***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (50)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

buna dimineata lilky eu sint aici dar la mine e noapte, e 22.49, da ce faci asa de dimineata?

Flavia 31+ David si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilky spune:

Pai nu prea pot sa dorm pepsi, e f rau!

Liliana +37 cu micuta Diana Gabriela
Pozele mele 1
Pozele mele 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

of saracuta de tine, eu, la prima sarcina eram la fel,dar acuma, serviciul, 2 case si Dominic ma obosesc de adorm cind inca nici nu apuc perna, si mai mai si scol noaptea citeodata la Dominic. e drept ca ma trezesc dimineata cam habauca, umflata peste tot, cu dureri de burta, patul e cam prost! spre sfirsitul sarcinii cu Dominic dormeam in fund, imi luase sotul un fotoliu super ptr alaptat, si se pare ca l-am folosit dinainte de a avea nevoie la alaptat, se lasa pe spate, e tare pufos, si numa in el imi mai faceam citeva ore de somn! de aia imi era tare ciuda, ca lumea zicea sa dorm, ca nu stiu ce ma asteapta apoi, si as fi facut orice sa pot!! dar nu puteam, si asa ca am intrat in roul de mama tare epuizata! incearca pe cit poti sa te odihnesti, plimbari la aer ajuta(la noi a nins 15 cm azi ) o zi buna sa ai !

Flavia 31+ David si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Pepsi Merci, din pacate treb. sa stau numai in pat,am col scurt si mai nou si hipertensiune indusa de sarcina...off de abia astept sa se termine, vad eu dupa aceea cum ma descurc....Sa ai o noapte cu somn usor si o zi buna dupa aceea!Pupici!

Pozele mele 1
Pozele mele 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sobi spune:

Ella, arati foarte bine! de unde ai luat aparatorile de patut? scuze daca ne-ai mai spus, dar am uitat.

Poohy, ne vedem azi acolo - si pe mine m-au sunat.

Andreea 29+ Vladut

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankaa spune:

NEATA !Am intrat sa va citesc si ma intorc la somn,ca am dormit groaznic noaptea trecuta.Sper sa reusesc,ca piticul e treaz si f vesel
Sa aveti o zi frumoasa si linistita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Neata burtici!

Musete, nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi. Mie mi-a explicat doctorul ca spre sfarsitul sarcinii pot apare si 3 saptamani diferenta intre masuratori (depinde de parinti, de ritmul de dezvoltare etc). Stai linistita si vorbeste cu doctorul Si la mine e capsorul mai mare cu o saptamana decat femurul (si DPN-ul) - dar mi-a zis ca e perfect...
Pepsi, multa sanatate
Ella, Lilky, Ankaa, Numai_eu si toate fetele cu probleme cu somnul, si voua
pe mine iar m-a trezit pasarea aia criminala... si n-am mai putut sa adorm
Ella, si eu zic la fel ca Sobi, arati foarte bine ;) Si patutul/aparatoarele/ursuletii sunt foarte frumosi! Abia astept sa il aranjez si eu pe al bebelinei :D Mai am 2-3 saptamani :D

Sobi, eu abia astept sa vad cum o sa fie cursul si ce ne invata ;)

Mica, felicitari pentru bebelina grasulina! Ce mare e Bine ca tu esti cumintica nu ca Andrada care vad ca e iar super nerabdatoare

Pauly, tie iti placea gimnastica ;) Azi incep internationalele de la Ploiesti ;)

pupici,
Anca 33+

poze
bebelusa

Mergi la inceput

poohy Pe ce program se difuzeaza internationalele de la Ploiesti si de la ce ora?Mie imi plac!
Daca tot n-am somn m-am apucat si eu de bagajul de spital, ca poate asa vine fata mai repede!

Pozele mele 1
Pozele mele 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Lilky, o sa fie pe TVR2 - azi (concurs masculin) si manine (concurs feminin) 17:00-19:30, si duminica (finale pe aparate) 11:00-14:00
O sa se transmita si pe TVRI - sambata (concurs masculin) - 8:00-10:30, concurs feminin - 00:05-02:30, si duminica 11:00-14:00 concurs pe aparate

Tu ai deja 37 de saptamani! Wow :)

Anca 33+

poze
bebelusa

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by poohy

Lilky, o sa fie pe TVR2 - azi (concurs masculin) si manine (concurs feminin) 17:00-19:30, si duminica (finale pe aparate) 11:00-14:00
O sa se transmita si pe TVRI - sambata (concurs masculin) - 8:00-10:30, concurs feminin - 00:05-02:30, si duminica 11:00-14:00 concurs pe aparate

Tu ai deja 37 de saptamani! Wow :)

Anca 33+

poze
bebelusa

Multumesc pentru program!
Am 37 dar nu implinite, de asta am pus +inainte de 37.Or sa fie implinite miercurea viitoare, abia astept oricum.

Pozele mele 1
Pozele mele 2

Mergi la inceput