficient. Isi ia foarte bine calciul de acolo. Poti sa ii faci branzica si fara lamaie si fara claciu. Vezi ca pe emailul comun am dat o schema de diversificare unde exista si cateva retete de branza. La 7 luni poti sa ii dai si iaurt cumparat sau facut in casa (nu din cel cu fructe fiindca are multe e-uri). Cu carnea mai insista din cand in cand, incearca si cu ficat si cu carne de pui si cu carne de vita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Mirabela, frumos si ochios fecioras ai! Si ce seamana cu tine! Mi-au placut si hainutzele de smecheras.
Erai tare supla si dragutza in poza(nu ca acum n-ai fi). Si eu suspin dupa silueta de altadata. Dar las' ca redevenim noi ce-am fost!

Astazi la intalnire am fost numai eu si Lili cu bebelusii din dotare. Vladut si Mathias au socializat putin, razand unul la altul. Pacat ca n-au mai venit si alti bebelusi...poate data viitoare.

Andra si www.babiesonline.com/babies/v/vladutz/" target="_blank">Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

Mergi la inceput

Citrice nici eu nu i-am dat si nici nu ii voi da pana la un an. Sunt intr-adevar teorii care spun ca citricele sunt alergene si iritante. Maruca mea se irita la fundulet si de la mar. De la portocala...nici nu vreau sa ma gandesc cum ar face. Dar....depinde de copil, totul e probabilitate!

Mergi la inceput

Andra, cum va merge cu raceala????

Mai, dar ce o fi cu mamicile bucuriilor???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns festina spune:

Multumesc mamicilor pentru raspunsurile legate de branzica.

M-am hotarat sa-i fac si eu branzica din 200-250ml de lapte cu 2 pastile de calciu, eventual si cateva picaturi de lamaie. Daca calciu ramane in zerul de la lapte oare o fi vreo problema ca eu ii dau la cainele nostru ce ramane??? De cand cu facutul mancaricii pentru copil cainele nostru mananca foarte sanatos: legume si supica si lapte-zer!!!!

Astazi puiul meu a zis pentru prima data ma-ma, dar bineinteles fara sa constientizeze ... pana acum zicea ma-ma-ma-ma dar azi a zis foarte clar ma-ma sau ba-ba ... eu ii spuneam ma-ma si el imi raspundea ma-ma sau ba-ba ca si cum incerca sa ma imite. M-a impresionat foarte tare. Cred ca o sa ma topesc cand va spune ma-ma si sa stiu ca mi se adreseaza mie, ca are nevoie de mine, ca vrea sa-mi spuna ceva ...

Noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns festina spune:

quote:
Originally posted by Mirabelac

POZE NOI.

Vazut pozele ... foarte frumosi amandoi si bineinteles ca voinicul iti seamana foarte bine - e evident chiar daca eu nu ma prea pricep sa spun cu cine seamana copiii.

Cred ca Davidutzu si Matti de Sephora vor fi primele bucurii care pleaca in picioare!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Am fost (dupa cum ati aflat deja) azi la Iasi. Ce bine mi-a prins iesirea asta, mi-am incarcat si eu bateriile. Iasul e mult mai inverzit decat Suceava, aici inca n-avem copacei infloriti. Ca de obicei, intalnirea cu Andra si Vladut a fost super agreabila, ne-am rasfatat la McDonald's, copiii au fost cuminti (Mathias cam galagios si oleak agitat...dar cand a dat cu okii de Vladut a inceput sa rada in hohote). M-am prins de o chestie...cred ca Mathias si taxu au complotat sa nu mai mananc eu nimic dulce, ca de cate ori imi iau papanasi, inghetata, crema de zahar ars...se pune pe-un urlet de nu pot manca. Azi de exemplu mi-am luat doua inghetate la MD pentru simplul fapt ca prima s-a transformat in lapte pana ce s-a linistit copilu'.

Drumul asta la Iasi a fost si prima noastra excursie in doi. Mathias a stat cumintel in scaunul auto montat pe bancheta din spate. Nu l-am putut vedea in timpul mersului, dar mi-a venit ideea (pe viitor) de a pune o oglinda pe tetiera din spate in care sa se vada copilul, iar imaginea sa se reflecte in oglinda retrovizoare. Cata inginerie, nu?

Xandrutza, sper sa ne cunoastem cat de curand. Pana acum am tot avut cate o trebusoara de fiecare data cand am iesit in oras, dar cand voi fi libera si disponibila te anunt sa ne vedem, ok?

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!

www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site! Inscrie-te si tu pana pe 15 aprilie! Mai sunt 3 zile...grabeste-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

quote:
Originally posted by festina
De cand cu facutul mancaricii pentru copil cainele nostru mananca foarte sanatos: legume si supica si lapte-zer!!!!

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!

www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site! Inscrie-te si tu pana pe 15 aprilie! Mai sunt 3 zile...grabeste-te!

Mergi la inceput