"Cei mai iubiti dintre pamanteni " :) (5)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Lil, ce fel de tort?

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itsme spune:

fetilor, bon jour...

Rayou, m-ai facut sa rad imaginandu-mi-o pe favorita mea dansand pe muzica lui Firimitza :-))) Mai pune o data si filmeaz-o, pliz :-) Stiam eu ca nu stric orzul pe gaste si ca ma pot baza pe d-ra Bubu :-)) Pupici!

mihaela, adorabila Silvia in poza aia cu floricelele :-)) ar trebui sa inramezi poza, cred ca la de aia zice Doruletz ca e induiosatoare. Pupici si la voi!

dorulets, cu Cuba situatia sta dupa cum urmeaza. Si consortul meu avu retineri majore in ce priveste dat banii la "imputitii" de comunisti, asa ca evitaram Cuba ca destinatie de vacanta ani buni...Pana la urma, doborati de iarna acum 2 ani, lasaram principiile la o parte si fugiram 1 saptamana la "totul inclus" - o alta chestie care nu ne sta in fire, si anume participarea la concedii organizate cu totul inclus. De oboseala si ninsoare o comiseram si pe asta. Acuma ce sa zic, chestia cea mai importanta dupa parerea mea e cand mergeti in Cuba. In Caraibe sezonul de uragane se desfasoara anual intre mai-noiembrie, asa ca vara e in general de evitat (daca se poate). E si mai cald si umed vara, asa ca inca un lucru de stiut. Preturile sunt natural mai avantajoase in perioada asta. Ce sa zic, noi am riscat de vreo doua ori, am fost in Bahamas in August, in Mexic (Peninsula Yucatan) tot august. Am avut noroc, insa o prietena a mea care a fost in iulie si s-a cazat la aceiasi cucoana in mexic a fost evacuata din cauza de uragan, care e pana la urma si asta o experienta...

In Cuba nu stiu cum e cu condusul si inchiriatul de masini, ca dupa cum zisei noi am luat "all-inclusive". Si la Havana ne-am deplasat cu turma, adica excursie organizata. Nu sunt multe masini pe strazi si se practica din plin autostopul, care se pare ca e safe. Cuba in general e foarte 'safe', oamenii calzi iar Havana minunata, aia trebuie vazuta pana nu moare Fidel si nu navalesc americanii si pun KFC-uri la tot coltul de strada...Despre scaunel de copil, cred ca nu exista :-) Imagineaza-ti Romania de acum 20-25 de ani, in ce priveste comfortul in masini, si ai o idee. Interesant e totusi ca Fidel a fost nascut din "dragoste populara" si sprijinit pe bune la inceput, si chiar si acum. Daca compari Cuba cu Haiti, care e o tara libera cu istorie si prospecte similare, Cuba cu toate abuzurile comunismului e in fata, mai ales in ceea ce priveste sanatatea si educatia oamenilor,chestie care mie mi-a intors cu fundul in sus convingerile anticomuniste (nu ca as fi pro-comunism, doamne fereste, doar ca am inteles ca nu e nimic alb sau negru, fiecare sistem are lipsurile lui dar poate avea si parti bune. Sper ca nu v-am plictisit, daca ai intrebari dorulets, scrie e-mail sau PM, mai trimit o data si poze daca e nevoie.

Pegasis, apropos de turci, copila mea care dupa cum zisei a descoperit placerea de a trai pe un continent mic si calatoreste in draci, tocmai fu 1 saptamana in turcia! Ei au stat cateva zile la Istanbul, dupa care au inchiriat o masina (aici ar trebui sa bag emoticonul ala de socat) si au condus pana la Troia ( care i-a dezamagit). Cat a fost plecata n-am avut access la ea prin telefon, ca nu a mers in aria aia, dar ea a putut trimite SMS-uri. Intr-unul trimis zice: "Turkey is great, food amazing and the language is very similar to Romanian! Love it", adica Turcia e minunata, mancarea la fel si limba seamana cu romaneasca. La care mr itsme se uita la mine uluit (in timp ce imi citea cu voce tare mesajul tocmai primit de la progenitura) si zice: mai, ce zice fata asta aici ca limba romana seamana cu turca? Poate ca-i zic aia "hai sictir" in permanenta, ca altfel nu-mi explic ce intelege ea :-) Dupa ce s-a returnat la studii fata am deslusit misterul, se pare ca a inteles: bacsis, visine si cearceaf ! :-) Poftim de intelege ceva. Visine a inteles in contextul de visinata, s-au intalnit acolo cu un student turc care fusese la HEC cu ei si care i-a scos intr-o seara la restaurant si baruri dupa aia, iar copila mea manca-o-ar mama s-a evidentiat intelegand ca exista visinata in meniu :-)) Baiatul turc a fost si el uimit, iar copila i-a explicat ca turcii ne-au cotropit sute de ani si pe noi si limba noastra, asa ca de acolo stie ce si cum. Turcul saracu se pare ca nu aflase chestia asta de la scoala, asa ca si-a cerut scuze acolo la bar :-)) Copila a fost foarte fericita si i-a zis turcului ca o sa-i transmita bunicului scuzele turcesti :-)

Cam astea vestile de la noi, va scrisei un roman aici, ca sa ma revansez ca n-am timp sa vin mai des. Ma duc la gradina ca e soare si canta pasaricile.

Arborico, you worry me! Sper ca totul e ok !? da-ne un semn. Pupici!

Mergi la inceput

ahahahaa, scuze de la turci, BES-TI-AAAL!!!!
Doru, daca te consoleaza cu ceva lipsa scaunului de masina, tin sa te anunt ca donsoara galagie n-a prea folosit asa ceva. Si suntem slava domnului sanatosi(fizic, sa ne-ntelegem )
Ca si eu m-as duce sa vad havana pana nu se globalizeaza ,aia clar.
deocamdata, noi facuram planurile de concediu aici aproape, adica am rezervat camera la mare, o sa stam vreo 3 sapt, poate, poate cu inot sa nu se aseze mama ei de celulita preatare, ca am luat aproape 9 kile deja, si am doar 22 de sapt de sarcina
voi parca veneati in iulie, nu? noi de pa 12 iulie suntem in Bucuresti, unde cel putin eu voi sta cateva zile, nu plec a doua zi la munte(cum vrea consortul), ca o sa am control, ecografie, alea alea

trebuie sa aflam ce-i cu Arborelu. Julia, esti bine? macar atat zi-ne.

Mara...casa e un proiect tare greu...insa totusi se poate face. Cepot sa-ti zic din experienta sorei mele e ca perfectiunea e ceva imposibil de atins

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

ptr ca e Cinco de Mayo, deci ziua Lilutei , vreau sa-i uram tare si raspicat (moi si Ovidiu (taur si el)), La multi ani!, sanatate si toata viata sa-i fie ca ziua de azi! (sa ne intelegem, aici in Delft e o vreme superba, azi).

Silvia si Gepetuta sunt niste frumoase!!
Bubu este o FIGURA. LOVE HER.

Itsme vino mai des mey. ce te lasi tu stoarsa de nu'sh ce companie?! fa-te scriitoare!

hai mah Sabina ca nu-i mult 9 kg la 22 de sapt. dc mai iei inca pe atit si tot "esti in grafic".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

Hai mai lilutzo sa ne traiesti ani multi si fericiti!

Io bag un suc si pas tort (facui 64 de kile , tre' sa iau masuri...Nu mai avui 64 de kg din facultate (cu o mica exceptie de 9 luni ). Ma simt ca un sac plin de cartofi.

doru, zisei mai sus, la Kusadasi. Noi aleseram destinatia din cauza de Ana. E prima oara cind o luam cu noi o perioada asa lunga de timp, asa ca urati-mi refacere usoara la revenirea din concediu...

Edit:

quote:
Originally posted by itsme

Intr-unul trimis zice: "Turkey is great, food amazing and the language is very similar to Romanian! Love it", adica Turcia e minunata, mancarea la fel si limba seamana cu romaneasca. La care mr itsme se uita la mine uluit (in timp ce imi citea cu voce tare mesajul tocmai primit de la progenitura) si zice: mai, ce zice fata asta aici ca limba romana seamana cu turca? Poate ca-i zic aia "hai sictir" in permanenta, ca altfel nu-mi explic ce intelege ea

itsme, you made my day...

Mergi la inceput

haha, Pegasina, sa-ti zic cate kile am eu? sa zic...sa nu zic.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Bonsoir
hai sa va dezamagesc (nu insa si pe Pegasa) da' n-avui tort ..uuups. (Sabino, sa nu citesti ca tu ai 9 kile mai mult ).
Cumparai insa inghetate (ca p-aci fura 26 de grade ):
- de caise cu mango
- de vanilie cu burbon, si
- tiramisu
Da' sampania o desfac ...asa ca va rog, poftiti (multumesc mult de urari si de cadouri ...duuulci :-))

doru, vazusi ca ccc Cuba-i buna iarna??? Basca mai avem sperante sa-l prindem si pe Fidel, ca cica s-o-ntors la lucru...:-)

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

deci TOATA ziua am poftit la inghetata, da nu mi-am luat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

mihaela, scuze, uite asta era dar si aia cu floricelele e foarte frumoasa.

lilutz, buna sampania, inghetata i-o las sabinei ca io-s cu amandinele si torturile duuuulci.

Hai bre acu vara in cuba, ce mai astepti pana la iarna? oricum, la plaja n-o sa stam deci daca mai rapaie cate o ploaie tropicala dupa amiaza, nu ma deranjeaza, dimpotriva.

itsme, merci de info, sigur ca mai vreau amanunte. Noi vrem sa mergem in august, cum spusei si lilutei vremea nu e prea importanta, si io fusei de 2 ori in mexic in august si in guadeloupa in noiembrie si nu am gasit ca era mare diferenta de temperatura (poate avuseram noi noroc). sigur, uraganele sunt de evitat da' speram sa nu dam nas in nas cu ele nici de data asta. Din pacate, din cate inteleg nu numai scaunu de masina lipseste (valeu sabinel, te rog io foloseste scaunelu, mai ales pentru bebe cel nou dar si pentru sofia, nu e un moft, cupiii mititei sunt cei mai expusi, chiar si o frana brusca ii poate sa-i proiecta prin geam, io vazui niste filmulete care m-au ingrozit si nici pana la coltu strazii nu mergem decat in scaunel -dealtfel aci e strict interzis altfel, nici nu-l poti scoate pe bebe din maternitate fara scaun in masina).
Revin acu, ziceam ca intelesei ca nu numai scaunu lipseste dar si pampersii, laptele, borcanasele de bb, medicamente... Te pomenesti ca si apa plata? trebe s-o car si p'aia d'aci? (nu pentru noi, pentru piticanie) Pai asta inseamna un munte de bagaje, valeu ...
Mai astept amanunte.
Hehehe, si pe mine m-a amuzat faza cu "hai sictir", ce parere buna are taticu ei despre bietu cupil

sabinel, noi cred ca vom veni pe 13 iulie in ro, inca nu luaram biletele ca am vrea sa aterizam in timisoara, avem acolo un foarte bun prieten care tocmai si-a luat in primire postul de director al centrului cultural francez si ne gandiram sa-l vizitam. Probabil ca vom inchiria o masina (desi perspectiva nu ma prea incanta, prefer CFRu) dar nu stiu deocamdata cand si daca vom ajunge in Bucuresti, mai vb noi pana atuncea.
Da' tu ce cauti p'aci, nu trebuia sa pleci la lituanieni zilele astea? parca ziceai ceva de mai, sau iar nu mai tiu io minte?

Pegasis, bafta la pazit cupilul in vacanta, sa stii ca gepetuta e muuult mai cuminte in deplasare decat acasa, probabil pentru ca are multe lucruri de descoperit sau poate pentru ca ne seamana si ii plac si ei calatoriile, cert e ca devine mult mai putin urlatoare cand nu e in mediu ei obisnuit.

d'aia maine plecam in belgia, la Gent si (poate) Waterloo, mai viu io pe marti incolo

Mergi la inceput

Doru, plec pe 23 Mai si ma intorc pe 28.
:)
mai viu io azi, merci deInghetata

Am uitat sa spun ca pana la un an si ceva a stat fata in scaun, iar scaunul era tinut de mine, chetsia e ca noi avem Dacie veche si nu avem centura in spate

Mergi la inceput