***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (50)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Ella si Lilky, pretul la aspiratorul ala il gasiti si daca intrati prin reclamamascata, e foarte scump!

Anca, 34s+ Andrei Cristian
burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Ella si Lilky, e 235 ron la reducere!

Anca, 34s+ Andrei Cristian
burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

ancamari,

s-ar putea sa fie aprilie dupa semne, ca io simt ca nu mai rabda pana pe 2/3 mai, dar ma rog sa fie taur macar

Am aflat si pretul la aspiratorul cu baterii : 245 ron , brrr; dar s-ar putea sa fie foarte util, asa ca ma gandesc sa cumpar unul.

mamici, puteti sa-mi spuneti cat de des se foloseste pompita/aspiratorul de nasuc? ca' n-as vrea sa-l cumpar daca e doar de divertisment, am vazut ca are si 12 melodii, chipurile sa stea piticul mai usor la scobit

+36

ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

In sfarsit acum am ajuns acasa... Am fost plecata prin oras, apoi am fost cu mama la DIAGNOSIS... A intrat la DR. Pop si l-a rugat sa-si faca timp si pt. mine ... Si a reusit sa-i "smulga" o promisiune ca ma va chema saptamana viitoare... O suna pe ea pe mobil s-o anunte cand!!! Sincera sa fiu sunt cam sceptica... Daca uita??? Mama nu stiu de ce dar era ferm convinsa ca NU va uita de noi! Asa ca, Dideip, vezi de ce am lipsit azi??? Felicitari pt. BEBE GRASUUUUUN!!! Oare al meu cat o avea??? Ca eu parca as avea un fulg in burtik...

Cristinamaria, tu cum ai facut? Ai fost la DIAGNOSIS perosnal? Sau prin telefon??? Asta nu am inteles eu... Ca de insistat am tot insistat si eu de cand am vb. pe mess... am incercat zilnic (cu exceptia zilelor libere...)

Faza dura este ca ma bazez pe:
1.)deschiderea acestui capitol,
2.)faptul ca am contractii dureroase dar si
3.)dorinta mea de a naste MARTEA... chiar pe 17 APRILIE (imi place mie mult data asta )
Si... zic ca NU mai apuc eu sa fac eco la Dr. POP!!!

In acelasi timp TRAG sperante sa ajung la KIDEX... sa cumparam de-acolo... mai ieftin... NICI eu nu mai stiu de capul meu!!! Atata stiu... ca frica de DURERE NU am deloc... doar emotia datorata bucuriei vederii puiului!!!

Andrada 35+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankaa spune:

MINIUTA,eu de fapt sunt din Arad..dar cum sotul era din BV a trebuit sa ma mut.Dar mi-e f dor de casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tincutza spune:

Pai nu cred ca dauneaza, doar noi stam 12 luni pe an la mare. Mai ales ca la sfarsitul lui august e cald si bine, e mai putin balamuc pe litoral iar preturile se reduc considerabil. Iar la 2 Mai-Vama veche e si mult mai frumos decat in statiunile mai din nord, mai liniste pe plaja.
Oricum bebe il poti scoate un pic si pe plaja, imbracat lejer, dar chiar inainte de apusul soarelui, cand nu mai e asa cald iar razele de soare sunt slabutze:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Am fost afara.Vad ca nu am patit nimic,insa am obosit ingrozitor.Asa ca am dormit cu Iris,ea mai doarme inca Am trecut si pe la doctora ca cabinet.Ce a fost chip sa pot vb cu d-na doctor?
Iris care nici nu dormise era in mare verva,de fapt in starea ei naturala.Eram amandoua cu ochii pe ea ca nu statea o secunda.Asa ca ma duc iarasi joia viitoare sa ma vada pe masa.
Mi-a zis ca fiind a-2 a nastere sa retinem totusi termenul de 15 mai.Deci la semnatura am sa trec 34-35
Mica ce fetita durdulie ai,sa fie sanatoasa
Dideip sa-ti traiasca si tie grasunelul si sa va aodihniti si voi ca ai muncit destul
Andrada,vad ca iar sperisa nasti mai repede,dar dupa saptamani nasti in mai,sau???

poze
Iri +34 si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bogalina spune:

salutare,burticute!agitatie mare de cand s-a nascut primul nostru bb!nici eu nu mi-am facut bagajul dar astept weekendul cu nerabdare sa merg la cumparaturi.
Vali5, intr-adevar saloanele Pampers de la noi sunt cu bani asa cum ai spus .Chestia e ca am auzit ca nu platesti daca nasti cu un anumit doctor si daca mi-aduc bine aminte tu nasti cu seful clinicii asa ca ai sanse sa te scuteasca .Mai sunt si alti medici care au saloanele lor care sunt curate si am auzit de gravidute care merg la acei medici tocmai pt ca au conditii la nastere.Si eu tot la marvimex o sa merg ,bine ca mi-ai spus ca ai gasit camasa potrivita.Apropo,stai in zona?
A intrebat cineva daca e absolut necesar sa cumperi aspiratorul nazal.Am cumparat si eu la primul copil ca sa nu zic ca nu am in casa.L-am folosit o data sau de doua ori.Dar nu e asa grozav.Oricum ,daca il cumparati ,intai se inmoaie bine mucozitatile (cu ser fiziologic)apoi se aspira pt a evita ranirea nasucului.
alynta27,pe unde esti? Sper ca esti bine,nu ti s-o fi aplecat de la atatea bunatati.De curiozitate,in ce domeniu iti dai doctoratul?
mica0307,astept sa-mi spui daca ti-a iesit drobul si daca ti-a placut.
Ibelciug,ma bucur ca Matei e bine acum.Stiam ca in cazul parazitilor,tratamentul se face de catre toti membrii familiei pt a se evita reinfestarea.Ati luat si voi ceva?
Pepsi,ce se intampla cu tine?E de vina clima sau asa esti tu sensibila ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilky spune:

Ancamari Eu vreau o pompita ieftina si buna…de asta tot intreb…aia e prea scumpa si sta ea si fara melodii la nas!
Sigur mamicile mai cu experienta trebuie sa stie ce e bun!Poate stie o mamica de martie-aprilie, va rugam ajutati-ne!

Liliana +37 cu micuta Diana Gabriela
Pozele mele 1
Pozele mele 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilky spune:

Aveti idee cat costa o rezerva in Municipal, ca ma gandeam ca mi-ar place?

Liliana +37 cu micuta Diana Gabriela
Pozele mele 1
Pozele mele 2

Mergi la inceput