***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (50)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

lilky,

io am avut rezervare la Municipal, de fapt a facut sotul meu in toamna dar dupa aia ne-am gandit mai bine si am facut rezervare la CMU; pretul era in toamna 60 eur/noapte, se plateste la externare; nu stiu daca toate rezervele costa la fel, noua ne-a scris dr. un numar de rezerva.

pana la urma pe mine ma intereseaza mai degraba oamenii cu care o sa intru in contact, adica sa se poarte frumos si sa nu ragneasca vreo asistenta la mine; partea cu regimul hotelier e importanta dar e pe planul 2 la mine.

+36

ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilky spune:

ella 74 Cea mai importanta e omenia, care e mai greu de gasit la noi!Rezerva e un moft intr-adevar si e mai bine poate sa fiu si cu alte mamici.Pupici!

Liliana +37 cu micuta Diana Gabriela
Pozele mele 1
Pozele mele 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musete spune:

Fetelor, sunt disperata!
Tocmai am venit de la consultul lunar si la exam echografic , dr. a precizat o neconcordanta intre parametrii craniului si femurului. adica DPB este de 7 cmm , iar femurul de 5,5cm. Am impresia ca dr. n-a cvrut sa ma panicheze, dar am un feeling ca ceva este in neregula. Aveti idee ce inseamna acesta neconcordanta. Altfel spus , capsorul are diametrl echivalent sapt.27, 5, iar femurul spat. 30!!!!!
Eu sunt in sapt. 29 +!!!! . Va rag sa ma ajutati. S-a mai confruntat cineva cu asa ceva. {Peste 2 sapt. merg la 4D). pana atunci , cred ca innebunesc !
Multumesc.
Musete 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

musete,

daca te duci in sapt 31 la 4D nu te ajuta cu nimic, e prea mare saptamana de sarcina ca sa mai vezi trasaturi bebe; iar 4D asa cum mi-a spus si dr. meu si o repet si aici e doar de divertisment, adica nu te astepta sa faca altceva decat sa-ti arate imagine bebe in timp real; masuratori tot pe 2D se fac.

in ceea ce priveste dimensiuni bebe, uite, io am fost la eco vinerea trecuta si eram in 35 sapt si 2 zile iar tibia lui bebe era de 38 sapt, insa in ansamblu dezvoltarea bebelusului meu e cu o saptamana avans cf masuratorilor eco.
La tine zici ca esti putin in urma la dim craniu; parerea mea una de profan dar zic sa nu te alarmezi, chiar daca bebe e putin in urma, e posibil sa recupereze foarte bine in urmatoarele saptamani de sarcina, cel putin asa am citit eu.

+36

ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Pitica, intr-adevar eu ma grabesc rau de tot Conform UM ar trebui sa nasc in mai, conform cu ultima eco as putea sa nasc bine mersi in aprilie... dar sa vedem ce-o iesi la eco de sapt. viitoare.. ca cu placenta mea... nu se stie. Si avand in vedere ca se apropie marele moment... eu sunt din ce in ce mai dornica... Frica e legata doar de SANATATEA puiului meu... Pe mine poa' sa ma chinuie cat o vrea cand s-o naste...el sa fie sanatos!!!

Musete, exista mai mereu neconcordante intre DBP si alte lungimi... Daca doctorul nu ti-a zis nimik... NU e cazul sa-ti zica nimeni altcineva CEVA!!! Daca dr.-ul a considerat ca NU e cazul sa te sperie... cum banuiesti tu, atunci asa e cel mai bine!!! Eu sunt convinsa ca NU e nimik grav si ca la eco 3D ti se va da un raspuns favorabil! Te rog mult sa ne tii la curent, pentru ca avem nevoie de vesti bune... asa cum sunt convinsa ca ne vei da TU!!!

Andrada 35+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

ancamari la asta ma gandeam si eu azi. Ca ar trebui sa mai stau si in pat, sa mai ma odihnesc. Cel putin o sa incerc.

monytza sper sa mai stea vreo 3 sapt ca nu vreau un copil prematur chiar daca e foarte ok. Si e mai mare cu vreo 2 sapt.

dideip

pitica

bogalina chiar am uitat sa iti spun. Drobul a iesit foarte bun, chiar a fost laudat

musete nu poti sa mergi mai repede la un alt eco? Ca sa te linistesti. Nici la mine nu sunt dezvoltate toate pentru 35 sapt, unele mai mult, altele mai putin, da nu stiu sa iti spun valorile. Ai grija de tine.

Azi am vorbit si cu dr pediatru. Mi-a dat nr ei de tel si mi-a zis sa o sun dupa ce nasc sa stabilim cum va veni acasa.

Mica 35 Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Musete, era sa uit: Si la mine sunt diferente de 10 zile intre dimensiunile fatului: FL, DBP, AC, etc... Nu coincid...

Andrada 35+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sobi spune:

musete,

vezi ca pe prima pagina este un link cu "masuratori utile". acceseaza-l, introdu saptamana ta si vezi ce limite normale iti da pentru femur si BPD. nu te panica. cine ti-a facut echografia?

asa cum zice si ella 4D nu e ptr. masuratori.

Andreea 29+ Vladut

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana spune:

Musete, nu stiu ce sa zic de aceste masuratori...Dar baietelul meu a avut la nastere capul cel mai mic dintre toti prematurii ...adica diametrul cranian avea 27cm specific varstei de 28-29 sapt desi el era nascut la aproape 34 sapt. Restul masuratorilor erau cat de cat ok, greutate de 33 sapt, lungime de 35-36 sapt. Acum are 5 ani si nu are capul mare dar nu a fost nicio problema. Fontanela s-a inchis la un an si doua luni si nici un medic pediatru nu mi-a spus ca ar fi o problema. Pe de alta parte si eu am capul mic, cu trasaturi mici ale fetei. Eu zic sa nu te stresezi degeaba daca medicul nu ti-a spus nimic.Si nu uita ca fiecare bebe este unic si fiecare se dezvolta in felul lui.
Te pup
Diana 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

quote:
Originally posted by lilky

lulu26 Ce tip de salteluta ti-ai comandat?Pe cea cu lana?Eu pe aia am luat-o!
Eu m-am gandit mult la batista bebelusului, dar mi se pare aiurea cu aspiratorul.Pai daca sunt in parc sau in vizita la cineva, ii spun adu-mi aspiratorul?Eu nu cred ca o iau, imi iau una normala, numai ca nu stiu care sunt bune...Ce parere ai?

Liliana +37 cu micuta Diana Gabriela
Pozele mele 1
Pozele mele 2

Eu am batista bebelusului. Crede-ma cand o sa fiti cu mucii tarash n-o sa fiti nici in parc nici in vizita. Eu o folosesc la racelile alea nasoale cu muci multi. Oricum nu e graba ca nu cred ca va fi cazul sa o folositi asa devreme. Pentru scos mucisori normali de nou nascut eu nu m-am descurcat cu nici o pompita. Cele mai bune au fost betele de urechi normale fara opritor inmuiate la nevoie in ser fiziologic, dar cum faceam operatiunea dupa baie nu prea mai era nevoie decat la vreun muc urias si uscat.

Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia

Mergi la inceput