"Cei mai iubiti dintre pamanteni " :) (5)
Raspunsuri - Pagina 13
itsme spune:
Mihaela, La multi ani!
in legatura cu alte subiecte revin cand nu e ziua fetei asteia :-))
pupici la toti si sa traiti bine!!! :-)
Adela99 spune:
Mihaela, La multi ani fericiti!
... cat despre politica, nu ma bag ca nu is suficient de pusa la punct, io de mult am pierdut firu' ... aici am gasit doar o notita pe text tv (ca presa romana n-o mai descifrez tot din lipsa de fir pierdut printre hatishuri de jungla politica) care spunea ca Basescu refuza sa-si dea demisia dupa ce a fost suspendat pe baza de abuz de putere. amu' abuz de putere o fo in Romania de cincinale :-) sa nu zic veacuri si va mai fi, ceea ce nu inseamna ca presedintii nu pot fi suspendati conform constitutiei.
io astept un ardelean ca presedinte :-)
Rayuela spune:
La multi ani Mihaela!!!
Si sper ca in curind sa auzim vesti ca vei deveni o nordica cu acte in regula:)
Io ma duc la o nunta deseara.O suedeza si un croat.Suedeza a pus la cale nunta da croatu nu stie nimic.Sint impreuna de vreo treij de ani,asa ca nu cred ca o sa se mire prea tare,dar mi-e ca se opareste ca nu a fost anuntat,ca dupa ce ca e croat,mai e si berbec:))Eu ma duc special ca sa-i vad reactia.Posibil sa inceapa sa o ia la injuraturi pe sirbeste pe suedeza:))
Haha!
mihaela_s spune:
Multumesc mult pentru urari!
rayu, distractie placuta, sa vii sa ne spui reactia combinatiei bomba: croat/berbec .
Mihaela si fetele mele
mara03 spune:
mihaela, la multi ani fericiti si impliniti alaturi de cei dragi!
milioane de floricele de la noi!!!
sabina, felicitari!!! cand pleci in lituania (stiu ca ai mai zis, da' am uitat )? stai mult?
rayu, bubulina ta e bestiala. si mie mi s-a parut mai in elementul ei cu chitara in mana si rochita peste pantaloni. ea ce face cu chitara? si tudor are, dar o zangane o data, ii desface coardele (o fi bun pluralul asta?) si-o abandoneaza cu gratie. dar daca ma gandesc mai bine nici n-ar avea ce altceva sa faca cu ea...
noi am urcat azi pana la tihutza (sac, sac lilutza ) ca ni s-a facut pofta de sarmale. si acolo sunt yammy!
tot acolo am aflat cum sa-i achizitionezi copilului jucarii noi fara sa dai un leu si fara sa furi: te duci cu copilul langa viitoarea victima, il lasi sa se tot minuneze de jucariile ei (ale victime) si cand aceasta din urma ii da copilului sa studieze jucaria exclami cat se poate de incantat: "vaaaaai, ce-ai primit? multumim mult!"
asa am patit noi azi. am fost victimele, bineinteles, iar tudor a ramas saracul fara o minge, pe care tocmai i-o cumparasem. m-am dus sa-i cumpar alta si tudor mi-a zis categoric ca nu mi-o mai da niciodata pentru ca eu am dat mingea copilului aluia s-o studieze.
gata, plec, nu inainte de-a zice ca si eu vreau presedinte ardelean, da' problema e care ardelean????
lilanda spune:
quote:
Originally posted by Adela99
sa nu zic veacuri si va mai fi, ceea ce nu inseamna ca presedintii nu pot fi suspendati conform constitutiei.
Hehe..pai acilea e problema: cu Constitutia asta ...ca ccc Curtea Constitutionala nu dadu aviz de suspendare, da' parlamentarii se agatara de lipsa virgulei!!!
Ca sa nu mai amintesc de ce-o fost suspendat Basescu??? ...il citez pe deputatu' Eugen Nicolicea:
"Traian Basescu se cere suspendat pentru ca mandatul sau nu a fost binecuvāntat de Preafericitul Teoctist. Drept dovada, calamitatile naturale care s-au abatut asupra Romāniei īn ultimii doi ani ani jumatate."
quote:
io astept un ardelean ca presedinte :-)
Numai sa nu-ntrebati care ardelean...ca va zice acu' itsme si doru care (ori poate doruletz nu, ca ea-i ocopata cu alegerile de la tara ei ...cica daca iese Sarkozy (), prima www.hotnews.ro/articol_70432-Franta-voteaza-prima-doamna-ar-putea-fi-romanca.htm" target="_blank">duamna ar fi romanca, asa mai de departe!!!)
Rayu, dantuiala placuta ...dac-o fi sa fie!!!
Va pup!!!
tot io:....ia uitati ce www.hotnews.ro/articol_70463-Cine-conduce-Romania-in-acte-si-cine-din-umbra.htm" target="_blank">coalitie .
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
doruletz spune:
Mihaela, La Multi Ani sa fi fericita si iubita!
sabina, felicitari! da' ce se intampla luni ca nu fusei pe receptie cand spusesi?!
rayu, hahaha nunta fara stirea mirelui? valeu, saracu om
brrr, Lilutz, exact mutrele alora le vazui si io acu, nu mai scapam de ei fratilor, tot ei ne conduc cand de fapt ar fi trebuit demult sa le putrezeasca oasele in puscarii.
Despre suspendare imi placu cum a rezumat asta acilea
"Din pacate, suspendarea presedintelui in dispretul avizului Curtii Constitutionale este un scandal. Iar in ochii vestici, asta ne apropie si mai mult de Ucraina, necum de Uniunea Europeana.
Pe scurt, 322 de statuti au dovedit ieri ca ceea ce-i nemultumea cu adevarat la seful statului era ca nu le mai dadea si lor putin Constitutia la incalcat. Asa ca bravii pucisti s-au apucat sa-si faca singuri dreptate si au facut Legea fundamentala posta, cu frenezia unor participanti la Bacchanalii. "
(citii si io acu cele 19 puncte ale motiunii, nu de alta da m-a intrebat alain care au fost motivele, pai sunt nici alea nu-s mai breze decat ala cu teoctist, unu din ele il acuza ca a poreclit parlamentu 'sandrama in moarte clinica" ! de cand o fi neconstitutional sa spui adevaru? )
ba io cred ca lumea ar fi trebuit sa protesteze masiv indiferent daca le placea sau nu mutra lu Basescu doar pentru ca un astfel de abuz sa nu ramana trecut cu vederea. Nu e vorba de 'rezolvat lucrurile in strada (desi nici asta nu ar trebui exclus ca doar strada suntem tot noi, prostimea de voteaza si guvernele ar trebui sa tina cont) insa mie nu mi se pare ca e mai democratic sa stam in fata TVului si sa acceptam fara cracnire orice lege sau orice masura s-ar impune, doar pe princpiul "sa fie liniste" si-om vedea noi mai incolo, peste vreo 5 ani (daca om mai avea ce vedea). manifestatiile fac parte din exercitiul democratic, sunt un act politic, sa-i vez p'astia de p'aci cum ies una doua pe strazi sau trantesc cate o greva generala pentru lucruri mai putin grave.
Plus ca lumea trebuia sa protesteze si de frica, nu neaparat pt Basescu, pai intr-o tara unde presedintele poate fi dat la o parte abuziv de o mana de securisti, ce i s-ar putea intampla cetateanului de rand?
Nici io nu prea sunt la curent cu scandalurile pe care le-ar fi initiat basescu, nu stiu daca si-a indeplinit sau nu promisiunile, habar n-am care-s oamenii capabili pe care i-a dat afara (chiar, care-s aia?) da' oricum nu despre asta era vorba ca doar nu d'aia il suspendara.
Insa daca tot amintiram de asta, am si io o nedumerire, sa zicem ca din mai nu mai e basescu presedinte si pica din cer unu imaculat, cu trecutu alb ca spuma lapteleui, politicos, manierat, destept, serios etc. io ma intreb daca asta perfectu ar fi capabil sa faca ordine, sa decapiteze mafia securista, sa curete ministerele de corupti etc dar toate astea in liniste si fara nici un fel de 'scandal'. Toti mafiotii s-ar lua bocceluta si ar intra de bunavoie la inchisoare ?sau cum am putea sa scapam de securistii-comunisti 'fara scandal'? O speranta ar fi sa asteptam sa dea coltu da' nu-i sigur ca nu-si lasa progeniturile in loc.
gata, ma duc sa ma culc sa fiu cu mintea limpede maine la vot ca cica de mine depinde soarta alegerilor franceze (io fac parte din aia 25% indecisi)
buli spune:
doruletz, asa cum zici tu, e bun cu manifestatiile
probabil ca eu am ramas cu sechele de la mineriade, fiindca singurele dati cind strada a "rezolvat" ceva, atunci a fost - asta daca imi aduc bine aminte.
in rest parca au tot fost lasati manifestantii "sa fiarba in zeama lor" ca sa citez din clasici in viata.
mie imi place scandalul, da' macar sa fie un scandal din care sa iasa ceva - si apropo de asta rayu, distratie placuta
a candidat un ardelean la presedintie - ciuhandu - dar a iesit in ultimii trei sau cam asa ceva, desi am inteles ca-i fain
despre parlamentari eu cred asa: unii l-au suspendat ca le-ncurca afacerile, iar altii pentru ca i-a enervat si uite-asa, sa vaza base cine-i seful de fapt
am vazut "the last king of scotland" - misto film
sting?