Bucurii de sept-oct 2006 (58)
Raspunsuri - Pagina 15
eloise spune:
Azi cum va spuneam dimineata am iesit la iarba verde (mai exact la Ciorbesti, pentru cunoscatorii ieseni) sa-l sarbatorim pe Vladut. Desi vremea nu a tinut cu noi (adica a tinut doar un pic, ca n-a plouat...macar atat) am stat de la ora 2 pana la...7 jumate seara (la 8 am ajuns acasa). Ne-am simtit foarte bine si am facut vreo 300 de poze, din care voi sorta maine cateva sa va arat. Locul e foarte frumos, nu era aglomerat, erau multi copaci infloriti...ne-am plimbat, ne-am dat in leagan, am mancat bunatati si tortuletz, copilul a fost relativ cuminte si a dormit vreo ora si ceva. Acum sper sa nu cumva sa i se intoarca raceala din cauza ca am petrecut atata timp in aer liber pe o vreme nu tocmai perfecta (batea vantul, era innorat si nu chiar cald) si mai sper sa nu se agraveze raceala mea, tusea....
Va spun eu maine cum si daca am dormit. Copilul e cam chinuit saracul: 4 dinti ii apar acum: 2 abia au spart gingia, alti 2 stau sa iasa si ei... va dati seama ce smiorcait si agitat e... numai in brate vrea, si nici asa nu e multumit....
Acum dupa statul in aer liber, cat era de obosit, si tot ne-a trebuit peste o ora sa-l adormim.
Andra si
www.babiesonline.com/babies/v/vladutz/" target="_blank">Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by eloise
Lili sper ca nu te-ai molipsit de la mine atunci cand ne-am intalnit la MD. Mai ales ca e o gripa destul de urata. Dar nu cred ca sareau asa virusii peste masutza, nu?
Nu, nu, n-au sarit peste masuta ca nu-s asa atletici.
Am bagat deja juma' de farmacie in mine. Sper sa am o noapte "respirabila" si maine sa fiu mai bine. Bine ca Mathias n-are nimic.
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!

www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site! Inscrie-te si tu pana pe 15 aprilie! Mai este o zi...grabeste-te!

Adriana mica spune:
Buna dimineata,
Noi, ca de obicei, matinali la prima masa din zi.
Ieri a fost pediatra; ma gandeam sa impartasesc cu voi ce ne-a mai spus despre diversificare:
- putem introduce galbenus de ou fiert 10min(incepand cu un sfert, de 2 ori pe saptamana timp de 2 saptamani, si tot asa pana la un out intreg) - nu se da in aceeasi zi cu carnita, ci alternativ
- putem introduce ficat de pasare fiert
- pt gustarea de dupa-amiaza (alternativa la iaurt) putem opari o rosie fara coaja si seminte(de preferat de provenienta RO), apoi amestecata cu unt, branzica si galbenus
- ok la pere pergamute, piersici (de preferat de provenienta RO)
- de la 7 luni avem voie smantana (1-2lingurite pe saptamana).
Stiu ca multe dintre voi ati introdus deja unele dintre alimentele de mai sus, dar pt cele care sunt de abia la inceputul diversificarii poate este utila lista. Eu am un singur dubiu: mi se pare cam devreme sa introduc ficatelul (a circulat intr-o perioada pe Forum o lista cu alimentele nerecomandate pana la 1an - Vauva parca o editase, si ficatul trona in capul listei).
Ieri in parc s-a produs o intalnire surpriza mult asteptata: bombonica Ana-Maria si mamica ei Itzy-Bitzy s-a intalnit cu ochiosul Dudu si subsemnata. Am pus pozele la Albumul cu Bucuriile in natura, dar nu se vad decat daca te loghezi pe Yahoo, nu stiu de ce.
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor
www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web
mexxa spune:
Buna dimineata...
Fetele eu sincer va zic ..sebi nu mi-a acceptat alimente asa unu cate unu...lingurite..chestii....eu i-am facut direct mancare..i-am dat in cantitate mica apoi am crescut cantitatea.
La oi diversificarea a fost un chin....pana cand ma saturasem sa il vad cum isi face greata....
Acum scumpul meu are un meniu foarte diversificat dar usor in acelasi timp.
Poate nu am facut bine....dar ce era sa fac? Oricum medicu pediatru a zis vca nu am gresit cu nimic ca nu am mers "ca la carte".![]()
Sa va zic meniu de azi a lui Sebi
....supica de rosii cu cereale de orez si carnita de vita....yam yam ce bun
Nu vreau sa se supere nimeni pe mine...doar am zis ce am facut eu..nu e nimeni obligat sa faca ce am facut eu cu kupilu meu
.
Pupici...si daca nu a dat nimeni azi cafelutza o dau eu.
Fetele la cafelutza de dumnica..avem diverse sortimente![]()
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de
Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )
matahut spune:
Neata la toata lumea...
adica celor 2, 3 care mai intra pe forum in ultima vreme![]()
Adriana, ca o completare, ficatul noua ne-a zis ca trebuie fiert in lapte (ne-a zis si motivul, dar l-am uitat
).
Unii il contraindica fiindca e organul cel mai plin de toxine, iar daca e si de la gaini hranite cu hormoni...In fine, asta e viata.
EU i-am dat Anei ficat de pe la 7, 8 luni si a fost ok. Acum...e greu de spus cat de ok e inauntru, tot ce pot spune e ca nu a facut alergie sau alte bazaconii. Cred ca ii voi da si Marucai dupa ce termin cu introducerea carnitelor si a galbenusului. E foarte bogat in fier.
Andra, dar stiu ca iti incerci limitele...Gripata, dar nu te lasi cu plimbaricile
Vorba aia, cui pe cui se scoate. EU sunt tare betegita, daca ies afara cand sunt in culmea gripei...ma pune la pamant. Asta daca e frig afara.
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
GETY spune:
Buna dimineata!
Mexxa, tu ai dreptate. Copiii sunt diferiti: ce le place unora, nu le place altora si tot asa. Numai ca trebuie incercat, sa vezi ce-i place si ce nu.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Usorlili, vesti bune in legatura cu dermatita atopica. De ragait Maria ragaie cand o ridic in funduletz dupa ce mananca.
MamiLili, eu am sa incerc suc diluat cu apa, ceai cum mi-a recomandat Mirabelac si am sa incerc si apa plata. Sa vad care-mi merge.
Eloise, ce de-a dintisori! Maria roade jucariile deocamdata, dar nu simt nimic la gingie, deocamadata.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Adriana_mica, nu se vad pozele la mine.
Cat despre fructe si legume din Romania, cel putin rosiile, nici o sansa. Asteptam vara cu mult drag. Si eu sa inceapa sa puna in pamant si sa creasca fructele si legumele in gradina tatalui meu.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Mamicilor cu probleme de sanatate, sa va treaca cat mai repede. Ma mir ca am scapat eu, experta in "faringo-laringita acuta".
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
cpetrut spune:
Salut tuturor mamicilor si bucuriilor!
Noi am fost cam absente de pe forum si nu pot sa mint ca v-am citit prea mult pentru ca nu am avut internet acasa. Mai verificam sporadic emailurile de la tata de la lucru.
Noi suuntem cam incete cu diversificarea pentru ca Iulia e cam mofturoasa. Daca ii place o mancare (morcovei, bananuta) mananca foarte bine. Daca nu, refuza categoric. Ieri a fost o cucerire: a papat iaurt Napolact simplu (noi nu mancam cu fructe ca toate sunt cu coloranti si arome). Eu mananc la greu iaurt si m-am asezat langa ea sa mananc si a intins manuta ca vrea sa vada si ea. Am luat lingurita ei si i-am pus babetica pe nesimtite si i-a placut. Il tot plimba cu limbuta si se uita la mine intrebatoare, dar la urmatoarea lingurita deschidea gurita cu pofta. Tare m-am bucurat ca pana acuma nu a acceptat nimic acru. Si sucurile de fructe trebuie sa le diluez bine cu ceiut.
Am incercat rosii cu branzica de vaci dar nu a vrut. Poate asa, de la cantitati mici, in joaca cu mama va vrea si ea sa incerce si altceva ca parca si eu m-am saturat de morcovei.
Ma uit sa vad daca ati mai dat si voi idei de meniuri sa ma mai inspir.
Sanatate racitelor si sa nu se molipseasca piticii.
Pupici!
Cristina si Iulia bebe