***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (50)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numai_eu spune:

Musete, nu cred ca sunt motive sa te ingrijorezi asa de tare. Din cate stiu eu cand se masoara un segment la eco rezultatul se exprima printr-un interval XXsapt +/-X zile si varsta sarcinii poate sa fie oriunde in acel interval. In functie de varsta sarcinii, anumite masuratori sunt mai relevante. Si la mine la ultima eco erau miferente si de 3 sapt intre 2 masuratori si acelasi lucru mi l-a spus si doctorita mea. Iar in ultimul trimestu, cea mai concludenta masuratoare este lungimea femurului. Sper ca ai reusit sa intelegi ceva din explicatia mea incalcita si sa nu-ti mai faci griji, caci sigur puiutul tau se dezvolta cat se poate de normal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

musete nu stiu ce sa ti spun despre masuratori, insa in ianuarie am avut si eu probleme cu pitica mea(chisturi de plex coroid) si am scris unui institut de ecografie fetala din franta; mi au raspuns a doua zi; iti doresc multa bafta, si nu te panica ca i faci rau.
uite adresa https://www.echofoetale.fr

cristina 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilky spune:

museteNu te speria, sunt sigura ca nu e nimic.Pot exista diferente, insa asa cum s-a mai spus daca se incadreaza intr-un anumit interval e ok si fiecare copil se dezvolta altfel, sau seamana cu parintii, bunicii, etc, depinde de multi factori.Si oricum poate recupera, insa pt. linistea ta mai du-te sa mai faci o ecografie la alt doctor, nu de alta dar daca te enervezi faci tensiune ca mine si ii faci rau lui bebe!

Liliana +37 cu micuta Diana Gabriela
Pozele mele 1
Pozele mele 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilky spune:

ckristina Si eu am avut aceeasi problema chist de plex coroid, dar am citit ca se retrage singur si acum nu mi-a mai zis nimic doctorul…Trebuia sa-mi fac probleme, tie ce ti-au raspuns cei din Franta?

Liliana +37 cu micuta Diana Gabriela
Pozele mele 1
Pozele mele 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michigan spune:

chiar incep sa se precipite lucrurile pe aici
toata lumea vorbeste de ceea ce pana mai ieri erau detalii
cred ca toate abia acum dupa eimotto am realizat cat de aproape suntem...

mihaela
31 sapt Octavian Andrei
http://new.photos.yahoo.com/mihaela_mateescu_toma/albums

Mergi la inceput

a propos de somn
raportam si noi probleme
dar nu cand adormim
ci dimineata
pe la 5 6 7 eu sunt fresh
si nu dorm devreme deloc
si cand ma gandesc ca abia asteptam cincediul sa pot dormi linistita dimineata....

mihaela
31 sapt Octavian Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numai_eu spune:

Michigan asa patesc si eu, seara nu adorm deloc devreme, dar noaptea daca ma trezesc la pipi, nu mai adorm dupa accea 2-3 ore. Si pe la 6 - 7 ma trezesc, desi eu nu eram deloc matinala de felul meu. Si dupa masa de pranz ma apuca un somn, uneori imi este frica sa nu adorm la volan, simt ca mi se inchid ochii si nu pot face nimic sa-i tin deschisi.

Mergi la inceput

numai eu
eu nici macar nu ma gandesc sa dorm dupa-amiaza
cred ca toata noaptea as sta sa ma uit pe pereti
am noroc insa ca sunt acasa
nu mai lucrez
dar trece asa de greu timpul...
mai ales cand e sotul la serviciu
lucreaza o zi iar a doua este liber
asa atunci cand il am acasa
ma rasfat si trece ziua cat ai clipi
cand e la lucru insa....

mihaela
31 sapt Octavian Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

fetelor, care nu dormiti inca,

ce-as putea sa iau pentru durere de cap ? ma chinuie de aseara, cand dorm imi trece dar acuma deja n-o mai suport...sa aiba legatura cu tensiunea? o am mica 9 cu 5 sau 10 cu 6 de obicei...

sau poate am tras curent...

pot sa iau paracetamol? stiu ca asta e permis in sarcina ; nu sunt racita dar oare imi trece durerea de cap cu el?

+36

ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankaa spune:

Eu iar nu pot sa adorm,desi m-am trezit inainte de 7 azi.Au inceput si arsurile din nou,dupa ce zilele astea n-am avut deloc..
ANDRADA ce mi-as dori si eu sa fiu asa optimista si nerabdatoare ca tine,dar cu cat trec saptamanile,morcovul e tot mai mare

Mergi la inceput