***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (50)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

CHRIS27 iti tinem pumnii si pentru tine sa fie totul bine

mult curaj!Chris

va asteptam cu nerabdare

33+ Dominic
POZE

ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

pitica, e [ majoreta ]fara spatii !!!

vorba lui didi : curaj gaina !!!
continuarea mea : ca maine te taie !!!

oana 29+ cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

neatza burtici

eu zici ca am intrat in anul mortii, m-am bocit aseara de mama focului. dupa ce ca arat ca o foca mai nou mi se umfla si picioarele cumplit, zici ca am doi butuci... asta seara, dimineata e bine. cica nu am ce sa fac, decat sa stau cu picioarele in sus acasa cu placere, dar ce fac la serviciu????

in alta ordine de idei, chris, tinem pumnii maine si sa stii ca ne gandim la tine! sa dea DD sa fie bine. asteptam vesti...

dideip bine ca a fost bine la dr. azi e ultima ta zi la serviciu, nu? sa nu ne lasi fara vesti prea multe zile, dap?

pupici la burtici

31+

"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana spune:

BAfta Chris! Nu te stresa degeaba ! O sa fie bine si simplu pt tine. O sa te trezesti si nu o sa stii ce sa crezi...e adevarat sau doar ai visat...si iti dai seama ca ai devenit mamica...
Cea mai grea parte este cu legatul pe masa de operatie...dar nici de asta nu o sa-ti amintesti bine...
Chiar fetelor...de ce nu imi aduc bine ce s-a intimplat foarte clar? Imi aduc aminte doar secvente...dar parca nu mi s-au intimplat mie...zici ca am vazut un film. E adevarat ca am intrat in operatie de urgenta si parca mi-au facut niste injectii inainte de a intra in sala de operatii...asta sa fie motivul pt care mintea mi-a fost atat de intunecata??
La 12.45 am eco la dr Pop. Am emotii. O sa va scriu cand vin

VA pup
Diana 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Kay, continuarea nu am scris-o ca saraca fata e si asa speriata. Dar noi o sustinem. scriu si io cand scap de terorist!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

dianalaura, nu reusesc!!!!am incercat de mai multe ori id ul si parola.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Haide Chris! Curaj!!! Mai e un pic si o sa o tii pe Dafnica in brate O sa fii mamica cu 2 copilasi ;)

Anca 33+

poze
bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Chris mult curaj maine si gandeste-te doar ca la final o sa iti vezi minunea!!

Madi +

Asa creste bebe!

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

hai didi, ca nu e asa grava continuarea ! cred ca e saraca in cel mai mare stres acum ! vreau si eu Sosonica in brate !!!
si o sa scape Chrisde burtica si in schimb o sa primeasca o mica printesa... ce poate fi mai frumos ?

abia astept sa vina acasa Edith si sa ne povesteasca cum a fost si sa ne arate poze cu Victor ! Sosonica aproba cu suturi in ficatul meu !

oana 29+ cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Am si eu o intrebare, din nou pentru mamicile cu experienta: care este deosebirea dintre latex si silicon. Ca am vazut ca exista tetina atat din latex, cat si din silicon. Care sunt mai bune?

Madi + 36 s

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput