"Cei mai iubiti dintre pamanteni " :) (5)
Raspunsuri - Pagina 12
lilanda spune:
Cica noul presedinte al Romaniei este www.hotnews.ro/articol_70361-UPDATE-Nicolae-Vacaroiu-este-presedintele-interimar-al-Romaniei-Contestatia-lui-Traian-Basescu-a-fost-respinsa.htm" target="_blank">Nicolae Vacaroiu...asa ceva (asta era supranumit "saniuta"??)
Intre timp, PD si PLD insista ca Basescu sa nu demisioneze si se pare ca omu' nu poate rezista unei asemenea rugaminti...noh macar ei sa salveze criza, fiindca ii clar ca pe Basescu il lua (iar) gura pe dinainte cu demisia...(io drept sa spui, ma gindeam ca are omu'-n as in mineca si asta-i altu' decit decretu' de vot uninominal)...de unde se vede ca numai gura-i de el. S-atunci de ce se speriara asa parlamentarii si guvernantii-liberali-de-opozitie??? (ma'c sa-mi caut pasaportu' pentru referendum...Rayu, aveti consulat colo-sa la Göteborg?? )
Uooof, ca tot sintem in poiana...incep sa gindesc si io metafizic De cite ori luam startu' la un maraton, picam lati dupa prima suta de metri... si, evident, strigam ca ne-o pus colegu' piedica!
PS, ca sa nu uit: sper ca nimeni nu ia discutia asta la modul personal, acilea-asa in poienita...nu de alta, da' mie-mi place dezbaterea
Edit: cica se mai www.hotnews.ro/articol_70390-Joan-Hoey-European-Intelligence-Unit-%27%27Basescu-a-fost-suspendat-tocmai-pentru-aplicare-promisiunilor-din-2004%27%27.htm" target="_blank">impiedicara si altii la start!!
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
Rayuela spune:
quote:
Originally posted by lilanda
.Rayu, aveti consulat colo-sa la Göteborg?? )
Avem ,avem!!Tu numa vino cu pasaportu,ca stiu eu adresa:))Si eu prefer poiana pentru dezbateri politice,una pentru ca mi-s afona si mi-e teama sa ies pe forum,si doi la mina pentru ca asta e spiritul poienitei...discutam cu ziaru in mina,relaxat
liris spune:
a vazut ca astia chiar vor sa-l debarce si www.expres.ro/article.php?artid=301431" target="_blank">nu mai demisioneza. mi se pare corect ...
m-am uitat la stiri, "saniuta" deja "a venit la post" ... . ce tara avem ...
io votez cu crinolina. imi place la nebunie!
Sabina spune:
uaaa, tot pe 20 mai, interesant!!!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
mihaela_s spune:
Stop Joc sau Time Out!!!
Macar in seara asta sa ...da?
Io fac cinste! :))
PS.Azi n-am chef de politica, sper sa ma intelegeti
Mihaela si fetele mele
lilanda spune:
...asta pentru mine...ca io o tot intrebai pe mihaela cind ii ziua ei si acu' tineam minte ca-i pe 22
La Multi Ani, sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi!!! ...iar la anu' s-o facem lata prin nord, pe-aci!!!
da' 20 asta mai muncitoresc tot al orbului ar fi??? Ca poate pe asta mizeaza PSDu'- din experienta, adica, sa nu vada alegatoru' ca tre' sa spuie NU in loc de da
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
mihaela_s spune:
quote:
Originally posted by lilanda
...asta pentru mine...ca io o tot intrebai pe mihaela cind ii ziua ei si acu' tineam minte ca-i pe 22
La Multi Ani, sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi!!! ...iar la anu' s-o facem lata prin nord, pe-aci!!!
da' 20 asta mai muncitoresc tot al orbului ar fi??? Ca poate pe asta mizeaza PSDu'- din experienta, adica, sa nu vada alegatoru' ca tre' sa spuie NU in loc de da
Multam fain! Si io sper, inca e tot stand by, asteptam nordicii cu ofertele.
Si pe mine ma duse gandul tot la duminica orbului pentru 20 mai...huh .
Mihaela si fetele mele
Sabina spune:
La multi ani!!!!!!!
sa curga...sucurile naturale si placintile cu mere :))))))))
Mihaela, sa fii sanatoasa, norocaoasa, voioasa si s-jungeti rapid la Nord acolo :)
hai sa ma laud si eu nitel, am semnat cu ICR-ul contract, e oficial, primesc finante de drum si diurna, plus retributie pt activitatea mea acolosha la Lituania.Nu ma imbogatesc, nici vorba ,da e ok.
In schimb am mari emotii pt luni, sper sa iasa bine...insa...:((
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
arboria spune:
la multi ani, mihaela!
felicitari, sabina!
tata lu toma, acuma tu nu te superi, da' io ti-am spus sa faci ceva, daca nu mai vrei sa stai acolea. io n-am fost in stare, a trebuit sa astept 7 ani sa plec, fi-mi-ar rabdarea sa-mi fie
itsme, despre evenimentele de aici, nu ma pronunt prea raspicat. chestia cu interzicerea armelor e un vis frumos. eu ma intreb insa (si nu numai eu) de ce exista detectoare de metal in tribunale si nu pot exista si in scoli. cu cat sunt mai importanti judecatorii decat copiii?
reviu sigur, acum mai las un bec aprins