"Cei mai iubiti dintre pamanteni " :) (5)
Raspunsuri - Pagina 23
Sabina spune:
de data asta io-s prima la....stat dijaba ;-)))
deci Tatic, tin-te bine, ca burti avem, berici sa fie, sa le umplem:0))
sa fii sanatos!! si voios si norocos :)
Rayu, pai cand vii? io vara asta imi pun umbrela in curte la munte, cica va fi canicula de canicula, saraca de mine, ca lu bb ce-i pasa , el vine oricum de la 37 de grade
Nici mie nu-mi place de nenea Sarko, o sa radeti, da imi aminteste cumva de base(pastrand proportiile), la manifestari publice....
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Adela99 spune:
'neatza!
La multi ani fericiti, taticdetoma!
vazurati www.aftonbladet.se/vss/special/bildspel/visa/nyheter/0,4542,5425,00.html" target="_blank">inaugurarea lu' Sarko?
Sabina spune:
ihi...scrie si pe hotnews...
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
mara03 spune:
buna dimineata!
eu sunt azi de la 11 de serviciu (ca ma intreba mihaela candva daca la ora asta merg la birou) si asa ca stau linistita la citit forumul si la povesti cu voi.
deci, asadar si prin urmare: la multi ani vlad! si io vreau terasa si masuta ikeaaaaa . da' las' ca la anu' pe vremea asta beau si io pe terasa proprie si personala. vedeti cat sunt de optimista?
hai sa va povestesc cum sta treaba: firma noastra a cumparat un teren la 1 km de oras. l-a cumparat ieftin si ni-l vinde ieftin: 3000 euro 10 ari de pamant. chilipir! bineinteles ca e doar pentru angajati. deja s-au construit vreo 15 case acolo si mai sunt in constructie vreo 10, asa ca o sa fim un cartier frumusel. firma se ocupa de aducerea utilitatilor in zona (deja este curent, gaz si in toamna o sa aduca si canalizarea) contra-cost bineinteles, dar nu trebuie sa umblam fiecare personal pentru toate astea. asa ca e relativ simplu. bani sa avem si toatul merge struna! am angajat arhitect care se ocupa de toate autorizatiile necesare, am vorbit cu constructor si toatul e deja aranjat. nu cred ca o sa ne fie foarte greu si suntem foarte determinati.
gata cu casa, dar trebuie sa ma pasuiti putin ca suntem obsedati in perioada asta. ionu' nu e acasa si cand ma suna numai despre casa vorbim. imi povestea aseara ca sta intr-o camera de hotel cam 4x5 m si ca ne-ar fi suficient pentru dormitor dimensiunile astea . si tot asa.
si tudor e prins in vraja casei. cum vede cate una care i se pare lui frumoasa zice: "uite, casa aia sa o cumperi!"
mai vin, fug sa ma pregatesc de munca ccc ca deja e tarziu!
tata lu Toma spune:
Bre, va e sete rau; incepurati cam devreme cu uraturile !
Nu-i bai, ba chiar ocontrer. Hai noroc !!!
_
Take me home, country roads
lilanda spune:
Ce-i aicea, frate?? ...pleaca omu'-n delegatie si cind vine, toata lumea doarme??? Tatuc, o fi de la ta masa ta suedeza :-))
Si cum ieri ajunsei acas' pe la 1 noaptea, azi mi-am luat liber...deci avui timp sa deschid www.hotnews.ro/" target="_blank">Hotnewsu'...si iar sint siderata Demisii de procurori, sef de informatii...asta asa, ca noi sintem nevinovati!!!
mara, 10 ari e tot terenul sau numai pentru-o persoana?? Oricum ai lua-o, e ieftin!!! Asa ca va doresc bani!!! (am si io a bucata de pamint pe la Sigmir si imi spunea frate-miu ca abia la sfirsitul anului trecut, ne-a iesit titlul de proprietate ...sintem vecini???)
Doru', te-ntorsesi din Belgia???...adeluctzo...catalgou!!! :-)
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
mara03 spune:
naziua!
lilu' 10 ari de persoana. si da, suntem vecine de deal. adica tu esti pe dealul de vizavi. (acolo langa sigmir s-a construit foarte mult. e aproape unit cu bistrita, atatea case s-au facut. daca ai zona buna inseamna ca ai o mica avere acolo.)
Rayuela spune:
Ideea e :bem sau nu bem pe terasa lu tatalitoma??Ca daca are mobile suedeze,alea sigur trag la beutura:))
Ma gindesc ca doruletu o fi necajita ca a iesit Sarko...nu vii sa ne zici cum va pune la munca acum,de cind cistiga alegerile?
Si Bubu update,nici nu stiu daca sa rid sau sa pling,bine ca mi-a zis-o in suedeza,ca in romaneste cred ca luam foc daca auzeam:)
Traduc acum:
mamarayu:hai mami ,lasa-ma sa-ti inchid eu fermoaru,ca merge mai repede
Bubu:nu,eu pot!EU POT!!
Se chinuie vreo 3 minute si ajunge la concluzia ca nu poate,drept care ma lasa sa-l inchid eu.Ma priveste admirativ si imi da complimentul final:
Bubu:Bravo mami,chiar nu esti proasta!!(accent pe ultimul cuvint)
Sabina spune:
pai nu mai tii minte cand a zis Sofia: mama nu buna, mama e Ne-buna
in alta ordine de idei, eu iar am facut greseala sa ma dau pe forum.
ufff.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
lilanda spune:
quote:
Originally posted by Rayuela
Bubu:Bravo mami,chiar nu esti proasta!!(accent pe ultimul cuvint)
:-)) Hai mai, ca asta-i de bine...nah, si de rau, ca doar de la gradinita i se trage!!! Partea buna e ca, iti dai seama cit de apreciaza???
Sabino, cum adic' te-ai dat pe forum???
buli, cic-a murit Wanda Condurache...stupid....ce rau imi pare :-((
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet