***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (50)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Exact aceleasi probleme le am si eu. Seara nu pot sa pun geana pe geana, am niste nervi in picioare de numa' (ca niste furnicaturi), amortesc pe orice parte m-as pune, ma inteapa si ma doare burtik atunci cand ma intorc de pe o parte pe alta, iar daca apuc sa ma trezesc la pipi (si ma trezesc de cel putin 2-3 ori pe noapte, la cata apa beau de fel), gata, s-a zis cu somnul meu, vreo ora-doua ma chinuiesc sa adorm din nou. Iar dimineata parca sunt dupa revelion, la 8 sunt in picioare, mananc si ma culc la loc Ce ne facem fetelor cand or veni bebeii? ca de la programul asta nu cred ca mai reusesc sa-mi revin vreodata

Musete, uite un , sunt sigura ca-i bine, o sa vezi! Asteptam sa vii cu vesti bune de la urmatoarea eco.

Eu azi am intrat pe un binecunoscut site de bebei si am comandat "ca vaca-n trifoi" cum se zice, inclusiv set de ingrijire si trusa de toaleta cu forfecuta, pompita pt. nas, perie, pieptan si toate alea, apoi cadita cu suport, bavetici, ulei nivea, pana si detergent pt. bebei antialergenic... Am innebunit de tot, dar ce sa fac daca n-am cand sa ajung prin magazine, al meu sot vine seara frant iar in week-end se gaseste mereu altceva de facut, ba o invitatie, ba obligatii... Camasi si sutiene pt. alaptare nu am luat inca, nu mai vorbesc de pompa, biberoane si alte alea... Offf, si mai e asa putin timp! Am intrat in panica!
Singura consolare a camera lui bebe care e gata si de care sunt tare mandra (poate reusesc sa pun poze maine). Pacat ca el va fi mult prea mic sa o aprecieze, cel putin la inceput...

Incerc sa ma duc la somn, desi n-am nici un chef mai bine e cu voi aici, la shueta!

si noapte buna!

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

My baby development

Poze cu bebe

35+ si David Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michigan spune:

ella poti sa iei un paracetamol
poate e totusi din cauza curentului
nu trebuie neaparat sa fii racita
poate asta e primul semn
eu abandonez teatrul de operatiuni
ma duc la nani
NOAPTE BUNA!

mihaela
31 sapt Octavian Andrei
http://new.photos.yahoo.com/mihaela_mateescu_toma/albums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankaa spune:

ELLA nu stiu ce sfat sa-ti dau.Eu n-am avut pana acum dureri de cap asa mari.Poate avea legatura cu tensiunea sau poate e de la oboseala.
AMELY,MICHIGAN noapte buna si un somn linistit sa aveti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

vad ca inca nu dormiti multe, eu sunt oricum pe baricade pana tarziu (acum ma doare si bostanul ) asa ca pun iar niste poze .

Io n-am camera de bebe ca stam la 2 camere, ba mai mult patutul e in living si astept dupa sot sa scoata un fotoliu din dormitor ca sa punem patutul copilului acolo.
Dar eu n-am mai avut rabdare si am "impodobit" patutul: i-am pus husa de saltea, protectia impotriva pipi, lenjeria, aparatorile, caruselul, steluta Tommy; acuma l-am invelit cu un cearsaf sa nu se puna praful pana vine bebe.
O sa ne mutam si noi la anul la 3 camere, asteptam sa se construiasca; atunci bebe o sa aiba camera lui.

Si 2 poze cu burtoiul de saptamana asta:

http://www.flickr.com/photos/7556221@N02/?deleted=456864512

+36

ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musete spune:

Va multumesc mult dragi burticoase pentru sustinere si pentru inform. furnizate!
Va tin la curent!
Multumesc din suflet si, sincer, ma crdeti ca m-ati linistit???????
Musete 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numai_eu spune:

Ella, poti sa iei un paracetamol pentru durerea de cap. Iar in ceea ce priveste cauza, poate sa te doara si de la tensiunea mica.
Michigan si eu cand stau acasa nu am somn, dar la lucru asa as dormi dupa pranz..
Amely nici eu nu am cumparat nimic pentru bebe, dar am facut un pact cu el sa stea in burtica pana este totul pregatit pentru venirea lui. Asa ca deocamdata astept momentul potrivit pentru mers la cumparaturi.
Fetelor, eu ma bag la somn, caci maine este zi de serviciu iar. Noapte buna si fara insomnii.

Mergi la inceput

ELLA e ff frumos patutul,asa impodobitSa-l stapaneasca bebe sanatos.De burtica nici nu mai vorbesc
Numai_eu noapte buna si bafta maine la munca.
MUSETE bine ca te-ai linistit,ca nu-i face bine lui bebe cand esti suparata.O sa vezi ca totul va fi bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilky spune:

Noapte buna burtici!
ella

Liliana +37 cu micuta Diana Gabriela
Pozele mele 1
Pozele mele 2

Mergi la inceput

O sa incerc si eu sa dorm,poate am noroc si reusescNoapte buna viitoare mamici.Sa va visati puiutii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilky spune:

Buna dimineata,
Toata lumea doarme?Numai eu bantui pe aici?

Liliana +37 cu micuta Diana Gabriela
Pozele mele 1
Pozele mele 2

Mergi la inceput