Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (33)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Buna tuturor!

Stiti melodia aia cu "Buna dimineata, iti soptesc, In fiecare zi tot mai mult te iubesc"? Nu stiu cine o canta, dar ma obsedeaza de vreo 4 zile. I-o cant non-stop lui David, cred ca o va lua razna in curand.

Azi-noapte fiu-meu a avut chef de expeditii prin patut. Ba cu picioarele sus, ba jos, ba la stanga, ba -pe sus, astfel incat la 5 l-am luat langa mine in pat. A adormit dus 3 ore, ca de, era obosit....si sacul de dormit nu e gata (o sa ma bata Miro)

Ariadna, si cu cerealele incepi tot progresiv. Acum, chiar o lingurita....e cam putin. Eu zic sa prepari piureutul un pic mai lichid si sa-i dai vreo 2-3 lingurite, mai ales ca o sa-i placa si o sa se infiga in lingurita. Ia si tu aparatul foto la indemana, ca merita imortalizat momentul. Despre scaun, este model "Polly Double Phase" (sa-i dea Dumnezeu sanatate prietenului care ne-a facut asa cadou de botez ). Si apropo de scaune, pentru cele care intentioneaza sa cumpere- ieri imi zicea prietena aia cu bebe de 1 an ca e foarte important ca scaunul de masa sa aiba centuri de prindere in 5 puncte (adica si cu bretelele alea pe umeri). Al ei nu are decat pe cea de la mijloc, iar nazdravanul nu mai poate fi lasat singur in scaunel, ca se indoaie peste margine.

Aelita, stiu ca ideea ar fi ca ambii copii sa stea singurei in spate. Dar eu vedeam scenariul cam asa: sotul la volan, David in jur de 2 ani si inca un bebe. Drum lung, de 4-5 ore. Nu ii poti lasa singurei in spate, ca mai au nevoie de un ceai, de un pupic, de o umbra......Numai ca in scenariul asta nu mai incap si eu .

Apropo de umbra...David al meu e un mic vampirut. Se stramba la soare de zici ca-l topeste si de cele mai multe ori incepe sa urle. Am cautat innebuniti parasolar pentru geamul din spate(si cand ma gandesc ca inainte sa am copil nu intelegeam utilitatea lor, credeam ca sunt doar de frumusete si mi se pareau taranesti ). Noroc ca la pachet vin doua, ca unul e fixat pe geam, iar pe celalalt il manevreaza mami cand bate soarele din spate sau din partea cealalta. Si acum ma intreb: oare daca ma transform in parinte cu fitze si iau ochelari de soare rezolv ceva? Poate ca nu mai face asa de urat, ca e cam rau cand eu sunt la volan si pe el il deranjeaza soarele....

Radu.Anca, din cate stiu eu, dermatita atopica nu se vindeca, doar se amelioreaza. Ai incercat sa folosesti crema Trixera de la Avene? Unor bebelusi le face bine, tine in frau pacatoasa de dermatita.

Chris, spor la fiert supa. Noi am inceput de ieri cu suculetul de mere , vreo 2-3 lingurite. NU a avut nici o reactie, l-a inghitit la fel ca pe siropul de colici. Azi crestem cantitatea, la giganticul 8ml! Mai, si fac o mizerie in bucatarie pentru 8 ml....

Raluca lui David Calin (28.11.2006)
luna a cincea

Mergi la inceput

Mai am doua intrebari de Gaga si ma duc sa calc:
1. Voua va iese sucul de mere cu spuma deasupra? Ce faceti, il strecurati? Si curatati merele de coaja inainte de a le stoarce?

2. Ce inseamna gradatia "oz" de pe biberoane?

luna a cincea

Mergi la inceput

N-am plecat inca. Melodia aia cu "Buna dimineata" e cantata de Hi-q. O trimit pe mailul comun.

luna a cincea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

salutare
ralumat vazut poze cu bebe la mare .....superrrrr !!

si mie imi iese cu spuma sucul, eu initial l-am strecurat si diluat putin cu apa , apoi doar l-am strecurat si acum il las asa .

si io vreau in parcccccc .......si io vreau cu fetele ....... eu n-am pe nimeni aici .......nici parc :(( .....offff ......azi mai si ploua !

BeBelusca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

quote:
Originally posted by radu.anca

Buna sera, o sa ziceti ca eu scriu numai cand am vreo problema, da cum nu stau in Bucuresti si nu ne putem intalni in parc....
Deci, PROBLEMA e ca Dani are dermatita, de mai mult timp, care ba trecea ba aparea, doctorita mi-a zis ca nu e nici o problema, multi copii fac, etc. Dar de vreo 3 zile a facut pe ambii obraji intai niste bubite, mici, din care a inceput apoi sa curga ser, acu o tot o pata mare si rosie, pare ca se usuca o zi si dupa aia iar incepe sa supureze. Doctorita-tot nimic, ca trece, sa il sterg cu ser fiziologic. Chestia e ca mi se pare ca il deranjeaza, nu se scarpina, da e nervos si agitat. Abia poimaine am reusit sa fac programare la dermatolog. Pana atunci, va intreb pe voi, daca ati avut de tratat asa ceva, la ce reactioneaza?
pupici, ca s-a trezit

ANCA

II dai lapte hipoalergic? Am avut si noi problema asta, Alexutza insa nu a acceptat laptele hipoalergic, la 4 luni am trecut-o pe Topfer si i-a trecut! Plus ca pediatra mi-a zis sa-i dau du Triderm...in 2 zile nu mai avea nimic! I se mai inroseste din cand in cand obrazul si se inroseste dar ii dau de 2-3 ori cu Triderm si trece! Incearca sa schimbi si detergentul...eu am spalat o perioada cu dermalin! Vezi care e cauza ca sa o elimini! Cam atat!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006

la bunici...sa le fiu de ajutor pe aici

poze Alexuta

"Sunt veseli toti si bucurosi,
Si toti cu suflet-naltat;
Oriunde se-ntalnesc in sat,
Isi zic cum zis-au mosi stramosi:
"Hristos a inviat!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

uffff. Aseara l-au dus pe socrul meu la spital. Avea tensiune 19, si nu putea sa vorbeasca. I-au dat niste medicamente sa-i scada tensiunea. Au incercat sa vorbeasca de dimineata cu el dar nu se intelege ce spune. Uuufffffff
Imi vine sa plang...Sper sa nu fie ceva grav...

Monica de Maria Cristina (20.12.2006)

Maria Cristina luna 1, luna 2, luna 3,luna 4

printesa noastra
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraco spune:

Neata!.Am facut cafeaua, poftiti va rog....si am baut deja 2,3 guri pana am citit ultimele 5,6 pagini...m-am distrat cu voi.Vizionat poze multe,muuuuulte ce drag mi-e de voi si de bebei...Am fost plimbarete zilele astea luni -gratar, ieri terasa in parculet...la "cheliuta" goala....care cheliuta mai frate ca avea un ciuf in vant...si eu initial ii pusesem caciulita si apoi i-am dat-o jos si i se ridicase un mot in varful capului se electrizase....bietul copil parca era din desene animate, n-am fost inspirata sa fac poze.Dar azi, maine iau aparatul si ne pozam in parculet...ca avem asa parculet frumoooos....doar ca mi-ar placea si mie o intalneala cu voi....Dar dau strigare cand oi ajunge la bucuresti, constanta sau....poate oradea la matusica mea.
Aseara am cantarit iubita si nu a luat in ultima sapt decat 70gr.dar nu ma ingrijorez...ca are 6,490 Sa fie oare din cauza ca nu a mai papat deloc piept...are exact o sapt de cand nu a mai vrut tzitzi...bata-l vina de biberon...si eu cred ca trebuie sa iau ceva tratament ca laptic tot vine....(cateva zile m-am muls si i-am dat dar apoi m-a durut ingrozitor cand m-am muls...si acum ma doare...dar scot doar o data pe zi si ud florile uffff...ca tot vine...desi am pus si comprese reci...stiti ce as putea lua...voi suna si dr. ca au trecut sabatorile acum)
Dianocica lauda carutul ala...ca ma bate si pe mine gandul la unul...e ct0,4?Cat ai dat pe el si de unde'?
Rlau...si noi tot scau polly vrem...trebuie sa ma hotarasc cum sa-l cumpar..ca aici nu se gaseste...Ori punem pe cineva sa ne aduca din buc...ori comandam pe net.
Am promis poze de la botez...dar acum ca ne-am mai linistit si noi om avea mai mult timp de forumit...acum fug sa pregatesc un suc de morcovel...is curioasa cum reactioneaza...revin

Miracocu Alessia-Elena(10.12.2006)

Mergi la inceput

Apropo de scaunel Polly- am vazut la Bucurii unul supeeeerb, cica ii zice Polly Fruits. Era pe fond bleu cu capsuni mari. Mi-a placut foarte mult.

Hai sa ma laud cu doua mari realizari, proaspete de acum 10 minute: mai intai si-a luat singur o jucarie de langa el si a inceput sa o zdrangane (ca pana acum i le puneam eu in mana) si apoi, a facut kaki singur, fara lactoza sau alte stimulente (dupa aproape 2 saptamani de constipatie). Doamne, ce chestii am ajuns sa ma bucure!!!!

luna a cincea

Mergi la inceput

Aka, sper ca totul va fi bine cu socrul tau. E pe maini bune la spital?

luna a cincea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

danita de unde esti? ca acum dam o fuga....
roxanica pe unde umbli? ca nu mai are sexosu' laudatori...
aka tinem pumnii
d e bronzat ca un tractorist. are niste obraji arsi si o mana neagra, una rosie.

diana si david din 03.12.06 nu mai infofoliti copiii!

Mergi la inceput