***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (50)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu26 spune:

gata...ne-a venit si noua saltelutza rosie ca focul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilky spune:

Am adormit, ooof si ce somn dulce, pacat ca a sunat nenorocitul asta de telefon!
Lulu26 Ce mai ai de cumparat?Pompa de la Chicco cred ca e buna?Ti-a recomandat-o cineva?
Ankaa Mersic!
Dideip Bravo, pui!Sa-ti traiasca micutul grasunel, e tocmai bine ca greutate.De arsuri nu stiu ce sa zic ca am si eu si nu trec!
Elteka Nici eu nu beam inainte multa apa, pai in cazul asta, mai reduc si eu…Imi faci o pofta cu salata aia, o sa incerc si eu…abia astept!

Liliana +37 cu micuta Diana Gabriela
Pozele mele 1
Pozele mele 2

Mergi la inceput

lulu26 S-o stapanesti sanatoasa!

Pozele mele 1
Pozele mele 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

gata, am dormit, am papat si acum bag sub mustati un ritter cu alune.

Ancamari,
Da, la CMU am fost, vezi ca au schimbat regula de la 1 aprilie si tre sa faci programare si pentru analize; eu n-am stiut si m-am dus ca o floricica dar am rezolvat; mi-am inchipuit ca recoltarea asta a fost pentru streptococ, dar daca dr. Radoi a scris pe trimitere secretie vag. si frotiu , asta am facut.
Cat despre control, ma duc vinerea viitoare la eco (normal!), ca pe capra io nu urc si cred ca asta e ultima vizita,dupa care ne vedem direct la maternitate pe 2 sau 3 mai, o sa aflu saptamana viitoare.

+36

ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miniuta spune:

ankaa, esti brasoveanca, m-am topit....si eu tot de-acolo sunt. si mi-e un dor de casa...

just free your mind, and the rest will follow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu26 spune:

lilky multumesc
da...pompitza mi-a recomandat-o cineva
pai as mai avea de luat carutzul cu scaunelul de masina...si ce mai e la set, un sterilizator de biberoane, cateva chestii de la farmacie...ti-am zis...nu foarte multe...dar cu valoare

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lulu26

lilky multumesc
da...pompitza mi-a recomandat-o cineva
pai as mai avea de luat carutzul cu scaunelul de masina...si ce mai e la set, un sterilizator de biberoane, cateva chestii de la farmacie...ti-am zis...nu foarte multe...dar cu valoare

E vorba de pompita:
CHICCO - ASPIRATOR NAZAL CU NASONET?

Pozele mele 1
Pozele mele 2

Mergi la inceput

Fetelor, voi ce pompite ati luat pt.nas, in special mamicile care sunt la al doilea copil?

Pozele mele 1
Pozele mele 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

fetelor,

apropos de aspirator de nasuc, am vazut o reclama in revista de aprilie Baby la asa ceva; e o chestie foarte mica si functioneaza cu baterii,se numeste nasalclear, site-ul e www.bebesounds.ro
Nu stiu cat costa dar o sa intreb.

+36

ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Ella, mercic. Sa-mi zici daca 2 sau 3 mai ca sa stiu cand sa ma abtin. Ca eu ma duc la Municipal. La mine ritter cu cappuccino e in meniu. Ii place bebelului, aerobic face in burtica. Pe perioada alaptatului se pare ca nu avem voie, asa ca eu imi fac suma acum cat mai pot.

Anca, 34s+ Andrei Cristian
burtica

Mergi la inceput