***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (50)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Buna burtici!

Am si eu o intrebare pentru cele care ati fost la Ikea: cat costa un cearsaf cu elastic acolo?

Madi +

Asa creste bebe!

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Madi, la Ikea un cearceaf cu elastic (eu m-am uitat la bebei) e cam 20 sau 22 RON, nu mai tin minte exact

Anca 33+

poze
bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miniuta spune:

buna dimineata, burticute!

vad ca suferiti de insomnii. tare trist, stiu prea bine cum este. din fericire, sunt intr-o perioada in care dorm (nu neaparat bine, dar dorm). toata lumea imi spune ca trebuie sa profit de ultimele luni, sa imi fac rezerve de somn si voie buna. desi le inteleg punctul de vedere, uneori ma enerveaza sfaturile astea. ca daca am insmonii nu ma simt bine, sunt ca un zombi, si tare as vrea sa dorm, dar daca nu pot, ce sa fac??? si cu buna dispozitie la fel....pai daca eu sunt stresata cu renovatul, desi incerc sa ma temperez, de unde atata buna dispozitie?? in fine...oare de ce oi scrie eu toate astea???

vali5, batista bebelusului e un dispozitiv pentru desfundat /curatat nasul bebelusului in caz de mucozitati. din ce am citit la alte mamici, e mult mai eficienta decat alte pompite. vezi ca ii fac reclama si aici pe dc, da un search si afli mai multe.

am fost aseara la cursul de pregatire pt nastere, a fost ultima ora. doua idei mi s-au parut mie demne de retinut din povestile moasei atomice (vorba lui didialex), si vi le spun si voua, cine stie cui ajuta.

1. ne-a sfatuit calduros sa incepem sa bem ceai din frunza de zmeur, dar nu mai mult de o cana, maxim doua pe zi. cica ar pregati enorm organismul pentru o nastere usoara.

2. a pledat calduros in favoarea masajului perineului, cica facut regulat chiar ajuta la evitarea rupturilor si a epiziotomiei (de care eu tare ma mai tem).

astea sunt sfaturi pentru nasterea naturala, despre cezariana nici nu a vorbit prea mult, singurul lucru pe care l-a repetat e ca ea este de parere ca anestezia generala e mult mai rea decat cea partiala in cazul cezarienei.

didialex nu te-am uitat si am intrebat-o cum e cu perna de alaptat, dar nu am primit un raspuns satisfacator (cel putin mie nu mi se pare prea grozav). cica ea nu ne poate recoamanda o anumita firma. dar nu cumva sa luam perne umplute cu secara (???- rogen zicea ea), ci sa optam pentru un continut de poliester. sa avem grija ca perna sa nu fie prea tare la pipait, nici prea moale, deci continutul sa poata fi deplasat de colo colo cu usurinta. si cam atat. nu stiu daca te ajuta informatia, dar mai mult nu am scos de la ea.

o zi buna va doresc, si spor in tot ceea ce aveti de facut!

just free your mind, and the rest will follow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Amely,ma bucur ca iti place numele ,ce mai avem baieti de-o seama pe care ai cheama Cristian,noi suntem deoseama(2 zile diferenta),ce ar fi ca si ei sa ne nasca la 2 zile ,asta daca nu il scoti mai devreme.
Felicitari pentru grasunel!

Eu nu ma astampar deloc,tot trebaluiesc pe aici.Mai bine era la serviciu...

poze
Iri +34 si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

'neata burtici!
uitativa pe B1 e o emisiune despre bebelusi.

33+ Dominic
POZE

ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu26 spune:

quote:
Originally posted by Amely
In alta ordine de idei, fetelor, nu mai sta nimeni in Militari? Vreeeauuu si eu macar o colega de caruuut! k la mine in bloc stau numai mosi si babe, nici o burtik!

Chiar ma gandeam cum o sa ma plimb eu singura cu bebica aiurea pe strazi...ca parcuri nu prea.

lilky o solutie ar fi sa fii atenta la ce mananci...adica sa elimini in primul rand la maxim sarea si tot ce te face sa bei apa multa. Tb sa bei ...dar nu sa fie o necesitate din cauza alimentatiei.

miniuta eu am cumparat acum cateva luni o perna pt gravide ca sa pot dormi mai bine...se pare ca o pot folosi si pt alaptat si apoi copilul cand sta in funduletz pt sprijin si mai tz pt joaca. E umpluta cu bulinutze de pluta si e foarte practica. Dca acrezi ca e ceea ce cauti iti pot spune de unde am luat-o. Eu am dat pe ea 110 ron.

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun...cu ceva exceptii ,pe care sper sa le rezolv la sf saptamanii, am cam cumparat tot ce tb pt spital si primele zile acasa . Daca n-as fi avut o lista pregatita nu cred ca m-as fi descurcat. Si bineinteles daca nu ar fi existat forumurile nu as fi cumparat eu atatea si mai ales lucruri practice care au aparut recent.

Pentru asta multumesc tuturor celor care au impartasit experiente, sfaturi, sugestii.

miniuta ti-am trimis PM link unde poti vedea ce am cumparat eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Lulu de unde ai luat pernuta?

poze
Iri +34 si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

hello,

m-am intors de la "recoltari"; m-am speriat degeaba, a durat 5 secunde, cand am vazut ca-mi coboara patul am intrebat , pai din col nu luati nimic? cica nu, pe trimitere scrie secretie vag. si frotiu; eram convinsa ca tre sa ia din col ceva , ca toata sarcina asa mi-a spus dr. meu , ca in saptmana 36 se face chestia asta; probabil fiindca nasc prin cezariana s-o fi gandit sa ma scuteasca; foarte bine.

anyway, oribil moment sa stau pe capra, sper sa n-o mai vad prea curand.

+36

ella

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by piticasigogosica

Lulu de unde ai luat pernuta?

poze
Iri +34 si Iris

ti-am trimis un PM

Mergi la inceput