***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (50)
Raspunsuri - Pagina 17
ancamari spune:
Lulu, te rog trimite-mi si mie de unde ai luat pernuta! Si eu caut de ceva vreme si intr-un sg loc am vazut pe net, dar era mult mai scumpa.
Ella, te rog spune-mi si mie pt ce fel de analize ti-a recoltat secretie? Ai fost la CMU, nu-i asa? Tu pt streptococul betahemolitic ai facut pana acum? Si eu ma duc pe 24 apr in acelasi scop, dar o sa-mi recolteze dr pt ca eu am probleme cu colul, dar nu mi-a zis pt ce fel de analize si acum sunt chiar curioasa. Bine ca ai scapat, si eu mor cand vad departatoarele alea. Hai ca mai ai putin! Te mai duci la control pana atunci, nu?
Anca, 34s+
Andrei Cristian
burtica
mica0307 spune:
Am schimbat saptamana

.
didialex este Kinderwagenaufsatz Zippy
Inglesina din pagina trimisa de tine. Cel rosu (cod AN7). Nu l-am primit inca, saptamana asta ar trebui.
Cel de la Chicco era si el pe lista.
pitica de vreo 2 zile nu imi mai merge calculatorul acasa. Nu stiu ce are, nu reusesc sa il mai deschis, se restarteaza tot timpul. Doar seara pot sa intru cand vine tati acasa cu laptop. Acum am trecut putin pe la serv si am intrat sa vad ce faceti.
Am fost ieri la dr. E o grasana de 3 kg, colul s-a mai scurtat, asa ca urmatoarea eco e peste 2 sapt.
Saptamana viitoare ma apuc si eu de bagajul de spital, sa cumpar ultimele lucruri si sa spal hainutele lui bebe.
Mica
35
Maya Alexandra
Poze
lulu26 spune:
quote:
Originally posted by ancamari
Lulu, te rog trimite-mi si mie de unde ai luat pernuta! Si eu caut de ceva vreme si intr-un sg loc am vazut pe net, dar era mult mai scumpa.
Anca, 34s+Andrei Cristian
burtica
ti-am trimis PM
lulu26 spune:
quote:
Originally posted by piticasigogosica
Lulu,merci,dar nu se deschide...
poze
Iri +34 si Iris
incearca tu direct atunci sa o cauti pe site-ul respectiv la accesorii gravide...sigur o gasesti
tincutza spune:
Ne-am programat la "taiere" - 3 mai internarea, probabil pe 4 cezariana. Imi pare bine ca de 1 Mai sunt inca "libera", sa merg la Vama Veche:))))
Miki, Pitzy si
mult-asteptatul Cezar Florian
Madi spune:
quote:
Originally posted by poohy
Madi, la Ikea un cearceaf cu elastic (eu m-am uitat la bebei) e cam 20 sau 22 RON, nu mai tin minte exact
Anca33+
Multumesc Poohy, cele pentru bebei ma interesau

Madi +

Asa creste bebe!
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
ckristina spune:
Felicitari Eimotto! Sa va traiasca Victor Yannis!
bafta urmatoarelor.... bafta noua, la toate
fetelor ce agitatie mare e pe aici!!!!
am intrat si eu in prenatal si de acum voi avea timp sa stau alaturi de voi....daca ma primiti acum pe ultima suta de metri.
am citit ca aveti cartea 'mama si copilul'. pot sa o primesc si eu pe mail????va rooog!
mi s a modificat data nasterii(11.06.2006) si am gasit si un nume pentru pitica noastra, bianca maria, asta daca are cineva timp sa modifice pe lista.
ma intorc sa mai citesc din urma pt ca incerc sa fac o listua cu ce trebuie cumparat.
pupici!!!!
cristina
31+
ancamari spune:
Tincutza, ce bine ca mai treci si pe la noi! Inseamna ca esti super daca te duci in Vama de 1 mai! La ce spital si la ce dr esti? Mai asteptam vesti de la tine!
Anca, 34s+
Andrei Cristian
burtica
lilky spune:
Androix O sa incerc sa fiu pacea intruchipata, desi cu cat stau mai mult in casa, parca ma tampesc, ca eu am si probleme cu colul si treb sa stau numai in pat!Cred ca numai statul asta si ma enerveaza la culme…dar o sa incerc sa fiu mai calma!
gabdyd Da ca nu-mi spuneai nici nu stiam ca esti de la mamica de la martie-aprilie, pt. ca si eu intru des si mi-e cunoscut numele tau.Multumesc pt. sfaturi, eu am mancat mereu coiocolata si credeam ca, creste tensiunea, esti sigura ca o scade, ca eu vroiam sa renunt de tot la ea…Referitor la lichide , eu beau multe si I-am spus doctorului, care nu a comentat nimic, desi auzisem si eu ca si ele cresc tensiunea.Pe de alta parte cica ar trebui baute multe pt. ca ajuta la prevenirea infectiilor urinare si are nevoie bebe de lichide.Oricum eu sunt unflata toata, le acumulez, asta este problema, doctorul mi-a spus ca de asta am facut tensiune.De sarat eu folos. O sare din aia speciala light, care contine o treime sare…Usturoiul imi place mul, dar de cand sunt in sarcina mi se facea rau cand mancam, dar….sa mai incerc! Vitamine iau una pe zi si contine si magneziu, nu stiu daca e bine sa iau asa….ce inseamna magneziu diasporal?
Oricum miercurea viitoare merg din nou si o sa mai vb o data si daca zice tot cezariana si are motive, atunci o sa fiu si eu de acord, ca minunea mea e mai importanta, mamica se reface ea cumva….
Diana, ce nume frumos, asa o va chema si pe fetita mea.Diana si mai cum, mai ai un prenume?Si tu mai ai asa putin, sa-ti dea Dumnezeu un bebeu sanatos si frumos si sa va bucurati de el!Pupici!
Ella74 Ai dreptate, sa fie ei sanatosi si noi pe langa ei!Sper sa trecem bine si peste asta!
Elteka Da se pare ca ideea asta cu usturoiul e f buna.O sa incerc si eu o salata castraveti cu iaurt si usturoi, imi dai si mie te rog reteta exacta?
Andradap Beau multe lichide, sigur mai beau si acidulat(nu ma pot abtine), paste 3 l zilnic….
Poohy Sper sa se faca, ca vin si eu cu piticuta!
Lulu 26 Ideea e ca vezi tu, chiar beau multe lichide, de asta nu inteleg.Oricum o sa reduc de tot sarea, ma rog pe cat posibil si sa vedem ce zice doctorul saptamana viitoare la control…sper sa zica ca e bine..off! Lulu as putea sa vad si eu ce ai cumparat pt. bebe?Poate ma mai inspir si eu..
Tincutza La Vama Veche, ce bataie meriti tu…stai acasa cuminte…Glumeam, felicitari pt. data si sa fie cu noroc, sa ai parte de un bebeu sanatos si mancacios!
Ckristina Frumos nume Bianca Cristina, sigur ca te primim!Bine ai revenit!
Liliana
+37 cu micuta
Diana Gabriela
Pozele mele 1
Pozele mele 2