***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (50)
Raspunsuri - Pagina 30
ella_74 spune:
hai ca m-am trezit si eu, am papat si sunt pe baricade.
Chris, iti tinem pumnii pentru maine; incearca sa nu intri in panica, pana la urma ai asteptat atat de mult momentul asta; in plus, asa cum ziceai, sotul tau e alaturi de tine si asta contaza enorm.

+36
ella
petit_ange spune:
Chris Ma bucur ca ai parte de o persoana speciala langa tine, inseamna ca o si meriti.
Sper ca maine sa aveti amandoi parte de o zi minunata !!! alaturi de minunea care a crescut atatea luni la tine in burtica! Unde nasti, la Bega sau la Odobescu? 

Bebe Isabella creste
30+
Isabella
The world is full of wonders if you look with open eyes!!!
chris27 spune:
Multumesc Kay!nu mai e mult si vine si randul vostru sa va bucurati...Ce face Sosonica?ma bucur ca reusesti sa tii tensiunea sub control...Si eu stiam un leac cu usturoi,pt aceeasi problema,dar era un remediu antic...azi un usturoi,inghitit cu apa ,maine 2 si tot asa pana la 10 si inapoi...acum totul a evoluat,stiinta a stiut sa ia esenta lucrurilor bune,sporind beneficiie si inlaturand conseciintele negative(mirosul neplacut).Mai stiam de asemenea ca ar fi bun ceaiul de paducel,dar nefiind sigura de efectele secundare (nedorite)pe parcursul sarcinii ,m-am ferit sa il recomand...am vazut in poze(mai demult)hainele Sosonicii...cred ca abia astepti...Minuta intreba ce e recomandat:Silicon sau latex...Eu am folosit la Albertut suzetele din latex...ca asa l-am obisnuit...si odata obisnuit are preferinte....si suzeta si biberoanele erau tesite(Ca si forma).Nu am folosit nici sterilizator,nici pompa de muls ,nici cantar...primele 2 sapt am fiert biberoanele...apoi,am fost laolalta cu toate...si cu spalarea hainelor ...asa mi s-a parut normal...sa fie obisnuit cu tot ce tine de noi...si bacterii...si microbi...Ca doar nu imbracam haine speciale cand fugeam la el!...L-am facut calator,drumet de mic... La cort,in natura...!L-am lasat mai apoi sa guste pietrele si nisipul ,daca asta a vrut...Am facut asa cum am simtit,in multe privinte si nu regret,pt ca azi nu stie ce e boala,chiar daca nu poarta niciodata caciula...si nu inchid ermetic geamurile cand ii fac baie...A stat in Timis,toata vara ,cu noi la cort...cu mancare gatita la foc. ..La nici 5 ani merge cu bicicleta(Fara roti ajutatoare )mai mult de 15 km ,scrie si citeste iar daca se va dovedi ca am gresit cu ceva in educatia data,in felul de a-l ingriji,am sa-mi schimb tactica...Numai atunci!Va multumesc tuturor ca ati facut parte din odiseea mea...ca mi-ati impartasit atatea lucruri minunate!O sa nasc la Odobescu,dar tu Petit Ange?
petit_ange spune:
Ella am vazut si eu pozele, uau dar nu te-ai ingrasat deloc! si patutul e tare dragutz! e acela Margot de la baby comfort? de unde ai luat husa pt saltea si protectia pipi??? 
Bebe Isabella creste
30+
Isabella
ella_74 spune:
Chris,
mai facut sa zambesc, tu ai luat totul atat de simplu ref la ingrijirea copilului iar eu si lilky inca mai cautam pungi ermetice sa ne punem suzetele si pompele de san
Sobi, poohy,
multumesc pentru complimente,eu tot ma oftic ca am luat 15 kg si cu toate astea burta mea arata cam firava pentru sapt 37; mereu mi-am inchipuit ca in luna a 9-a o sa am o burta din aia imensa, dar uite ca nu mai am nici o sansa. daca bebe e bine dezvoltat, atunci stau si eu calma...
Sobi, apartorile de patut le-am comandat de pe un site frantuzesc care livreaza in Romania , www.laredoute.fr, au si saculet de dormit la fel dar eu nu l-am mai comandat ca aveam deja 2.
Liliky, ce smechera esti cu "+" inaintea cifrei; recunosc ca m-ai indus in eroare si eu am crezut ca esti in sapt 38; de fapt, ca si mine, esti in saptamana 37; tactica ta face bine la moral cred ![]()
Si tocmai m-a anuntat sotul ca astia de CordBloodCenter ne-au trinmis azi chitul pentru prelevare celule stem si ajunge maine; deci de maine chiar nu mai am nici o grija, pot sa nasc![]()
+36
ella
kay spune:
chris,
! asta cu usturoiul la mine nu tine ca de cand cu sosonica numai suport nici ceapa si nici usturoi! nici macar mirosul ! sensibila fi`mea!
adevaru e ca abia astept sa nasc,dar sa mai stea la caldurica acolo ca in afara de haine nu i-am luat mai nimic inca ! luna asta si luna viitoare o sa iau tot ! te pup cu drag si va pup pe toate si fug la facultate ! o sa intru diseara sa-ti dau un ultim
inainte de nasetere !
oana
29+ cu
Sonia
mami,tati si Sosonica
rosioara
alynta27 spune:
Chris e intradevar o minune sa ai langa tine o asemenea persoana! Sa fiti sanatosi si fericiti ca familie! De astfel de soti si tati are nevoie Romania! Cine stie poate astfel de exemple pozitive vor "molipsi" pe toti barbatii!
Si eu sunt la fel de multumita de sprijinul si dragostea sotului meu! Sun o femeie cu adevarat implinita, si pentru asta d-au slava lui Dumnezeu!
Alina-Mirela
29+ cu
MARIA
Poze burtica
Pozele mele
ella_74 spune:
quote:
Originally posted by petit_ange
am vazut si eu pozele, uau dar nu te-ai ingrasat deloc! si patutul e tare dragutz! e acela Margot de la baby comfort? de unde ai luat husa pt saltea si protectia pipi???
Bebe Isabella creste30+
Isabella
draga mea,
treaba cu ingrasatul e relativa, asa cum scriam in mesajul anterior, depinde de unde ai plecat; aveam 53 kg (1.71 inaltime) si am ajuns la 68 kg acum; oricum , multumesc, chiar daca eu ma vad balena, sotul meu ma adora asa cum sunt.
Cat despre husa de saltea si protectia impotriva pipi, eu le-am luat din Italia, dar le gasesti cu siguranta si aici, am vazut sigur la Ikea protectia contra pipi; husa matlasata de saltea cred ca e un moft, mai ales daca ai o saltea buna, dar asa e la primul bebe cred, cumperi si daca iti trebuie si daca nu-ti trebuie; sa nu intelegi ca am luat o saltea proasta, la 2.5 mil cred ca ar trebui sa fie cea mai buna
PS: imi cer scuze pentru greseala gramaticala din mesajul anterior , corect era "m-ai", mi-a scapat gresit "mai" .
+36ella
Monytza spune:
ChrisMama cat de mult am plans...inca mai plang..N`as fi reusit sa o spun mai bine..ce mai..ma regasesc cu totul in cuvintelele tale..si eu sunt norocoasa cu sotul meu...si ma bucur tare mult sa vad ca sunt mai multe fete la fel de fericite...pt mine una mai mult nu exista!!
Multa bafta pt maine...ce frumos ca ai sa`ti vezi puiu` in sfarsit

..mult curaj..ai sa vezi ca totul va fi bine!!

Mone+34
Maria Antonia
Mone Bebe si burtik
Burtik Mone 33+