***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (50)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Aaa, si va rog, sa imi mai explice si mie cineva cum pot sa imi pun tickerul/semnatura, fara sa apara linkul..in asa fel incat sa apara doar "Asa creste bebe!", pentru ca l-am stricat si nu mai stiu cum sa il fac la loc

Madi+ 36 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michigan spune:

buna dimineata burtici
si chiar buna sa stiti ca e
caci vine dupa o noapte in care am reusit sa dorm cum de mult nu am mai dormit!
ckristina
cristalina
asa mai
sa se mai simta si altii bine
eu raportez un plus de 18 kg
dar vorba aia
toti imi spun
"las' ca oricum erai prea slaba!"
la ce greutati citeam la fete mi s-a parut ca sunt singurul dinozaur de pe aici
asa ca am tacut chitic
m-am retras in cochilia mea
si nu am zis nimic de cate kg am luat
dar acum am si eu curaj
nu sunt singura
adevarul e ca-mi este foarte greu
dar nu mai e mult
calendaristic mai sunt fix 2 luni pana pe 13 iunie
mergem sapt viitoare la un eco si la un control sa vedem ramane tot 13 iunie
sper ca nu are bebe ganduri de iesit mai devreme
si noi am facut pact numai eu
bebe iese nu neaparat la 40 de sapt
dar atunci cand este el "foarte gata"
ca sa nu-i dea lui mami emotii suplimentare
GO CHRIS
iti tinem pumnii si ne rugam pt tine si bebele tau

mihaela
31 sapt Octavian Andrei
http://new.photos.yahoo.com/mihaela_mateescu_toma/albums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

Kay si Dianalaura m-ati facut sa rad cu lacrimi!!
Ella74 s-ar putea sa vina cam tarziu raspunsul meu insa mie dotorul mi-a dat voie sa iau Saridon in cazul durerilor de cap!
Andrada am fost acolo am vb cu Pop care mi-a promis ca ma suna!! Miercuri dupa ce am iesit de la dr ( care vroia neaparat ecografie!!) am indraznit si l-am sunat pe mobil( mi-l daduse el la ultima eco!) ... i-am explicat ca dr meu vrea neaparat ecografie si l-am implorat sa ma vada! M-a chemat maine cu mentiunea ca voi avea de asteptat! Asta chiar nu mai conteaza acum! Ar fi trebuit sa-mi fac o programare din timp chiar in alta parte dar nu stiu unde mi-a fost capul!! Noroc ca este un OM deosebit! Asta e impresia mea! O sa-i spun maine!!
CHRIS27 lasa stresul!!! Maine vei avea cea mai frumoasa zi din viata ta! Gandeste-te la asta!!! Sa va dea Dumnezeu tot binele din lume!!!

cristina 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Chris iti doresc sa treci cu bine peste operatia de cezariana! Un pic te invidiez, ca te intalnesti mai repede cu bebe! Totul va fi bine, sunt convinsa!

Alina-Mirela 29+ cu MARIA
Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeta spune:

Cristinamaria adresa mea de mail e carmen_preda2002@yahoo.com. Daca imi poti trimite pe mail coordonatele tale, te sun. Am intrat f. scurt si nu am timp sa activez PM. Azi e ultima mea zi de lucru si de luni la pat. Am fost la dr. Anca si zicea ca daca nu apare nimic mai rau decat pana acum, de joi, 19.04 incepem monitorizarea. Vreau sa-l rog ca, oricum, operatia sa aiba loc inainte sa plece ca mi-e frica sa nu ma apuce in lipsa lui. Sper sa imi poti trimite datele tale si sa ne auzim
Felicitari EIMOTTO, sa fiti sanatosi si sa cresteti mari.
Fruntea sus CRIS27, iti tin pumnii si sa ai un bebe sanatos si voinic. CURAJ!
Va pup,

Carmen 37 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Va multumesc din suflet pt sustinere...Stiu ca va fi bine ,intr-un final pt noi toate...ieri sotul meu a avut munca grea cu mine...pregatirea pt operatie...Stiti ca pt orice nastere e obligatoriu sa nu ai fir de par acolo...asa ca a trebuit sa faca ceea ce eu nu pot...ca n-o mai gasesc de burtoi...Mi-a fost cel mai apropiat in tot timpul sarcinii,cateodata imi vine sa plang ce om mi-a dat D-zeu langa mine...ca sunt asa norocoasa...sa va spun ca vine de la lucru si gateste pentru noi,desi eu am stat acasa de 2 luni,si ca o face sa ma menajeze?ca ma ajuta mereu ,in orice context,curatenie si tot ce implica gospodaria?Alaltaieri ne-a facut clatite cu branza si smantana...si cartofi prajiti...privind in urma,acum cand odiseea mea se apropie de sfarsit,imi dau seama ca D-zeu a avut mereu grija de mine,sa nu imi dea mai mult decat pot duce...Si daca de multe ori am plans,din motive nebunesti chiar,D-zeu mi-a dat langa mine un OM-ii multumesc,fara el nu as fi reusit!Nu stiu daca el intelege cu adevarat cat de mult a contat sprijinul lui pentru mine si cat de speciala m-a facut sa ma simt...poate ca nu va sti niciodata pentru ca nu am gasit cuvintele potrivite pt a-i spune asta...Dar ,dincolo de litere si de silabe cred ca maiine va reusi sa-mi simta sufletul...atunci cand isi va strange in brate comoara-in sfarsit!.........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

sa-ti traiasca sotul, chris ! sa dea Dumnezeu sa fiti mereu unul langa celalalt, sa fiti sanatosi si sa bucurati de copiii vostri !

e de prisos sa-ti spun ca rad si plang in acelasi timp ! nu stiu cum faci, dar mereu imi atingi sufletul !

nastere usoara, CHRIS !!! eu sunt alaturi de tine, iar diseara o sa ma rog pentru tine si micutata, sa mearga totul ceas !

oana 29+ cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Chris, tare frumos mesaj. Sanatate multa tuturor si sa fiti asa apropiati pana la adanci batraneti!

Madi, suzetele de latex/cauciuc sunt cica "mai fiziologice"...:)
Am folosit din astea cat a fost mai mica Maria insa alea de silicon tin mai mult si nici nu se prind pe ele toate scamele...

Eu nasterea mi-o amintesc destul de bine...Cu toata anestezia lor.
Dar tot mi-e frica de nu mai pot...:)

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

chris, mesajul tau m-a facut sa plang iar (asta nu-i o problema, oricum plang mult in ultima vreme ). sunt sigura ca si tu esti o persoana deosebita, de-aia ai langa tine un asa OM. sa dea D-zeu sa fiti mereu la fel si sa va bucurati de comorile din viata voastra. inca o data, tinem pumnii stransi stransi pentru maine.

31+

"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

CHRIS m-am emotionat tare mesajul tau.Sa va tina Dumnezeu asa pana la batraneturi
Succes maine la intalnirea cu printesa

Kay nu stiu cum sa pun parantezele patrate de pe tastatura laptopului

poze
Iri 34-35 si Iris

Mergi la inceput