praline belgiene (paishpe)
Raspunsuri - Pagina 8
miri_mik spune:
confirm pt maide dimi.
pt 27...nu. cred ca ma paste un voiaj surpriza. o asteptam sipe oana pt karaoke mai bine:)
pusi, muuuuuuuuuuuuuuuuuuah, merg la somn, ca am avut niste zile taaaaaaaaaaaareflamande:))) va pove maine:)))
miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png
ardeiash spune:
zizee; la multi ani sanatosi! sa ai parte de multa dragoste, fericie si noroc!!!
s-auzim numai de bine! si
ardeiash spune:
bepii: multumesc mult pentru telefoane. esti o draguta.. stiu ce-nseamna sa-ti cheltuiesti timp si energie pentru a cauta sa multumesti pe toata lumea..
insa ador florile si .. dupa cum am mai spus... asteptam de mult evenimentul /// nu puteam nici sa va pun sa va treziti la 6 dimineata .. numa de draul meu!!
saru'manushitzele pentru intelegere fete si promit ca o sa caut pentru 27 un loc la fel de frumos ca cel unde am fost pana acum.. !
sper sa aveti o zi frumoasa maine ... si nu uitati: sa va ganditi la noi// cele ce nu am putut veni ...pupici
ogezlaan spune:
Morgane adresa mea de email este valentin@rombel.com ,poti trimite acolo documentul pdf.
Fetelor va transmit un weekend cat mai placut,mai ales ca din cate se pare,vremea va fi superba.
ardeiash spune:
valentin.. daca stau sa ma orientez putin in spatiu... tu esti unul din moderatorii de pe rombel, nu-i asa? valentin stanescu, am ghicit?
ogezlaan spune:
quote:
Originally posted by ardeiash
valentin.. daca stau sa ma orientez putin in spatiu... tu esti unul din moderatorii de pe rombel, nu-i asa? valentin stanescu, am ghicit?
cand este posibil mai dau o mana de ajutor pe rombel unde suntem 3 admini. pupici inapoi
miri_mik spune:
sara buna, fete cucuiete:)
nu dati semne de viata, de unde deduc ca dupa intalneala de azi si shopingareala de dupa, nu prea v-a mai ramas energie de aruncat un ochi p-acilea:)
pikantsel, cum fu cu florile? le-ai vazut? sper ca ati avut parte de un timp frumos si nu prea mare inghesuiala. neaparat sa ne trimiti poze!
continuam cu fetele. morgane, am avut un gand pentru tine azi. vroia fata cu parul negru sa te sune, dar i-am zis sa nu-ti faca inima rea:) promit un pupic cat fosta urss cand ne vedem!
zizee, la multi ani cu intarziere, si tot ce iti doresti!
si iar la fete, ca ma papa in degete sa va spun ce tare ma bucur de cadou!m-am prezentat tantosa cu el la domnul sot, care a decretat pe loc ca e foarte frumos! si daca el zice - nu ca el ar purta-o - atunci asa e. iar eu am zis ca e mai mult decat superba si ca mis e potriveste foc! cat despre roza... l-am intrebat pe sot care dintre noi e mai sexi. ghiciti cine a iesit castigatoare? poate poate pica ceva deseara, hihihihi:))
trebuie neaparat sa va spun ca sunteti niste frumoase si ca mi-e tare drag sa va am pe toate in jur. suntem o gasca super. cu probleme de punctualitate - trebuia sa va trag de urechi - dar totusi faine:) cu timpul o s ainvatam chestia cu punctualitatea de la belgienii flamanzi:) nu de la francofoni:)))
oana, inca ma ingrozesc de ce ti s-a intamplat, ma zbralesc si ma revolt - degeaba de altfel- dar poate ca din raul asta va iesi un bine daca ai sa te apuci sa pictezi ceva frumos:) muuuuuuuuuuuah si ne vedem cand revii:)))
madishor, trebe sa ma scuz:) te-am sacait azi. da nu de rau, de drag ce-mi esti si pentru ca simt io ca din cand in cand trebe sa te mai sacai:) stii tu qui aime bien, chatie bien:) pusi, ca sa-ti treaca:)
taniutsa, i-am povestit lui silvian treaba cu "fac eu, mama":))) am ras de ne-am spart la o inghetsata tot unde am stat azi:)))
roruts, felicitari pentru curajul cu flamanda. acu ii faci concurenta directa lui madi:) curaj fetelor, ca merita:)
scumpisor, ai vorbit azi de m-am spart:))) adica de ciuda, ca vorba fetei cu parul negru, azi am vorbit pe rand, dar nu mai tin minte cand a fost randul tau:) tre sa vii la masaj, remember?:)))
nina, mi-e o ciuda pe tine fatooooo, da neh...is acri strugurii:) ptiu da' ce bine areti, mai bine decat ai avea voie:))) sa pupi reina din partea lui bruno sa se faca repede bine sa treaca bubitsele. poate miercuri iti iese schema si veniti si voi?
ana, tot frumos, ca de obicei. un pic cu o problema de pantaloni, care ti-a sifonat un coltisor de creieras, dar te iert:) ca mi-esti drag.
fata cu parul negru, m-ai dat gata cu ochelarii "italian fly". dau bine cu parul tau. aveai un look foarte sic, italienesc de-a dreptul. degeaba, ce-i al tau e al tau:)
pusici, din toata inima la toata lumea, si mmmmmm, deja mi-e dor de voi. dar nu uitati, miercuri la 14 FIX - ca de nu fac spume:)))
miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png
anamana123 spune:
gata fete!
am stat treaza pana la ora asta ca sa salvez pozili. sper sa apreciati efortul, mai ales ca maine am mosafiri si tre sa ma trezesc devreme sa le fac papa bun, ca vin de haaat departe, tocmai din olanda (sic!) sa ne vaza; adica nu pe noi, pe fata noastra.
vi le trimit azi cand oi putea, pe mess, ca mi-e cel mai usor. prima va fi miricutz, ca ea a cerut mai intai si mai intai. mirikule, esti dragutza dar io tot mor de nervi din cauza pantalonilor ( ca sa nu zic dintr-a mea, ca nu ma pot lasa de cioco!!!).
tare mult as vrea sa vin miercuri, nu vreau sa va ratez dar am muuuulta treaba ca vin ai mei din ro, multi, si tre sa rezolvam cateva trebutze pt botez! poate o pacalesc pe mama sa ma lase! hahaha! ca tot am 31 de ani!!!
pupam fetili
p.s. ardeiash, nici de data asta n-am reusit sa ne cunoastem...
ana si bebita
morgane spune:
Buna, fete,
Miri, sa stii ca imi faceati sange rau daca sunati ... ca eu am lucrat putin de dimineata si apoi am mers cu fata mea si cu ceva "vrabiute" de-ale ei pe la jdemii de muzee din Brugge, ca sa strangem materiale pt un proiect de la scoala ... Mi-au facut capul calendar, cip-cirip, cip-cirip!!
Dar cum, Ana, tu nu te-ai cunoscut cu Despe? Pai, atunci la karaoke nu era si ea? Ma lasa memoria?
Ogezlaan, va transmite weekend placut. E save.
Despe, cum a fost la flori? Poze!
Am sa va trimis si eu poze pe mail. Ana pe al tau nu-l am.
Cum a ramas pt vinerea viitoare? Karaoke? Da sau ba?
Pupici,
ardeiash spune:
daca-mi ziceati ca veti fii toate... veneam si io numa 5 minute sa va pup.. ca mi-i tare dor de voi! unele ati zis ca nu veniti.. altele n-ati zis nik...
ce-i drept a fost frumos la floricele!! dar departe.. departe... de-am ajuns in creierul noptii acasa!! ne-am mai plimbat si prin harleem.... care-i la mama mamelor! romantic orasel!
m-asteptam sa vad multe, multe...floricele.. dar parada cred ca a durat fro 1 ora...
am facut si poze.. va dau de veste cand le-oi descarca!
anamana: da... mama ... nici tu n-ai zis ca vii... asta e! data aviatoare!
morgane: ma de la o varsta.... mai uitam si noi, nu?! sorry// sunt cam suparata ca nu le-am vazut pi feti! dar cred ca numa noi 2 n-am fost la intalneala, asa-i??? data trecuta cand io am insistat si am rugat-o pe ana sa vina la karaoke... am ramas acas ca al meu bbl era tare bolnavior.. si s-a-mbolnavit igzact in dupa-amiaza aia.. de-am avut fro 2 nopti sau chiar trei blanches.... iti aduci aminte?
valentin: ma nene.. drept sa-ti spun si sa iti zic ... sunt placut surprinsa ca ai ales sa ni "te-alaturi" ,,, fiind un vajnik moderator pe un asa 'mportant , complet shi consacrat (deja de mult de tot ...) forum cum ii rombel.
citisem despre interesul tau pentru copii pe-acolo si chiar m-am mirat ca exista barbati care sa "intre in contact" virtual cu femei ... despre copii// eu credeam ca va intereseaza numai masinile si.... femeile. dar ma bucur sa ma "aud" si d-astea...