***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (50)
Raspunsuri - Pagina 19
Vali5 spune:
Monytza, si pe mine m-a cam apucat frica. Mi-e frica de durere, mai ales ca de ieri ma dor cumplit oasele dintre picioare
Sper sa scapam usor si repede
Valentina
36+
Andrei
Poze
ankaa spune:
Am revenit!Ce activitate e pe forum azi
.VALI5 eu sunt din Brasov.LILKY felicitari pt salteluta,sa se bucure fetita de ea
CKRISTINA bine ai revenit printre noi
.Frumos nume ai ales pt fetita.
dideip spune:
Salutare
vad ca sunteti inca agitate de ieri de la vestea sotului lui Edith
, MERGEM CU DOAMNE DOAMNE INAINTE.
Astazi am fost la doctor si suntem bine, avem 2,900, placenta este bine, colul este lung si inchis,lichidul o.k.deci suntem bine amandoi numai ca pe mami nu o lasa arsurile![]()
Paula
36+
poze
poze bebe
ELTEKA spune:
Lilky, cu lichidele astea...hai sa-ti zic povestea mea. Eu aveam tensiune cam mare acum vreo 2 luni (peste 13 cu 8 mereu), chiar mi-a dat Andrada un curs de-al ei pe tema asta... Tot atunci aveam si mainile si fata umflate, mi se umflau si picioarele cand mergeam pe jos...Si ce mai faceam? Ma apucasem sa ma fortez sa beau peste 2 litri de apa (inainte beam cam 1,5, luam cate o sticla de dimineata, asa tineam 'evidenta' - ca mie nu imi place sa beau apa...Dar facusem nisip la rinichi, asa ca a devenit obligatoriu
)
Eu sarea am eliminat-o acasa, insa sigur mananc sarat la restaurant (cam des...). Si paine...
Mica mi-a zis ca doctorul ei i-a spus ca daca inainte nu bea f multa apa, sa nu exagereze acuma. Asa ca eu am facut "proba" cu redusul de apa, inapoi la cantitatea mea normala...de atunci nu m-am mai umflat peste masura, si nu am tensiune mai mare de 12 cu 7...Si nici infectie la rinichi n-am facut niciodata in sarcina asta...Asa ca am ajuns la concluzia ca nu puteam procesa toata cantitatea aia de apa...
In carti scrie clar: daca te umfli, da cu si mai multa apa...dar eu eram ca o bute, nici nu mai puteam sa respir...
Cealalta chestie pe care am facut-o a fost USTUROIUL. N-am o reteta cu gramaj, dar fac asa: curat 4-5 catei mari de usturoi si ii pisez. Pun peste un praf de vegeta (ca si ala e sarat...) si o lingurita de ulei de masline - astea toate le frec cu lingura. Cu cat le freci mai mult, se fac pasta alba (stii - ca la mujdei) si se simte gustul de usturoi mai tare. Eu n-am nervi sa frec prea mult, poate dau cu lingura de 15 ori roata-roata
. Peste treaba asta pun iaurt (100-150 ml?), amestec si apoi rad inauntru castraveti verzi (zic rad, ca am un fel de paletica, are niste lame care face felii subtiri de tot in 30 de secunde). Amesteci si gata! Poti sa ornezi cu boia si piper...Eu asta pun peste carne si cartofi mereu, in orice combinatie. "Secretul" e sa manance si sotulache, asa nu sunt probleme
. Chiar ieri am facut, cu aripioare de pui la cuptor. Si azi dimineata aveam tensiune 11 cu 6... Sper sa ma tina ...
Ella, mie imi place tare geanta! Acum mi-a picat fisa ca n-am...Si nici n-am vazut pe aici ...
Ralucami, tu iti iei? Azi am fost la Uniqlo (aveti d'asta??) si au niste camasi de noapte la 1450 - numai bune de spital, din bumbac. Dar ABIA ASTEPT SA LE TAI CU FOARFECA dupa nastere! Mai erau si niste maieuri lungi, la 950...mai mai gandesc, cred ca iau si din ala unu...e bun la alaptat pe caldura. Gata, m-am calmat, ca numai de aia mi-era frica: sa nu-mi vina sa nasc ca n-aveam camasa de noapte 
Am fost si la farmacie (Halal experienta - am renuntat si la crema de epilat!
Eu de disperare ca astia nu inteleg revin la epoca de piatra...in curand am sa ma infasor intr-o blana de animal si gata!) Si ce am constatat? Ca pompita de muci are 2 parti: una in nas la bebe...si din partea cealalta tre' sa traga mama cu gura???? 
Acuma stiu ca e un vas colector intre ele...dar...Sa stii ca mi-a trecut cheful de cumparat.
Mai mult, sotulache a citit pe net ca poti sa-l si gadili usor la nas pe bebe sa stranute, si asa se curata singur...
Asa ca el a fost fericit ca n-am luat pompita...
.
Pe mine azi ma doar burta usor, mai ales cand merg...![]()
Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea
Poza minunii mele/Viata in formare
Vali5 spune:
dideip, ma bucur ca sunteti bine amandoi! Vad ca suntem in aceeasi saptamana
Inca putin...
Valentina
36+
Andrei
Poze
dideip spune:
Vali5, eu mai vin pana maine la servici si gata raman acasa sa-mi pregatesc si eu camera lui bebe, hainutele si tot ce mai trebuie. Doctora azi mi-a spus ca suntem bine, dar de acum incolo sa ma astept la orice ora sa nasc.Sa o sun la orice ora si daca mi se pare ca bebe nu mai misca cum misca inainte sa o sun sau sa vin repede la spital.Am o colega care a nascut la 36 de saptamani(normal)asa ca trebuie sa ne asteptam la orice ora.
Paula
36+
poze
poze bebe
dideip spune:
Andrada
cam absenta azi, ce se intampla???
Kay, ieri ai scris de mama focului si azi????
De dimineata am fost la sora mea sa mergem impreuna la spital si mi-a aratat ce am de luat de la ea. Nu va exagerez, patut din lemn plin cu
4 saci(mari)de haine+dulap. Mi-a zis sa stau linistita ca am haine pana la un an de zile si unele haine sunt noi noute ca nici ea nu a avut timp sa il imbrace pe nepotul meu.
Paula
36+
poze
poze bebe
tincutza spune:
De trecut trec de cel putin 2 ori pe zi pe aici:))) Dar imi place mai mult sa citesc decat sa scriu.
Iar Vama este la 5 km de Mangalia si merg mai mult de curiozitate (plus ca mai "trantesc" si un material pentru ziar, asa, pe ultima suta de metri). Oricum, daca va fi ca anul trecut, cel putin, o sa am ce vedea, dar sa nu mai aud ca "romanii s-au dus la bulgari de 1 Mai".
Cel putin vamaiotii sper sa nu o faca![]()
Miki
ancamari spune:
Tincutza - N-am stiut ca esti din Mangalia... Atunci du-te negresit! Si zi-mi si mie ceva, te rog: daca nasc sa zicem pe la 15 mai si la sfarsitul lui august ma incumet sa merg un week-end la mare cu bebe cu tot, crezi ca poate sa-i faca aerul rau? Sau particulele de nisip? Ma gandeam sa stam la vreo viluta cu gradina din 2 Mai sa stea si copilul in aer liber (adica sa nu-l duc chiar pe plaja) si fac cu tati cu randul si vad si eu marea putin. Asta mai ales pt ca eu daca nu ajung la mare vara, toata iarna sunt bolnava (racita).
Anca, 34s+
Andrei Cristian
burtica

.