***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (50)
Raspunsuri - Pagina 26
dianalaura spune:
Buna dimineata!
Sunt buimaca de somn si obosita, si trista....aseara am avut musafiri, var-meu (care ii este si fin lui mama) cu sotia, au venit acum de paste din Italia si pleaca sambata inapoi..dar nu cred ca si-au dat seama ca noi (adica sotul meu, mama, tata, sor-mea) merg azi la munca....au realizat abia pe la 12 jumate ca "ooooo, oamenii astia se trezesc dimineata sa mearga la munca"!
Si pe la 5 m-am dus la baie, apoi pe la 6.20 s-a trezit piticotul si am mai motait pana pe la 7 (am profitat sa ne tina tati un pic in brate)!. Iar acum tati a plecat la conferinta la Bucuresti, si deja ne e dor de el!!! De fapt nici nu cred ca a plecat inca din Zalau, s-a intalnit cu colegii si asteapta sa vina autocarul cu colegii de la Baia Mare. Si noua deja ne e dor de el!!! Offf...ce ma fac eu pana duminica dupa-amiaza cand ajunge acasa?!
Cred ca ma pun iar in pat ca ma dor ochii...si azi cred ca o sa lenevesc...ma mai uit la ceva filme....doar e sarbatoare mare, asa ca o sa trandavesc...curatenie mi-am facut ieri...
HaI ca va las ca altfel va insuflu si voua starea asta depresiva a mea!
toate 
diana
34+
STEFAN
asa creste bebe
poze
kay spune:
pupam burticile !
v-am citit "din scoarta-n scoarta" si:
lilky , si eu am tensiune mare(13-14-15 cu 6-7-8)depinde daca e inainte sau dupa pastile. eu iau dopegyt 2/zi si egilok jumatate dimineata si jumatate seara. cardiologul a zis :
NU sare
NU acidulat
NU excitante (cacao, cafea, cola, orice contine cofeina)
NU ma enervez, stresez, agit, obosesc...
eu m-am desumflat 4kg intr-o saptamana ! si acum daca mananc sarat sau beau acidulat,imediat mi se umfla picioarele, mi se umfla degetele si articulatiile nu le mai pot numi articulatii, ci arcuri stricate!ieri am baut un mirinda si azi imi misc degetele ca robocop !
raportez si eu arsuri continue ! e oribil ! mai ales seara...dupa o napolitana pot sa-mi tai venele, cred ca e mai putin dureros ! asa ca alex a decis sa nu mai manance zahar ca sa nu-mi faca pofta si sa nu avem in casa ! d`aia il iubesc eu !
cu somnul... as putea sa dorm toata ziua... iar noaptea...de ex azi noapte ma credeam detectiv pe la 12... am incuiat usa, am verificat geamurile, intram in camere incet sa prind hotul care se ascundea dupa usi... minte bolnava ! si culmea, cand n-am descoperit nici o prezenta straina m-am enervat atat de tare, ca-mi venea sa plang !m-am uitat de dupa perdea pe geam si mi-am zis ca-l prind eu ! si suparata m-am intors in pat unde am tipat la saracu Alex, care dormea, sa se mute mai in stanga ! si suparata foc am adormit !
ma duc sa fierb ceva !
revin!
oana
29+ cu
Sonia
mami,tati si Sosonica
rosioara
kay spune:
am uitat sa-ti zic, lilky ca posed si gleznele lui Hagi... adica 2 butuci !
oana
29+ cu
Sonia
mami,tati si Sosonica
rosioara
kay spune:
NU MA POT LOGA, d`aia nu editez.
cum se executa masajul perineului? sa-mi pun barbatul la munca !
oana
29+ cu
Sonia
mami,tati si Sosonica
rosioara
ckristina spune:
buna dimineata! m am trezit si eu!
lilky eu le am scris ca am 2 chisturi si dimensiunile lor si ei mi au raspuns ca daca dr nu a mentionat ceva particular, sa nu asociez asta unei boli pt ca vor disparea dupa 22 sapt. uite si raspunsul lor http://www.echofoetale.fr/message.php3?nog=2774&nip=1&niv=1&nf=2 .
chisturile le am vazut la 19 sapt iar dupa o luna la control nu s au mai vazut.
am vazut ca ati vorbit de kg luate in plus; n as fi vrut dar v am depasit pe toate... 24kg. cam mult dar le dau eu jos. mereu am fost f slaba. cred ca m am ingrasat de la tratamentul pe care l am facut primele 3 luni; eu am pierdut o arcina de 16 sapt pe 1 .08.2007 si dupa menstruatia din 01.09.2006 a aparut si pitica.ce noroc am avut! ca si tine PEPSI.
voi ce stiti de masajul in sarcina?? eu m am apucat sa fac pe picioare, maini, fata si omoplati.
cristina
31+ BIANCA MARIA
dianalaura spune:
kay..ce figura esti
. Al meu sot nu ma maseaza, daca eu fac cezariana.....:(
diana
34+
STEFAN
asa creste bebe
poze
alynta27 spune:
Salutare burtici! Ieri m-am simtit cam rau! Am terminat de asezat lucrurile ravasite dupa mutare, in mare! Wekeendul asta vrem sa mergem la munte! Sper sa nu vrea bebelina sa vina pe lume la 7 luni!
Alina-Mirela
29+ cu
MARIA
Poze burtica
Pozele mele
ckristina spune:
uitasem.... imi trimite cineva si mie cartea mama si copilul???? va rog sau parola de la mail ul comun????
kay spune:
diana... cum sa nu maseze? pune-ti barbatul la munca !!! adevaru e ca nici Alex n-o sa fie foarte incantat pt ca nu cred ca o sa duca la
, caci dupa 5 min respir ca un mos asmatic care a alergat dupa tramvai !!! asa ca la replica " hai sa ne oprim 5 min ca nu mai pot sa respir" pe un fond sonor de asmatic muribund iti trece toata pasiunea ! si mai strecoara si un "ridica-te putin ca-i strivesti capul copilului !" sa vezi ce partida reusita iese !
oana
29+ cu
Sonia
mami,tati si Sosonica
rosioara