***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (50)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

kay,esti o figura!M-ai facut sa rad...desi sunt crispata rau...ultima noutate e ca tot ce-i posibil sa nasc maiine...si-a schimbat doctorul meu tura,asa ca dupa 10 ne vedem la spital (maiine),azi la pranz nu am voie sa mananc decat putin si usor(nimic dupa 5-6 seara).Daca e totul o.k.,miine nasc...Sunt foarte agitata!o sa am anestezie generala deci nu va fi dureros,doar ca nu mai am rabdare...Va pup si intru mai tarziu ca am multe de pregatit,stiti cum e...ultimele aranjamente...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Buna burticute

Si noi la apel...
Pe mine ma trezesc ai mei(sotul si Iris) mai devreme ca eu as dormi...
Cred ca trag din urma noptile de boala,ca dorm f bine noaptea.Si acum mi-e somn,dra am treaba
Kay ce simpatica esti cu sex-ul ,adevarul e ca rarrr ma mai gandesc la asta,in plus vb ta cred ca as obosi imediat.
Daca stau pe vine si ma ridic,ma simt ca la haltere si grele mai sunt.

poze
Iri 34-35 si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Draga Bogalina ma gandeam la tine in timp ce spicuiam mesajele de pe forum!
Am fost tare ocupata in ultimul timp! M-am mutat si sunt franta! Am inchiriat un ap cu 2 cam impreuna cu sora si cumnatul meu!
Profilul Institutului nostru este chimia Polimerilor. Teza mea are tema: "Polimeri heterociclici. Sinteza si caracterizare". Am inceput doctoratul aprox de un an jumatete. Contractul il am pe 4 ani. Am sa-l intrerup 2 ani pentru cresterea copilului. (Am acest drept). Tu cu ce te ocupi mai exact? Ce ramura a chimiei?
Multa sanatete! Cum te mai simti?

Alina-Mirela 29+ cu MARIA
Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

chris27 iti tin pumnii; te asteptam cu vesti bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Cris, suntem alaturi de tine.

Gand la gand sa iti preluam din griji si fruntea sus Gaina !!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

CHRIS !!! MAINE??? !!! tinem pumnii si bagam majoretele!!! (pe care nu le gasesc ...)

GO CHRIS !!!! [majoerta]

oana 29+ cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

dianalaura merci mult pentru pm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

CRIS tinem pumnii stransi,totul va fi bine.Unde sunt majoretele,please?!!!!!

poze
Iri 34-35 si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Chris, ce vesti! Tinem pumnii!
Mi-am scos pampoanele de majoreta!

ckristina, imi pare rau ca te dezamagesc dar te-am luat! Aproape 30kg am pus pe mine...:)))

Mai am o saptamana, de luni incepem sa tatonam terenul sa vedem cand ma duc la cezariana.

O zi frumoasa la toata lumea!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

kay....ce sex...am si uitat cum se face...radeam cu sotul meu..ca de abia imi puteam baga ovulele...zicea dr tine ovulul intre 2 degete si ti-l introduci cat de adanc poti...ce doua degete, ca dupa mari eforturi reusesc sa imping ovulul cu 1 deget....in ritmul asta ii ziceam sotului ca pana dupa 6 - 7 sapt dupa cezariana...ma ia din nou de virgina ...
chris....pai in cazul asta tre sa punem majoretele la treaba!!!!

HAIDE CHRIS27!!!!

Editez sa va spun ca mi-am mai pus un tiker, cu cate zile mai am pana la cezariana...de aceea in unul mai am 40 de zile, iar in celalalt doar 32!
diana 34+ STEFAN
asa creste bebe
poze
bebe mai are de stat in burtica...

Mergi la inceput