"Cei mai iubiti dintre pamanteni " :) (5)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Lilutza,La multi ani!!!!Sa ne traiesti o mie de ani!!!
Ce bem cu ocazia asta?
Itsmiule,esti de groaza :))Ca Bubu:))Am ris si io ca toata poiana la faza cu "hai sictir"
Ce-i cu Arboriku??S-a intimplat ceva??Sa trimit cumva pe baietu asta cu un buchet de flori,poate ajuta??
Io-s invidioasa pe destinatiile turistice care se vehiculeaza prin poiana..pentru noi,tot Romanika e Coasta de azur:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by Rayuela

Lilutza,La multi ani!!!!Sa ne traiesti o mie de ani!!!
Ce bem cu ocazia asta?

Pai ori frecam menta, ori o tuica...la alegere ...mai cu seam-acu', ccc cind vazui cine-i nou prezident francez...mare pacat de Segolene, zau!!!
doru, noi in vara sintem antamati cu muncile si cu Barcelona...asa ca facem planuri, ca tiganu, pentru Anu' Nou. Daca, alegeti Asia si lasati Cuba pentru la iarna, va sugerez un site splendid www.cubaccommodation.com/houseresults.php?searchtype=POOL" target="_blank">cu locuinte...(putem inchira o casa-ntreaga la preturi de nimic!!). Daca nu, noi o luam spre Virgine, ca acilea e istorie daneza, nu gluma
Va pupez si o saptamina merveioza

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

Multi ani si de la mine, bre Lilando !!!
Sa fii sanatoasa si voioasa.

Mai terminati frate cu cubele si virginele voastre ca-mi fac harakiri p-acilica, in direct. Io sper sa am ceva concediu prin septembrie, da' nici atunci nu-i sigur.
Mihaela, io-ti recomand Sithonia da' acu' depinde ce cautati. Daca vreti action atunci go for Kassandra, daca nu ...

sara buna,
v

_
Take me home, country roads

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by tata lu Toma

Multi ani si de la mine, bre Lilando !!!
Sa fii sanatoasa si voioasa.

Tatuc, imi amintesc io bine ca si tu te-nerfezi cind vezi rosu-miscator???...taur de-al meu??? Terminasi terasa??? Ca io mai am frontspiciu' casei...da' de-acu' ploo

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Iti amintesti bine !
Terasa-i gata si-i faina tare.
Am avut noroc de o echipa de nota zece (unguri, de !) care a lucrat, repede si bine. Maine ne tragem neste scaune noi si o masa (traiasca Ikea !) si-i fac o poza sa ma laud.

v

_

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by tata lu Toma
Maine ne tragem neste scaune noi si o masa (traiasca Ikea !) si-i fac o poza sa ma laud.

Pei, si de beut cind dai ca sa tragem o cintare de multi aaaani traaaiasca???

Mergi la inceput

cum.......iar bem?
dorule,io zic sa vii sa ne povestesti care e atmosfera pe la turnu Eiffel:(Eu nu pot sa-l inghit pe Sarkozy,are o mutra impertinenta!Dar nu cred ca-l intereseaza:)
Eu iar numar zilele pina la Romanika...ne vedem anul asta?Un Busteni ceva?

Mergi la inceput

Pai tu de ce crezi ca-mi iau masa ?!
De maine declar deschis sezonu' de beute la umbra.

_

Mergi la inceput

aleluia
In fine discutam serios:))

Mergi la inceput

Tatuc, gata...ai pus-o (vai de tineretile noastre )!!
Sa fii sanatos, voios, iubit si fericit...si sa vaz masa aia (de ti-o iei azi de la Ikea), plina ochi - cu de-ale gurii !!!
La Multi Ani!!

rayu...pai vorbim serios :-))

Mergi la inceput