FIV 114
Raspunsuri - Pagina 26
Avalon spune:
Kora, nu fii dezamagita, reactia organismului poate fi imprevizibila la stimulare. Mergi inainte, iar daca nu e de data asta, atunci data viitoare va fi cu siguranta asa cum doresti!
Rami, fata frumoasa, ai un PM de la mine.
KoraPop spune:
Avalon ce mai faci,nu te-am zarit demult pe aici?Din pacate nu exista pt nimeni vreo garantie ca data urmatoare va fi bine, exista numai speranta si increderea in DD!Bineinteles ca voi merge inainte acum si alta data!Multumesc!
Kora
CARPE DIEM!
ana_p spune:
Buna, fetelor!
Va urmaresc din umbra de ceva vreme si am avut multe de invatat de la voi. Mi-ar placea sa ma primiti si pe mine in clubul vostru, desi eu sunt inca la partea in care imi fac temele. Am inceput analizele pentru FIV-ul pe care il voi face cu dr. T si dr. Matei in a doua jumatate a lui iunie, daca analizele ies ok.
Kora, Madlen, multumesc mult pentru sfaturi. Kora, bafta maine!
O zi buna tuturor!
Ana
KoraPop spune:
ana_p bine ai venit printre noi!Fa-ti temele constiincioasa si analizele cat mai repede ca oricum va dura destul de mult pana le vei face pe toate!Iti tin pumnii sa ai rezultate foarte bune la toate analizele si sa fie FIV-ul norocos si la final cu mult dorit!
Te-am trecut pe listuta de iunie-iulie!
Vad ca incet-incet apar si fete noi care fac sau vor face FIV cu dr. T si dr. Matei!
Madlen,ana_p vreau sa va spun ca desi eu am fost prima de pe forum care am inceput FIV-ul cu doctorasii nostri,as vrea ca faptul ca la mine nu a mers bine sa nu va descurajeze,nu uitati ca fiecare cuplu are problemele lui de infertilitate si fiecare organism feminin reactioneaza in mod diferit chiar la acelasi tratament!Deci fiti optimiste si increzatoare!Bafta maxima!
Kora
CARPE DIEM!
madalina28 spune:
ANA bine ai venit iti urez sa stai cat mai putin pe la noi si sa treci repejor la odisee.Bafta cu analizele sa-ti iasa cat mai bine.
Fetelor am plans ieri si azi ....am o verisoara care a ramas insarcinata si vrea sa faca avort m-am rugat de ea sa nu faca au posibilitate sa-l creasca,am ajuns sa ma rog sa-l faca si sa i-l cresc eu,dar nimic nu si pace,sotul ei este mai impotriva desi are 37 de ani si ar fi timpul sa fie tata nu si nu.Cum este viata asta noi ne chinuim si ne dorim am fi in stare de orice si altii ii da afara fara nici un regret.
Madalina
si maine e o zi...
KoraPop spune:
madalina ai atata dreptate........daca nu voiau copil trebuia sa se protejeze acum exista AC,prezervative ,nu mai traim pe vremea "raposatului"....incearca sa o faci sa inteleaga ca e cel mai mare pacat si il va supara rau pe DD....Nu inteleg cum sotul ei la 37 de ani nu vrea inca un copil,dar mai bine l-ar face totusi si daca nici atunci cand l-ar tine in brate nu ar simti nimic ( greu de crezut....) si tot nu l-ar vrea ,ar putea sa il dea la casa de copii,dar sa ii taie dreptul la viata mi se pare cumplit....
Kora
CARPE DIEM!
madalina28 spune:
Koraexact asta le-am spus si eu dc nu vroiati de ce nu va-ti ferit,radeau, apoi le-am zis-o si eu cand o sa vreti voi nu o sa vrea Dumnezeu nu le doresc sa treaca prin ce trec eu dar o mica lectie nu le-ar strica,acum zic ca inca hotararea nu e luata ei nu sunt in tara si urmeaza sa vina sa faca avort, poate o sa-i conving sa-l lase sa traiasca si or sa-mi multumeasca la final.
Madalina
si maine e o zi...
pussi spune:
anap,mladenbine ati venit!!! Sunteti colege cu Kora..asa ca o sa va ia sub aripa ei protectoare!! Sa fiti cat mai repede gravidute!!
Kora eu ceiutul de cretisoara l-am inceput din ziua de dupa punctie..inainte nu am baut!! Maine mergi la eco?? Sper sa fie mai bine!!! Noi suntem langa tine!!!
galuscutace semnatura Frumoasace face Ivan??
antopt. injectia de azi!!
nusy, aurel cris..va plimbati..pe la noi cand mai veniti??
kittavad ca lupti pe tate fronturile!!! foarte bine!!Bafta!!
cellu1 pahar de vin rosu/zi + peste!
dorisda am facut gonal f... 3 penuri de 450 UI..cate 150 ui/zi. Zii ce mai vrei sa sti..iti spun!
PUSSI 5+
Cum cresc Titi Mici
sunshine4ever spune:
Kora Pop, Madalina, nu stiu despre cine e vb sa faca avort dar o sa faca cel mai mare pacat din viata ei. Uite poate o convingeti cu urmatoarele: pe siteul www.sfaturiortodoxe.ro , cind apare pagina apasat simultam CTRL+F si apare o casuta unde introduceti cuvintul : avort si dati enter (cred ca de vreo trei ori una dupa alta) pina apare o pagina plina cu o lista scrisa in rosu, ultima pe lista se intituleaza : "film zguduitor-un avort filmat , interzis minorilor" sa dea clic pe acesta si v- avedea un avort filmat. Oare o sa mai aiba chef sa fac aavort? Chiar is curioasa, sa ma tineti la curent.
Week wnd placut pt toate.
DM
madalina28 spune:
MAGDA am intrat pe site dar nu am reusit sa dau de acest filmulet.
Madalina
si maine e o zi...