Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (33)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Buna dimineatzaaaa, mamici si copilasi!!
Am revenit si noi!!
Super a fost de sarbatori, cu familia, cu tati mai ales, am colindat cu David pe la tot neamul sa ne laudam nevoie mare. dar tot dor ne-a fost de voi.
Despre noi, o veste f.f. f. buna ( nu, nu suntem mai grasunei) : S-A VINDECAT OCHISORUL !!! pana la urma Doamna de Fier s-ia facut bine treaba... Am fost la control, tot la ea, si totul e in regula, nu mai lacrimeaza, secretii ioc, asa ca suntem tare fericiti.
Merg sa citesc din urma, sper ca toate sunteti bine, sanatoase, bebelusii la fel.
Revin!!

Am 4 luni !!!

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by chris80

`mneata!
azi ar trebui sa trecem la supica, da` aprozaristii din jurul nostru nu au adus marfa. sper sa fac rost de materie prima cat mai repede, ca la 12 sa isi ia fata prima lingurita de supica. va dati seama ce gust naspa tre sa aiba zeama aia de legume fara pic de sare? e nasol sa fii bebe, mananci toate porcariile!

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

bebeii nostri

Eu ii pun cereale de fiecare data...,in supa...si nu zice nimic...,oricum nici n-are gust de supa...,n-am incercat sa i-o dau simpla..."chioara",ca sa zic asa...
Si suculetele le putem da cu cereale ,amestecate...,asta n-am incercat-o...,dar ca idee...
Sa ne spui cum a reactionat Alexandra

Luna 6-a,a Crinutzei
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea

Mergi la inceput

Dianocicaaaaa, uite ce prompta am fost, repede la apel!! Si unde mai pui ca tocmai ma uitam la sexosu' !!! Uite, vorba Doniei, eram lesinata pe aici, ma culeg cu farashul, aici l-am zarit in toata splendoarea, "privind fara de tinta-n sus, intr-o slabatica splendoare" stii tu versurile...Ca pana acum un brat, un muchi, un tendon, da' amu m-ai dat gata!! Dar totusi Dmic m-a impresionat si mai mult!! Ptiuuu, ce barbat bine, si cu ochisorii albastri si chelia basesciana, multe inimi o sa mai franga! A mea e deja franta!! Bine, un pic si de ciuda, ca e asa maricel si iar ne complexati, da io nu-s invidioasa, nuuuu, nuuuuu Au iesit dintisorii, ati avut iepuras de paste??

Am 4 luni !!!

poze David Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

buna dimineata fetele si bebei!

noi am fost ieri la doctor de ne-am facut vaccin,nu au plans deloc,si ma gandeam ca vor reactiona ca la primul.....adica toata ziua vor fi lesinati complet in patutul lor....da'...da nici nu ma mai obosesc sa spun(cum zice banica in melodia lui "te iubesc femeie")ce-au putut sa faca...parca i-a injectat cu red-bull....ma rog,am trecut ziua cu bine....noi am schimbat pt pascal laptele,ca nu se mai satura cu cel pe care il dadeam.doctorul zice ca arata sandokanii mei,minunat de bine....si asta ma bucura enorm.AELITA si DANDUSA....spuneau ca mutzunachele lor se satura cateodata si cu 60ml la o masa....si sophia mea la fel....cateodata bea exact 60 si e satula.bine am venit in clubul mutzunachelor!pai si eu i-am cumparat sophiei niste ciorapei dantelati frumosi-frumosi pt fetite de 3 luni,si ea are 5 asa ca....ei si ce,nu stiti ca si cand se vor arunca fetele la crescut,vor ramane gingis-hanii,mai in spate asa cu vreun cm-doi......aviz pascal.

tre sa va povestesc una.ma duc la masa de paste cu sandokanii,erau imbracati,scosi ca din cutie,bineinteles sophia cu rochitica,ceea ce in familia asta nu s-a prea vazut,desi exista o fetita inaintea sophiei....primele 10 minute nu am fost bagati in seama de cumnata mea care tocmai manca(manca ea,slava domnului nu mai mesteca mancarea copchilei)......la un moment dat,ne-a venit si noua randul sa mancam(veniseram mai tarziu).....ea era in spatele meu cu copchila ei,socrul meu cu pasca in brate....zice ea:"hai,iulia la culcare,vrei sa-i dai un ppic lui bunicu?"(precizez ca am fost de fata des cand copchila pleca la culcare fara s apupe pe nici unul dintre noi,acu taman pe bunicu care era in brate cu pascal).....dar ea nu stie ca eu am un ochi si in ceafa de vad tot.....il aud pe pascal scancindu-se,la care ea zice"lasa,ca il pupi pe bunicu cand te trezesti,ca acum pascal vad ca-i invidios".....cat de invidios poate sa fie un copchil de 5 luni.pai daca statea incomod,ca si asta ma scoate din minti cum il tine in brate,dar in fine,asta e un alt subiect.cel putin la sophia nici nu s-a uitat...cat era de frumos imbracatao ofticata.copchila aia era asa de saracut imbracata,cu niste ciorapi smotociti si un tricou lalai,cu parul NESPALAT si arata a baiat...saraca,nu are nici o vina,macsa-i.....da'da nici nu ma mai obosesc sa spun.buuuuuuuuuuun,acu 'vine partea faina a povestirii.ne pregateam de plecare,eu eram cu pascal pe brate,si socrosenia intinde mana spre gurita lui,iar in ultimul moment vad ca are o firimitura de vroia sa i-o bage in gura.ii pun mana repede la gura si o intreb:"ei,ce faci?ce-i dai?"...la care ea :"o bucatica de prajitura,chec"....zic:"dar el nu papa decat lapte,nu a papat nici legume sau fructe si ii dau prajitura?"...."pai,daca se uita asa cu jind la noi"....pai,bai frate,se uita ca si la mine se uita cand infulec,dar ata nu inseamna ca e pofta...cata vreme nu stie ce este,cum e gustul,cum sa-i fie pofta?si apoi tre sa se uite si el undeva,credea ca se uita pe prajitura ei?.....mai mult de atat,are zahar prajitura.....am plecat un pachet de nervi,i-am facut capul patrat lui al meu in masina referitor la faza asta.trebuie sa iau atitudine si sa vorbesc cat se poate dde serios cu ei.mi-am pierdut toata increderea,nu o mai pot lasa singura cu copchii,ca nu stiu ce le da,si daca le da cat sant de fat,eu stiu ce face in spatele meu,rade de mine si de regulile mele,pe care ...precizez ca i le-am tapetat....bai,e cu capul fimeia asta.pai,daca copchila lu cumnata-mea manca peste la 6 luni si tocatura la 7,de ce pascal n-ar manca si el la 5 luni,o prajitura?sotul este de acord cu mine,si deloc cu macsa,el nu a vazut asta,ca de altfel ii spunea,dar se pare ca trebuie sa fac scandal,ca vad ca de vorba buna nu pricepe nimeni....toata noaptea nu am vazut in fata ochilor decat firimitura aia de prajitura,ce vroia sa i-o vare pe gat.....plus ca tot timpul cumnata-mea vorbea numai despre gelozia dintre copchii,dar eu cred ca gelozia venea din partea ei,ca nu am vazut nici macra copchila ei sa fie geloasa ca bunica sau bunicu e cu vreunul dintre copchii mei in brate.tre sa vorbesc pe indelete cu ei,si am sa le spun ca nu vor mai avea contact cu ei,decat daca si eu sant prin preajma.bai,nu pot trai stresata la nesfarsit,cu frica in san,ca eu stiou ce naiba le vara pe gat.sa vad daca le place.....pai,daca bunicii fac asa,desi mama asta dilie a sandokanilor le interzice orice alt aliment consumat de adulti,sa le vare pe gat,ce sa mai spun de un strain?ma termina de sambata incoace povestea asta,si abia astept sa-mi arat coltii

intru mai pe seara,sa mai raspund si eu una alta.....va pupam

Pascal si Sophia
www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

sucul il fac la robotul de bucatarie, care are un filtru, in cazul in care nu se doreste si pulpa. merele nu le cojesc, doar le tai cat sa incapa in orificiu, iar suculetul nu are spuma din cale afara.

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraco spune:

pam,pababapam pababapam...
timpul s-a oprit e o nebunie cum ne-am intalnit...hihi...buna dimineata...te iubesc...
Si eu am avut un fix saptamana asta am fredonat melodiile lui Baccio...il stiti? Si a cantat super cover-uri...
ne-a cantat la botez...suuuuuper...www baciomusic.ro...sigur ati auzit "iluzia ta"
nah ca uitasem...multumim frumos pentru felicitarile pt botez si pt ziua de ieri.
Hai ca va arat repede repede ce vad eu pe geamul de la dormitor si de la sufragerie si cu zoom...ca sa va ofticati mai tare, ca eu am murit cand am vazut pozele alea de la balconul nu stiu cui din constanta...Pai cum sa nu te oftici cand vezi marea in fiecare zi...si eu abia astept concediul...si atunci pe fuga 10 zile...uf...nah...ca visini din astia n-oti avea toate la geam...ha-ha vara trecuta cine era cocotat in visin duminik dupaamiaza..iubi...cica pofteam eu gravi...ha-ha...cred ca ma pliktisisem... se coc ele iar visinele si pun iar poze dar nu cred ca-l mai prind in pom
Aka speram sa fie bine pana la urma cu socrul.

Miracocu Alessia-Elena(10.12.2006)

Mergi la inceput

Mey, mey, acum citesc din urma, si ce-mi vad ochii??? in Sfanta samabata mare, fetele dragele, in loc sa invarta cozonaci suflecate pana-n brau, isi gasira vreme sa rada de mititica de mine, pasionata pana la delir de sexosu' !! ei, ei, nu nominalizam ca stiu ele prea bine!!

Am 4 luni !!!

poze David Mihai

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ralumat

Mai am doua intrebari de Gaga si ma duc sa calc:
1. Voua va iese sucul de mere cu spuma deasupra? Ce faceti, il strecurati? Si curatati merele de coaja inainte de a le stoarce?

2. Ce inseamna gradatia "oz" de pe biberoane?

Raluca lui David Calin (28.11.2006)
luna a cincea

1.suc de mere nu i-am dat inca...
2."oz",se refera la masura aceea portocalie din fiecare punga de lapte praf sau cereale...
3.super pozele de la mare...,si mie imi place scaunul vostru de masa. Va mai asteptam si la vara,la plaja

Luna 6-a,a Crinutzei
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea

Mergi la inceput

Miraco,
pai daca nu le pui pe public,n-o sa murim de invidie...Felicitari pentru botez,vrem pozeeeeeeee
Roxanica,
ce bine ca v-a trecut ochisorul...,bravo,va pooopam
Dia,
pe unde umbli?
Ai plecat pe undeva de Paste?Am vazut aseara poza Oanei cu "deshtul",in gurita....,vai...eu zic ca-i precoce...,pe bune...,din cite stiu ,dupa apucatul jucariilor cu mina...,apucatul picioruselor este urmatoarea etapa si abia apoi suptul "deshtului",urmatoarea etapa...,dar voi vad ca luati etapele la goana ...,cind vom ajunge si noi din urma?Oana este singurul bebe cu "deshtul" in gurita,nu?Felicitari!!!

Luna 6-a,a Crinutzei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnaVanOnna spune:

Buna. Ma numesc si am un baietel de 5 luni. Numele lui e Alecsandru Neculai si s-a nascut pe 3 noiembrie 2006. Cum sa fac sa am si eu un album foto ? Stiu ca albumele foto se aloca la sfarsitul lunii.Ma poate ajuta cineva? Multumesc.

Constandis MAria

Mergi la inceput