"Cei mai iubiti dintre pamanteni " :) (5)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

hai sa mai dau cu qotu' putin

quote:
Originally posted by lilanda
il citez pe deputatu' Eugen Nicolicea:
"Traian Basescu se cere suspendat pentru ca mandatul sau nu a fost binecuvântat de Preafericitul Teoctist. Drept dovada, calamitatile naturale care s-au abatut asupra României în ultimii doi ani ani jumatate."

sa fim seriosi, ce are binecuvantarea cu prefectura?
de fapt e vorba de influenta nefasta exercitata de anul chinezesc al porcului

sau poate doar a fost deochiat de cineva

rayu, cica se voteaza si cu pasaport expirat. e expirat in sensul ca nu mai poti calatori cu el, dar tot dovedeste identitatea ta.

va cam pup

Daca esti Pârâcios

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

si eu cand am deschis ieri hptnews si am vazut fetele alora m-a apuca o groaza existentiala.
Da pe mine nu ma puneti prea tare la socoteala, ca de cand sunt insarcinata cu bb gheo(apropos, maine bem )numai apocaliptice am in cap, de genu pe ce lume ne aducem copiii si altele asemenea....

Rayu, cum fuse la nunta??

doruletz, am concert maine...si tare-s indoita de cum o sa iasa.Repetitiile au fost nitel pe fuga si n-am autoritatea sa-i pun sa repete de o mie de ori, sunt oameni in toata firea, consacrati....
Sper ca maine inainte de cantare sa-i "incalzesc" eu cumva.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

quote:
Originally posted by Sabina

(apropos, maine bem )

Eee as, hai sa bem de azi . Pais'pe ani de da si la bine si la greu nu-s de colea...

Rezist cu stoicism sa raspund la vreun subiect deschis pe teme de politica...Nu de alta, da' ar trebui sa-mi iau concediu ca sa combat ca lumea enormitatile scrise pe la alte subiecte. Asa-i cind ne dam cu totii cu presupusu'...

sabinelu', io tin pumnii in permanenta pt tine!

Mergi la inceput

wow, Pegasina, 14 ani!
Apai nu-i de ici de colo, chiar asa!! Inca 100 impreuna va doresc, mai mult la bine, si fara pic de rau daca se poate

Mai e un sfert de ora pana maine, hehe:))
mara, pe 23 mai plec, si stau 5 zile , pana pe 28. Nu-i mult, da e o iesire din rutina. Dece e mai greu scap la incput(o conferinta despre compozitorii romani, cam de o ora,o ora jumate...brrrrrrr!!!), dupa aia e mai lejer, concerte si inca o miniconferinta de 15-20 de minute.Sper sa vad si Vilnius-ul mai indeaproape, voi sta aprox 2 zile acolo.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Pegaso, multi inainte...si numai buni sa fie

Azi se facu de citii un articol pe tema www.uctc.net/mwebber/Rittel Webber Dilemmas General_Theory_of_Planning.pdf" target="_blank">wicked problems in politicile sociale si realizai ca, orcit ne-am zbate, solutie optima la ceea ce se intimpla acum in politica romaneasca nu va fi...in plus, o solutie cit de cit satisfacatoare s-ar obtine prin colaborare. Da' cum sa faci asta cind treci puntea cu dracu' doar ca sa-ti inlaturi dusmanu' personal??? Mie mi-e clar ca ccc Constitutia, care este , trebe schimbata, si asta cit mai curind din intiativa populara si democrata.... sa nu mai auz ca introducerea votului uninominal depinde de nu-sh procent de popularitate al nu-sh carui partid din Parlament etc. (asta pentru ca, tin minte, insusi Basescu se opuse votului cu pricina!!!)

In rest, astept aprecieri din Franta
Sabina...succes miine...tin pumnii! :-)

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

'neatza!

Carmen felicitari si multi inainte
Sabinel felicitari si succese!

doruletz ce crezi, castiga Ségolčne sau Miklós?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Neata!

Mergi la inceput

neata!
Liris, de Robert nu ne mai spui nimica??

hai sa va cinstesc, las ca-i Gheorghe la burtiq, da si mama e Georgeta:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Robert maninca cartea. la propriu.

sa va traiasca cu numele georgeii de pretutindeni!

Mergi la inceput

ahahaha, promite Robertelu:)),frumosu lu mama

ce parere au frantuzii, hai, nu ne mai fierbe doamna Doruletz .

Mergi la inceput