Bucurii de sept-oct 2006 (58)
Raspunsuri - Pagina 5

eloise spune:
eloise spune:
 Fetele din Iasi! Cine mai vine azi la intalnire? Eu incerc, desi sunt racita cobza! Haideti, ca nu o mai prindem pe Lili asa des de acum [:D ] Andra si
Andra si  www.babiesonline.com/babies/v/vladutz/" target="_blank">Vladut (14.10.2006)
 www.babiesonline.com/babies/v/vladutz/" target="_blank">Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

matahut spune:
matahut spune:
 Andra, eu folosesc Olynth cand si cand.
Miha, e tipic cu serviciul, dar vorba lui lexi, nu au ce face, TREBUIE sa te primeasca inapoi. Tine-te tare. Of, cu portofelul nasol, sper ca nu aveai multi bani si mai ales actele!!!!
Festina, nu stiu cum e cu calciul, eu nu i-am facut Anei decat branzica din lapte nefiert (dar asta in jur de 10 luni), pana atunci nu i-am dat deloc. Eu zic ca la varsta asta e arhisuficient o lingura.
Mira, cum a fost David? SI-a revenit cu somnicul?
Va pup, am supica pe foc si dupa aia fugim la plimbare in Gradina Botanica (acum, cat mai e ieftin  )
)
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Ignatica spune:
Ignatica spune:
 Multam mult lexi, eloise, ozana . Da, teoretic ar trebui sa ma primeasca, dar ma vor face cu becul pana voi pleca eu singura - ii cunosc foarte bine si s-a mai intamplat.
. Da, teoretic ar trebui sa ma primeasca, dar ma vor face cu becul pana voi pleca eu singura - ii cunosc foarte bine si s-a mai intamplat. 
andra problema se leaga probabil si de faptul ca am stat " prea mult" acasa cu bebele. Asta e, traim in Romania.
Cred ca poti lua Olynth in alaptare, noua ni s-a recomandat pentru David, deci cred ca e safe. Dar mai bine sa asteptam raspunsul farmacistei noastre -  Lili ?
Cristina cum sunteti? Cum se simte Vladicu? Sper sa fiti acasa si nu in spital si sa nu aveti febra. 
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David

Mirabelac spune:
Mirabelac spune:
  Camisol, Mamiflori
Camisol, Mamiflori
Lili acum am vazut ca ati planuit o intalneala, din pacate noi am fost plecati cu treaba de dimineata, am fost sa-mi schimb permisul auto pe numele sotului, acum ca e liber sotul sapt. asta si am profitat, acum am intrat in casa, nu cred ca ajung, suntem obositi si lihniti de foame cu totii, of, tare rau imi pare...

Festina eu la 200 ml lapte pun o pastiluta de calciu lactic si cateva pic. de lamaie, si mie mi se pare destul de concentrat calciu asta, mai ales ca eu ii dau si gluconat 10 zile/luna.
Ignatica imi pare rau pt. incidentul cu portofelul si eu il mai pun in carut, chiar si cheile de la casa, de acum o sa fiu mai precauta... despre serviciu, tare nasol, e greu de gasit unul bun, cunosc problema, totusi ei sunt obligati sa te primeasca inapoi.
Marina ieri l-am obosit pe David si nu l-am mai culcat de la 4pm si a dormit relativ bine, adica nu a mai plans, insa s-a trezit la 2 ore si a papat, pe la 3 i-am bagat suzeta cu gandul ca poate nu mai vrea tzatza si s-a pus pe urlat de mama mama... cu greu l-am potolit... stie el ce vrea, nu-l pot pacali asa usor...
Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006), 
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si  povestea nasterii.

www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site!
www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site!

Inscrie-te si tu pana pe 15 aprilie! 
Mai sunt 3 zile...grabeste-te!

Mirabelac spune:
Mirabelac spune:
 POZE NOI.
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si  povestea nasterii.

matahut spune:
matahut spune:
 Mira, are David niste ochisori...superbi, maaaaaaaaaaaari si negri. Seamana foarte bine cu tine. Iar tu arati excelent. Cate kg ziceai ca ai? Ce sala, nu iti trebuie nici o sala.
In legatura cu dormitul...asadar ai vrut sa ii vari suzi noaptea  Cunosc senzatia, dar...ei sunt mai smecheri decat noi. De fapt, Maruca o accepta pana sa i-o scot o saptamana din "meniu"
 Cunosc senzatia, dar...ei sunt mai smecheri decat noi. De fapt, Maruca o accepta pana sa i-o scot o saptamana din "meniu" , dupa aia insa, s-a prins si ea ca poate obtine tzitzi de fiecare data si nu cred sa mai renuntze. Am mai incercat vreo 2 zile cu suzi si ziua, dar o scuipa cu enervare "Ce imi dati porcaria asta????". Intr-un fel totusi ma bucur. Cand vad bebei de un an, un an si ceva mergang cu suzi in gura...mi se pare cam nasol. Nu mai vorbesc de cei de 2, 3 ani!!! Iar cand o vad pe Ana la 4 ani cu degetul in gura imi vine sa
, dupa aia insa, s-a prins si ea ca poate obtine tzitzi de fiecare data si nu cred sa mai renuntze. Am mai incercat vreo 2 zile cu suzi si ziua, dar o scuipa cu enervare "Ce imi dati porcaria asta????". Intr-un fel totusi ma bucur. Cand vad bebei de un an, un an si ceva mergang cu suzi in gura...mi se pare cam nasol. Nu mai vorbesc de cei de 2, 3 ani!!! Iar cand o vad pe Ana la 4 ani cu degetul in gura imi vine sa

Mirabelac spune:
Mirabelac spune:
 Multumim de aprecieri Marina, sunt grasa oricum, +10 kg sunt destule, cam asa aratam in 2005.
Eu nu stiu ce sa mai fac sa accepte legumele, de cand i-am bagat carnea si outul e rau tare, nu mai accepta nici o gura... azi era rupt de foame, si a plans cu mancarea in gura pana i-am dat san, nu se mai satura de lapte... pediatra a zis sa-i dau zeama de borsulet si sa las deoparte legumele si carnea cateva zile.

matahut spune:
matahut spune:
 Da, Mira, nu aratai deloc rau
Lasa ca se duc ele kg....Spune-mi si mie de curiozitate (la ureche daca vrei...) cate kg aveai atunci??? SI ce inaltime ai?

GETY spune:
GETY spune:
 Mira, n-am aratat cum aratai tu in 2005 de pe la 23 ani. Aveam 52 kg. la 1,60 m. Acum parca mi-e rusine sa scriu cate mai am. Frumos Davidutzu parca seamana mai  mult cu tine acum. Hainutzele i le-ai luat de la Mag. din Alexandru? Vreau sa testez magazinele inainte sa-i iau ceva.
Eu i-am luat azi si broccoli. O zi galbenus, o zi ficatel si o zi carne. Si tot asa.  I le amestec in legume, inca nu i le-am dat separat.Iar branza calcica o fac din 250 ml. lapte cu 2 pastile Ca lactic.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

GETY spune:
GETY spune:
 Ignatica, neplacuta situatie. Mie mi-a furat portofelul intr-un maxi taxi aglomerat, eram cu burta la gura si nu mi-a cedat nimeni locul. Cand am ajuns la mama, plangeam de ciuda. Poate se rezolva cu bine si la servici, in cele din urma.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA