Bucurii de sept-oct 2006 (58)
Raspunsuri - Pagina 16
GETY spune:
Lapte Napolact am cumparat si eu, 3,5% grasime, sa-i fac branzica ccc calcica. Mi-a placut, e bunutz la gust. Iaurt inca n-am incercat. Mi-a adus si mie cineva "Branzica Danone" cu caise, parca. Scria pe cutiuta "fara conservanti". Suna bine, dar cand am citit din ce-i facut erau acolo tot felul de denumiri stiintifice, sub care, zic eu, se ascundeau niste E-uri.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
Mirabelac spune:
usorlili de pe la 3 luni nu-l mai ragai pe pitic, se descurca, e baiat mare, noi am avut si ceva probleme cu refluxul, s-a rezolvat si asta.
Eloise la Ciorbesti mergem noi de ani de zile, imi place mult acolo, intr-adevar vremea nu a fost chiar buna zilele astea, vantul asta e urat tare.
Lili sanatate multa si sa nu-i dai lui Mathias raceala. Si eu sunt cu nas infundat de cateva zile, sper sa nu se agraveze.
cpetrut bine ai revenit cu vesti despre voi, si piticu' meu papa bine iaurtul simplu.
Noi am avut aseara o repriza mareee de plans de vreo 15 min, s-a trezit din somn plangand, nu stiu de la ce, dintii nu cred ca nu se vede nik... apoi a dormit ca in vremurile bune pana la 2 si apoi apoi pana la 6.
Cine stie cum se face branzica calcica din lapte praf?
Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site!

Inscrie-te AZI! E ultima zi!
cpetrut spune:
quote:
Originally posted by GETY
Lapte Napolact am cumparat si eu, 3,5% grasime, sa-i fac branzica ccc calcica. Mi-a placut, e bunutz la gust. Iaurt inca n-am incercat. Mi-a adus si mie cineva "Branzica Danone" cu caise, parca. Scria pe cutiuta "fara conservanti". Suna bine, dar cand am citit din ce-i facut erau acolo tot felul de denumiri stiintifice, sub care, zic eu, se ascundeau niste E-uri.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
Da, n-am incredere nici eu in general in Danone. Jumatate din lista de ingrediente nu le pot pronunta. Ma intreb ce mai cauta laptele si fructele acolo daca au arome, coloranti si zahar? Napolactul e in general mai ok, in afara de chefir care am inteles ca are cam mult amidon. Ce nu-mi place la iaurt e ca e foarte lichid si jumatate a fost pe babetica. Incerc sa caut unul mai solid, Campina sau Milli. Si eu i-am dat branzica facuta cu calciu lactic si i-a placut pentru ca nu e acra. Cea din comert nu a acceptat-o inca.
Cereale noi folosim de la Milupa, fulgi de orez. Imi place ca nu au nici un gust. Ii pui in lapte sau cu fructe si doar ingroasa. Asa copilul ii accepta foarte usor.
Cristina
eloise spune:
Buna dimineata...sau buna amiaza mai bine zis
!
Iata si niste poze de ieri de la picnic.
Mirabela, intr-adevar, e foarte fain la Ciorbesti, mult mai fain decat la Ciric, Bucium sau Breazu... si parca nu e asa de aglomerat, nu? Tu daca mergi de mult poate stii mai bine. Aici in Iasi din pacate nu sunt asa multe locuri de iesit in natura. in Suceava la mai putin de o ora de oras gasesti natura cata vrei
, padure, munte chiar...sunt multe locuri si nu stai nas in nas cu alti cetateni iesiti la picnic; mie asta imi place foarte mult la Suceava...
Cpetrut ma bucur ca ai revenit!
Andra si
www.babiesonline.com/babies/v/vladutz/" target="_blank">Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
Mirabelac spune:
Andra am vazut niste poze superbe, anul asta nu am ajuns inca, vara e destul de aglomerat si la Ciorbesti daca mergi in camping, daca iti gasesti un loc pe malul apei mai retras e ok, insa nu este amenajat mare lucru pe acolo si e pacat, privelistea e faina.
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site!

usorlili spune:
Fetelor, de Cristina si Vladic nu mai stie nimeni nimic? A vorbit cineva cu ea in privat? Or fi ok?
Acum fug la bebe T ca deja a inceput "cantec, joc si voie buna".
Revin un pic mai tarziu, sa va povesc si eu "de-ale diversificarii"
...si totusi exista iubire...
TUDOR (29.09.2006)
Uite ce mari ne-am facut!
www.totsites.com/tot/tudor" target="_blank"> Avem si site
GETY spune:
Eloise, ti-am admirat si eu pozele. Cred ca n-o sa aveti week-end fara sa iesiti la iarba verde. Si lui Vladutz nu poate sa-i faca decat bine.
Eu cand am fost la tata ultima oara, Maria mi-a adormit in brate si isi intorcea capul dupa un cocos care facea galagie si nu o lasa sa doarma. Faza asta nu pot sa uit.
Mirabelac, i-am dat Babydrink. I l-am pus in bibe. A baut (supt) binisor din el. Sunt multumita. I-am dat si mai tarziu, dar cred ca nu-i era sete, ca n-a mai baut. Cu amestecul suc portocala+ suc ananas+apa plata nu am avut succes deloc.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
Mirabelac spune:
quote:
Originally posted by GETY
Mirabelac, i-am dat Babydrink. I l-am pus in bibe. A baut (supt) binisor din el. Sunt multumita. I-am dat si mai tarziu, dar cred ca nu-i era sete, ca n-a mai baut. Cu amestecul suc portocala+ suc ananas+apa plata nu am avut succes deloc.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
David l-a acceptat nesperat de bine, cand era el mic si erau ceva colici nu am gasit babydrink, eu il fac mai diluat, dintr-un plic pun jumatate la 100 ml apa plata. Azi noapte i-am dat odata ceai in loc de tzatza si a mers, a adormit la loc... ma gandesc acum ca se trezeste noaptea de sete... o sa-i mai dau si de acum incolo... amestecul asta de sucuri n-am incercat, e bun la gust?

matahut spune:
Mira, eu nu ma stresez cu sucurile. I-am dat doar la inceput, inainte de a-i da piureutul de fructe. Acum ii rad merele pe razatoarea de sticla si ii dau tot ce iese (deci e un piureut foarte suculent), in rest...san, san si iar san. E oricum "the best". Noaptea eu nu vreau sa ii dau alt lichid (apa, ceai) fiindca daca ii e intr-adevar sete tzitzi e la fel de buna. Nu imi fac iluzii ca nu se va mai trezi daca ii inlocuiesc cu ceai. Fiindca daca ii e intr-adevar sete...se va trezi oricum. Am o verisoara cu 4 copii, iar cel mic o chinuie si acum la un an si 4 luni cu sculari de 2 pana la 5 ori pe noapte pentru ceai 

. Cu ceilalti 3 copii nu a avut probleme din aste, au dormit frumos noaptea de foarte mici. Cred ca e cum iti e norocul sau vorba doctoriteinoastre "dupa materialul clientului". Eu i-am dat azi noapte o data suzi si am reusit sa o adorm pentru o ora jumate
wow!!! Fata de 45 de minute...e o chestie
Uf, om vedea noi ce facem pana la urma, dar bibe nu vreau sa ii dau (nu am un motiv concret, pur si simplu...din ambitie
).
Andra, ce poze

Toti sunteti atat de frumosi...Sotul tau seamana cu un actor roman, of, imi scapa numele, care l-a jucat pe Gheorghe din Rascoala

sau din alt film romanesc cu tarani si tarancute. In fine, e actor parca la Teatrul Mic. E, imi aduc eu aminte pana la urma (oare?
m-a lasat de tot memoria). Spui de picnic la iarba verde, raulet, paturica...
sa vezi ce arid e tot aici in Bucuresti, in frumosul si manosul BARAGAN!!!!
La mine vestea buna e ca m-a lasat aproape de tot durere in gat. Vestea proasta insa....e ca am racit din nou 

Imi curge nasul si stranut, ma simt ca batuta (dar, in fine, asta nu e o noutate). Ana e la fel ca mine, dar pe ea nu o deranjeaza chestiile astea...Ehe, tineretea! Asa ca prevad o saptamana buuuna

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
eloise spune:
Multumim de complimente
!
Marina am uitat sa iti scriu ca si mie mi-au placut mult ultimele poze postate de tine. Chiar m-am inspirat de la poza Anei-Ciresica si l-am facut si pe Vladut Ciresel. De restul... cele cu pasca, ce sa mai vorbesc
... si jos palaria! Eu n-am facut in viata mea nimic dulce...doar inghetata la plic Dr Oetker...
Nu tin minte cine-l juca pe Gheorghe in Rascoala dar seamana destul de bine cu actorul Gheorghe Visu -care e mai in varsta acum, dar cand era tanar semana quasi-perfect-.
Andra si
www.babiesonline.com/babies/v/vladutz/" target="_blank">Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...