FIV 114

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Madalina, uite cum am facut eu, m-am bagat pe siteul www.sfaturiortodoxe.ro, mi-a aparut o pagina, duap aceea am apasat de pe tsta Ctrl si litera F deodata si mi-a aparut o rubrica mica unde am scris cuvintul "avort" duap ce am dat enter , enter , enter (am dat enter de trei ori pt ca numa a treia oara mi-a aparut) iti apare o pagina cu nicte titluri scrise in rosu unele is cu tipar, iar filmul care e de altfel ultima de pe lista se intituleaza : Video-Un film zguduitor-un avort filmat(interzis minorilor).
Daca nu reusesti nici asa scriemi mailul tau poate reusesc sa ti-l trimit sau daca ai id de messenger.

DM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Fetelor eu am facut stimulare cu GonalF si dc va ajuta cu ceva va dau valorile analizelor:FSH 6,948 si LH 12,89,dr meu mi-a spus ca-mi da Gonal pt ca am FSH-ul mai mic decat LH-ul si prin acest tratament se va egala intr-adevar am avut o productie foarte buna si caliativa si cantitativa.

Madalina
si maine e o zi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

quote:
Originally posted by lilianaFi

Flori 76daca iti intirzie ciclul in protocolul lung nu se intimpla nimic( nu sunt odihnite suficient ovarele,explicatie data de dr.mea)eu am avut intirziere si aveam CM f.regulat...se asteapta ciclul pt a se incepe stimularea,atita tot

Sar'mana mult pentru raspuns
Si in aceasta situatie se merge in continuare cu tratamentul de inhibare pana vine ciclul?

Pupici si multa,multa bafta!!Sa dea Domnul sa vii curand cu vestea cea mare!

Flori
Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

[/quote]Flori 76

Sar'mana mult pentru raspuns
Si in aceasta situatie se merge in continuare cu tratamentul de inhibare pana vine ciclul?

DA...se face trat.de inhibare in continuare si in per.cind incepi stimulare,il opresti doar la indicatia medicului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Mada28, si eu am avut valori asemanatoare cu ale tale (FSH 5,5 si LH 9,3) inainte de FIV. Inseamna ca tot din cauza valorii mari a LH-ului mi-au dat gonal (de fapt 2 gonal+1 menogon/zi). Intr-adevar, dupa ce am repetat analizele dupa FIV, rapotul LH/FSH s-a inversat, FSH-ul a crescut, iar LH-ul a scazut.

Pussi, s-ar putea sa ai dreptate cu tratamentul lui Andicu, nu mai retin nici eu exact. Poate ne spune chiar ea.

Kora, e bine sa te duci cu cat mai multe informatii la Tutu si Matei ca sa discutati in cunostinta de cauza si la obiect. Ei iti vor da cele mai bune explicatii, sunt convinsa.

Liliana, eu voi mai face un FIV prin vara-toamna probabil, deocamdata sunt pe tratament naturist/homeopat.

rami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Dragele mele, va citesc si eu de cateva ore ca sa reusesc sa ajung la zi.
Va tin pumnii pentru toate fetele aflate in timpul tratamentului si ma rog la DD pentru reusita.

flori76, eu sunt unul din cazurile careia i-a intarziat CM in timpul inhibarii. Ma inhibam din Z21 cu 1 fiola diphereline, ciclul a intarziat fix o saptamana, drept urmare am amanat stimularea si am continuat cu o fiola de diphereline. Din prima zi fara ciclu am injumatatit diphereline-ul si am inceput cu 3 menogon/zi.

Acum, imi dau cu parerea si vis a vis de tratamentul de dupa ET (cel pe care medicii nu-l dau). Eu nu am luat nimic altceva decat ce era recomandat, am luat Maca doar pana am inceput inhibarea, nu am schimbat cu nimic alimentatia, nu am baut nimic suplimentar si nu m-am injectat cu nimic altceva. Poate am luat FIV-ul in gluma, ceva la modul "Fie ce-o vrea Dumnezeu!", mi-am asumat riscurile unui esec si, in acelasi timp, bucuria unei reusite. Am facut doar analizele minimale de la Giulesti. Acum, cand citesc cate analize se fac si ce tratamente cu ceaiuri si naturiste (mai mult sau mai putin) se iau, doar la gandul unui nou FIV m-ar apuca depresia. Incerc sa va spun sa incercati sa nu va mai stressati, eu sunt convinsa ca si stressul eu un factor care duce la esec. (Am mai spus-o si stiu ca ma repet)
Sper sa nu va suparati pe mine dar asta simt cand citesc din urma...

Pupici tuturor fara exceptie, sunt in continuare alaturi de voi cu mainile intinse sa va iau la Odisee.
pentru cele care nu m-au uitat.

Andreea 20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Flori, si mie mi-a intarzita CM dar cauza a fost 2 chiste. Le-a punctionat si in cateva zile mi-a venit si am inceput stimularea. Nu am intrerupt dipherelinul. Explicatia dr. a fost ca endometru vechi trebuie sa se elimine. Nu poti sa faci stimularea si apoi elimini endometru iar cand endometru nou ajunge la dimensiunile optime foliculii sunt demult sparti.
Liliana, mai rezisti? Ceva teste de urina ai facut ?!

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Andreea,cred ca fetele au inceput sa creada din nou ca pe natural este cel mai bine,normal ca stresul este un factor important in acest procedeu.Vezi ca a dat caldura trebuie sa-ti scoti burtica la soare.

Madalina
si maine e o zi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Liliana,multumesc inca o data Cand faci testul??Te astept cu vestea mare.
Aniast,pup mamica si burtica.Sunt convinsa ca ai dreptate cu stresul,dar...oare ne putem abtine?!?
Moni,sar'mana pt explicatii.Chiar am inteles acum ce si cum!Insa faza cu chisturile ma cam sperie....Le punctioneaza sub anestezie sper,nu?

Flori
Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Moniland....sunt asa si asa....ma intrebi de teste:nu voiam sa spun sa nu rideti de mine,dar daca m-ai intrebat tintit:am facut unul in z.9(stiu...prea devreme.......nu ca o scuza,dar z.9 a fost pt mine maximul meu de rabdare, si..... m-a calmat definitiv(bineinteles neg.)....nu am mai facut,astept ziua programata(luni)....decit un test neg.,parca mai bine intre neliniste si speranta...mai mult speranta..... ,numai bine
Floriluni e ziua cea mare...numai bine si tie...
Ramimultumesc mult ,numai bine

Mergi la inceput