***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (50)
Raspunsuri - Pagina 18
ancamari spune:
Lilky, parca exista la plafar (s-ar putea si in farmacii) pastilute cu extract de usturoi, cauta si tu pe net prin site-urile alea cu produse naturiste si vezi ce scrie pe prospecte. Si mie imi da usturoiul ficatul peste cap, nu mi se duce din organism cate 3-4 zile si m-am abtinut toata sarcina, cand am riscat mi-a fost rau de nu mai stiam cum sa scap, asa ca atentie!
Ckristina, atunci asteptam mai des vesti de la tine!
Mica, cred ca bebelina ta e aproape pregatita, asa ca daca ti s-a scurtat si colul (e de inteles ca e burtica grea acum) sa nu exagerezi cu statul in fund sau in picioare, cu alergatura zilnica in general!
Anca, 34s+
Andrei Cristian
burtica
lulu26 spune:
lilky n-am luat nimic deosebit...doar am urmarit lista care am facut-o dupa ce am cumulat listele gasite pe forum (asta a fost partea mai grea)![]()
Am vazut in schimb ca e o pb cu pompa de san...eu am luat avent cu 2 biberoane...
lilky spune:
ancamariSi mie mi-a fost cam rau de la usturoi...sa vad ce fac, ideea e ca eu cred ca si pastilutele sunt la fel de periculoase...
lulu26 Si eu am luat tot avent cu 2 biberoane.Ce problema este cu ea?
Liliana
+37 cu micuta
Diana Gabriela
Pozele mele 1
Pozele mele 2
lulu26 spune:
Nici una...din punctul meu de vedere.
Dar am vazut ca unele fete erau nedumerite...nu stiau de care sa ia. De asta am spus de care am luat ca poate asa facand o selectie la raspunsuri poate isi dau seama ce e mai bun pt ele 
lilky spune:
Uraaa!
Mi-a venit salteluta!E super, asadar in weekend aranjez camera fetei!
Liliana
+37 cu micuta
Diana Gabriela
Pozele mele 1
Pozele mele 2
Monytza spune:
Buna burticutzele mele dragi
N`am mai intrat de cateva zile..si recunosc ca mi`a luat ceva timp sa recuperez...![]()
Felicitari EIMOTTO pt bebe...deja e alta atmosfera de cand primul bebelus a iesit din ou
...l`a adus iepurasul![]()
Mica
mare fetita ai
sa`ti traiasca...si sa fie sanatoasa si cumintzica pe cat posibil
Eu sunt cu doar o saptamana in urma ta...si fetitza mea imi pare tare plapanda...acum o saptamana avea vreo 2 kg...dar nah...fiecare e cu ritmul lui de crestere pana la urma
...important e sa fie sanatosi...Iti urez de pe acum nastere usoara..pt ca din cate zici..se apropie vertiginos momentul...fiind mai maricica..cine stie dak n`o sa se grabeasca sa stea in bratze la mami a ei
Alyna24Nu prea mai intri in ultima vreme...stai mai mult in pat?...maine poimaine scrie si sotzioru` tau pe forum ca ai nascut baietelu![]()
Astept vesti noi!!Aaa...si maaarreee..si frumos burtoi ai![]()
AndradaM`am uitat la pozicile tale cu pozna ce s`a petrecut la parterul casei..a ars si polistirenu huh?Eii...da lasa ca se repara...tu ai grija si nu mai fa pe viteaza....ca numai maine nu`i poimaine..si nasti![]()
Eu una ...sper sa nu nasc prea curand...ca deja m`a apucat o panica de nu pot sa explic
MI`E FRICA...si nu inteleg de ce...pt ca pana mai ieri alaltaieri..eram f relaxata...dar...de cand s`a dat startul la bebei..parca m`au apucat nabadaile![]()
La toate burticile...
Mone+34
Maria Antonia
Mone Bebe si burtik
Burtik Mone 33+
lilky spune:
lulu26 Sunt de acord cu tine!
Liliana
+37 cu micuta
Diana Gabriela
Pozele mele 1
Pozele mele 2
lulu26 spune:
quote:
Originally posted by lilky
Uraaa!
Mi-a venit salteluta!E super, asadar in weekend aranjez camera fetei!
Liliana+37 cu micuta
Diana Gabriela
Pozele mele 1
Pozele mele 2
Wow...pe aceeasi unda...pe mine m-a sunat si cica mi-o aduc pe la 5

Eu intre timp m-am documentat despre batistuta sugarului...pare f buna dar atat de ciudat ca tb sa folosesti aspiratorul
lilky spune:
lulu26 Ce tip de salteluta ti-ai comandat?Pe cea cu lana?Eu pe aia am luat-o!
Eu m-am gandit mult la batista bebelusului, dar mi se pare aiurea cu aspiratorul.Pai daca sunt in parc sau in vizita la cineva, ii spun adu-mi aspiratorul?Eu nu cred ca o iau, imi iau una normala, numai ca nu stiu care sunt bune...Ce parere ai?
Liliana
+37 cu micuta
Diana Gabriela
Pozele mele 1
Pozele mele 2
lulu26 spune:
Saltelutza am luat una gen relaxa cu 2 fetze...una pt pana in 6 luni si a 2-a dupa 6 luni mai flexibila.
Pompitza am luat de la chicco (vine o data cu saltelutza) cu 2 varfuri flexibile din silicon. Mai ma gandesc la aspirator. Vedem dupa ce se naste bebitza...ca tot se poate comanda acasa si vine repede..o sa vedem atunci ce-i place si ce nu ca nu vreau sa fac stiva de pompitze acum.