FIV 114

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Am calculat voi f in Z16. Azi sunt in Z12 si albus de bezea tot ca lumea, iar al meu nu vrea sa prestam azi ca cica e sarbatoare. Doamne, nu stiu ce la apucat, de parca la IAS mai tinea cont ca e sarbatoare cand trebuia sa presteze de unul singur! Zice, ca tot degeaba ca eu nu fac si ca tot in eprubeta or sa iasa. Poate mai prind ceva maine dimineata sau poate dupa 12 noaptea ca doar trece sarbatoarea....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Multumesc mult pentru incurajari. Am fost la eco. BB e bine, e acolo, a crescut de miercuri. Arata ca de varsta sarcinii, insa eu tot sangerez usor.

Pussi felicitari!

Multa bafta tuturor care sunt in focuri acum.

Nicole 7 sapt&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellu spune:

quote:
Originally posted by KoraPop

Cellu spui ca in zi 4 de stimulare endometrul tau era 1,6 mm si aveai 2 foliculi,unul de 7 mm si unul de 8,2 mm.Azi e ziua 4?Adica azi ai facut si eco si dilatarea de col?Pana luni sigur vor mai creste si endometrul si foliculii si poate tu esti mai norocoasa decat mine si iti vor aparea si alti foliculi pana atunci.Bafta multa!

Kora

CARPE DIEM!

Scuze Kora, abia dupa ce am recitit paginile din urma am vazut mesajele voastre.
Da, joi am fost in ziua 4 de stimulare (ziua 9 de CM). De fapt, eu am facut injectia cu Puregon pt Z4 cu doar 10 min inainte de eco, deci teoretic Z4 si, practic, doar cu doza de Puregon din Z3.
Si la eco mi-a zis ca tb sa fac si dilatarea de col.
Sper si eu, luni, sa mai gaseseasca suficienti foliculi si sa mai creasca si endometru. DD cu mila lui!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellu spune:

quote:
Originally posted by pussi
cellu ceea ce ai facut tu azi cu colul e normal..nu te speria... ti-au si dat ei justificarea..cateterul trebuie sa aibe loc pe unde sa intre, si stiu ca dupa operatiune nu trebuie lasat mult timp ca colusi isi revine la pozitia initiala... Era o fata la unguroaice : steliana ea parca a facut asa...acum nu prea mai scrie. Cu eco in Z4 ... foliculi sigur mai apar, dr. ii masoara pe cei peste 5 mm, endometrul mai crest! Bafta pe luni!!

PUSSI 4+
Cum cresc Titi Mici

Multumesc Pussi, chiar nu stiam ca se masoara doar foliculii peste 5mm. Acum imi amintesc, mi-a zis ceva ca sunt mai multi, dar eu cand am vazut scris pe foaia de rezultat doar 2, am crezut ca doar astia sunt. Oricum ma lamuresc la a II-a eco.
Sper ca n-am inteles gresit, dar m-am conformat si acum beau vin rosu, sa-mi stimulez folculii!
Multi pupici pe burtici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

ce harnice sinteti...ati scris nu gluma...

Anyko imi pare nespus de rau...iti doresc liniste sufleteasca si puterea de a o lua din nou de la capat
Pussilina ce-mi vazura ochii???Dumnezeu sa iti binecuvinteze puiutii si sa-i aduca pe lume in sanatate si fericire
dariela eu mi-am facut rost deja de progesteron injectabil din italia,asa ca nu mai caut prin alte parti...tu ai reusit sa gasesti pina la urma?
Galuscuta sa fie intr-un ceas bun...apropo de progesteroanele astea Prontogest,tu unde le ti?in frigider?eu le tin in dulap..scrie pe cutie pina la temperatura de 25 grade..la mine deja este destul de cald in casa 22 de grade..ce ma sfatuiesti?sa continui sa le tin in dulapior?tu cum faci?
Antosit eu deja am inceput inhibarea in duminica sfanta de Pasti...mai avem un picut si fugim de minuta la odisee..ne agatam de Pussilina noastra
KoraPop cit de ciudat pot raspunde si organismele astea ale noastre...sper din tot sufletul sa iasa totul bine
LilianaFi asteptam cele doua ||
despre mine nimic nou...ma intep in fiecare zi...nu doare deloc,deja am devenit experta...am grija mare de alimentatie si de suflet in primul rind...pe zi iau impreuna cu zouzounelul meu de sotior, cite o pastiluta de acid folic,de zinc,(el ia si maca..eu doar din prima zi de stimulare voi lua)vitamina C,magneziu...si de maine incep cu ceaiul de cretisoara...ies zilnic la plimbarica sa respir aer curat...acum astept sa-mi vina CM,iar pe 20 mergem din nou la echo si incepem si inteparile cu Gonal F 900...sotul va lua de saptamina viitoare pina la ET,vimbramicyn...cam astea despre noi...
va pupacesc fetelor pe toate..gravidute si viitoare gravidute...

****zouzounaki de viitor zouzounaki mic si scump****

"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Fetelor va rog ajutati-ma sa inteleg si eu ceva ca sunt in ceata totala . Cu cit se apropie momentul(ziua x) eu nu mai inteleg nimic .
Daca e totul OK pe 19.04 deja seara trebuie sa fac 1/2 DECAPEPTYL 3.75(a ce medicament corespunde in Romania, ce rol are si de ce doar 1/2 fiola)
Dopa aia pe 2.05 incep cu GONAL F 1050 UI/1.75ml dosa 225(asta ce inseamna?) ptr. 5 zile si apoi in baza monitorizarilor o sa-mi spuna ce si cit.
Vad ca pe programul de tratament mi-au mai scris si GONASI 5000 UI fl IM 2 conf. si PRONTOGEST 100 fl IM 6 conf. dar despre astea nu mi-au spus inca nimic.
Am vazut ca PUSSI ai facut tratament cu GONAL fii draguta si explica-mi si mie ceva(ca la babe) ca eu sunt derutata rau
Va multumesc anticipat si si la toate fetele sau in devenire.

Mergi la inceput

AAAAAAAAAAA am uitat ceva. Tinind cont ca mi-a vent CM pe 4.04 daca eu incep cu GONAL pe 2.05 asta este ciclu lung, ciclu scurt? CIT timp ar trui sa fac injectiile?

Mergi la inceput

PUSSI FELICITARI SI DIN PARTEA MEA, ESTI O FERICITA. SA-TI DEA DD. SANATOSI.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by DORIS_71

Fetelor va rog ajutati-ma sa inteleg si eu ceva ca sunt in ceata totala . Cu cit se apropie momentul(ziua x) eu nu mai inteleg nimic .
Daca e totul OK pe 19.04 deja seara trebuie sa fac 1/2 DECAPEPTYL 3.75(a ce medicament corespunde in Romania, ce rol are si de ce doar 1/2 fiola)
Dopa aia pe 2.05 incep cu GONAL F 1050 UI/1.75ml dosa 225(asta ce inseamna?) ptr. 5 zile si apoi in baza monitorizarilor o sa-mi spuna ce si cit.
Vad ca pe programul de tratament mi-au mai scris si GONASI 5000 UI fl IM 2 conf. si PRONTOGEST 100 fl IM 6 conf. dar despre astea nu mi-au spus inca nimic.
Am vazut ca PUSSI ai facut tratament cu GONAL fii draguta si explica-mi si mie ceva(ca la babe) ca eu sunt derutata rau
Va multumesc anticipat si si la toate fetele sau in devenire.

Doris daca incepi in z21,deci dupa 21 de zile de la CM,atunci inseamna ca faci protocolul lung...daca incepi exact in ziua ciclului,atunci faci protocolul scurt...dupa cite inteleg eu,daca faci DECAPEPTYL pe data de 19 si dupa Gonalul pe 2.05,atunci cred ca esti pe protocolul lung...
despre gonal..si eu am facut si fac din nou Gonal...mi-au scris si mie la inceput gonal de 1050,dar pt ca este un pic mai greu de efectuat,l-am schimbat pe 4 penuri de gonal 900..este la fel..doar ca in loc sa te intepi de 2 sau de 3 ori pe zi,cu penul faci dintr-un start toata doza..eu am inceput cu 125 si am terminat cu 375...vad ca tu incepi cu 225...
DECAPEPTYL se foloseste pentru perioada de inhibare,care este un fel de menopauza temporara...apoi dupa ce s-au inhibat ovarele,incepi stimularea cu Gonal,care ajuta la creearea de ovule...acum ce doze vei face,va fi in functie de cum raspunzi tu la aceste medicamente....despre GONASI 5000 UI,nu stiu ce sa zic,poate stiu fetele...
Prontogest voi lua si eu...aceste fiole injectabile sint progesteroni care ajuta la fixarea sarcinii,si care iti vor fi administrate dupa punctie,dupa Et si apoi pe inca o perioada dupa ET...acum daca le vei face zilnic sau din 2 in 2 zile,iti va spune medicul tau...sper ca ai reusit sa intelegi ceva din ceea ce am spus...iti vor spune si fetele maine...numai bine si succes

Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by DORIS_71

AAAAAAAAAAA am uitat ceva. Tinind cont ca mi-a vent CM pe 4.04 daca eu incep cu GONAL pe 2.05 asta este ciclu lung, ciclu scurt? CIT timp ar trui sa fac injectiile?

injectiile de gonal le vei face pina cind vei obtine ovule mature...fi linistita,ca vei face echo si medicul te va tine la curent...in general gonalul pe protocol lung se face cam 2 saptamini...dar acum depinde de la organism la organism...pupici

Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput