FIV 114

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adhnana spune:

pussi felicitari inca o data pentru bebei!
ana si madlen bine ati venit si multa bafta!

Adhnana 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Pussi: Felicitari pentru bebei. Eu,una,nu ma plimb pe nicaieri..aici stau si citesc! Numai ca,din cauza racelii, am mai stat si in pat.

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Nicole 74cum te simti azi,mai singerezi,ce ti-a dat dr.contra sangerarii?ce explicatie?colul e inchis?....incearca sa stai cumintica la pat...numai bine
Pussisi acum mai bei vin rosu???astept z.de miercuri :2 sau 3 ?
koratin pumnii pt miine sa fie bine
Ana,Madlen
Dorisdecapeptyl in Ro.se cheama diphereline...in fiv ajuta pe de-o parte la odihna ovarelor(protocol lung)iar cind incepe stimularea(gonal-la tine) ajuta la mentinerea ovocitelor pina la momentul decisiv,stabilit la ecografii cind se face gonasi care are rolul de a incheia maturizarea si de-a elibera ovulii din foliculi pt a putea fii recoltati.....sper ca ai inteles,ma rog ca m-am facut inteleasa...multa bafta
Galuscuta,Zouzouspor la injectat...sa aveti cu ce va lauda

NUMAI BINE TUTUROR...!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Pussisa dea DD sa fie bine in continuare!
Rami73multumesc pt. cele 2 analize de la Geneticalab. Deis, e aproape de mine cred ca am sa le sar deocamdata atata timp cat trebuie sa rezolv mai intai problema cu foliculi destui. Am bifat doar cateva, daca dr. zice sa mai fac si latele continui. Deocamdata astept marti, ca sa mai intreprind si eu ceva desi mai am de asteptat fo 2 saptamani.
Avaloanece mai facusi intre timp sau te-ai tinut numai de petreceri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Kitta tocmai am primit PM de la tine!Multumesc mult!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Fetele,eu sunt cu ochii pe voi(din umbra) si va tin pumnii sa reusiti toate sa fiti mamici cat mai curand!

Imi cam fac si eu "temele" pentru un eventual fiv si citesc cu interes absolut tot ce scrieti,insa o problema tot am si nu reusesc sa o deslusesc singura,de asta as dori sa ma ajutati.

La un CM neregulat,ce se intampla daca menstruatia din perioada fiv-ului intarzie??Nu se poate incepe stimularea?Se intarzie tot procesul fiv???Ca asta nu reusesc sa inteleg... (asta pentru cazul in care fiv-ul e pe protocol lung-Z21)

Inca o data,va pup si va doresc din toata inima sa va tineti cat mai curand puiutii in brate

Flori
Noi

Paste fericit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Fetelor, de azi am si eu net acasa, nu stiu ce mi-o fi luat asa mult timp !!!

Avalon,

Nusy, tulceanca mea, iti doresc sa incepi cu dreptul ! Sa iei exemplul lui Sheri si Gabiu !

Kora, am vazut ca ti-a zis Dr. Matei ca gonalul nu e recomandat celor cu FSH mai mare. S-ar putea sa fie asa, mie mi l-a marit de exemplu (inainte de FIV aveam FSH 5,5, iar dupa a devenit 8,2). Totusi, Andicu, daca nu ma insel avea un FSH maricel inainte de al doilea FIV (in jur de 10) si a reusit (tot cu gonal). Am citit in prospect si am vazut ca Gonalul contine folitropina alfa ca substanta activa (este un hormon foliculostimulant recombinat), iar Menogonul contine FSH+LH. Si eu sunt in mare dilema ce tratament voi face la al doilea FIV... dar ii las pe altii mai destepti sa decida.

Liliana, iti tin pumnii pentru luni, lasa emotiile ca o sa fie bine !

Pussi, se vede ca au fost perfecte celulele embrionilor tai, ca s-au facut mai multi decat erau ! Bravooo !!!

KITTA, si eu zic ca avem alte probleme de rezolvat (cum ar fi productia de ovocite) inainte de a face 1000 de analize care poate nu sunt necesare. Dar stii cum e, si "pisicul" e important !

rami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

rami e interesanta informatia pe care mi-ai dat-o,am sa le expun cazul lui Andicu si dr.-lor mei;eu tare as vrea sa incerc un tratament combinat chiar cel mai puternic,ca nu prea am chef sa tot incerc "n" feluri de stimulari....vom vedea....Tu pe cand iei hotararea cand incepi,cu ce schema etc?Bafta multa!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

ramy, kora ma bag si eu..sper sa nu se supere Andicu pe mine! Ea a facut stimulare si cu Gonal si cu Merional..daca retin bine..cred ca cantitate mai mare de Merional - aveam cantitatile notate. DE FSH-ul ei..nu-mi mai amintesc...

PUSSI 5+

Cum cresc Titi Mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Flori 76daca iti intirzie ciclul in protocolul lung nu se intimpla nimic( nu sunt odihnite suficient ovarele,explicatie data de dr.mea)eu am avut intirziere si aveam CM f.regulat...se asteapta ciclul pt a se incepe stimularea,atita tot
Rami 73 multumesc mult...incerc....tu ce proiect ai?

Mergi la inceput