praline belgiene (paishpe)
Raspunsuri - Pagina 9

ardeiash spune:
cine are vesti de la zizee? a fost ziua ei.. si nik// pace /// liniste....
s-auzim numai de bine! si

ogezlaan spune:
Ardeiash, sunt in continuare interesat de masini,hehe,numai ca Anais(fetita noastra) este unica.Barbatii prefera sa vorbeasca mai putin despre copii pentru ca probabil gandesc ca asta fac mai repede femeile,nu pentru ca masinile ar fi mai importante :-)
Am deschis un forum pe rombel intitulat "despre copii si parinti" cu ajutorul caruia sa reusesc a interactiona cu cat mai multi parinti, insa din pacate nu sunt atat de multi cum am crezut,asa ca din cand in cand prefer sa intru si aici.
Un alt motiv pentru care am intrat in grupul vostru este faptul ca sunteti din Belgia iar eu sunt foarte interesat sa schimb informatii sau idei despre viata noastra de zi cu zi.Am putina experienta si pot spune ca atunci cand informatiile circula mai bine intre noi,romanii din Belgia ,cu atat vom avea mai mult de castigat.
Va pup si ma bucur sa vad ca ati avut un weekend foarte bun.

oanademunck spune:
Saliu, repede repede scriu ca iar stau prost cu timpul!
M_AM MUTAT LA GRUPUL NOUUUUUUUU8!!!!!sedintza a fost ok de la 4 juma intru efectiv in paine:):)
Am mai bifat un test negativ, ditamai linia singura da nu anemica jur in vacantza ma duc si fac unu in eprubeta frate direct, pai cati bani am dat pe teste de doi ani incoace plateam frate cred si tratamentul, si doctoru si-mi mai ramanea si sa cumpar cea mai tare si mai mare eprubeta din parcare:)
Ati fost super tari vineri, saru-mana de cadou!!!!!!!!!!Mai repet si eu daca nu s-a inteles.....s-a vorbit ca in sedintzele de partid, frumos, pe rand (in pauze s-a vorbit si in cor da nu-i bai ca ar fi fost culmea sa nu..)foarte organizat dom'ne, bravo bravissimo
.
Zizee, La Multi Ani!!!!!!-desi e cu intarziere, sper sa nu te superi
Va las acu ma duc sa ma odihesc putinel
zmuahhhhh!

Bepii spune:
Salutare fete cucuiete,
Da' ce bine ne-a mai fost sambata!
Si eu ma asteptam ca la atatea fete sa iasa cu zarva mare, da' a fost vorba Oanei ca la sedinta de partid. Si nu pot spune ca a ramas cineva fara sa vorbeasca. Si unde mai pui ca am avut si lautar la masa care ne-a cantat melodii romanesti.
Sarbatoritele, ma bucur ca v-au placut cadourile care v-au fost oferite cu cea mai mare dragoste din partea fetelor.
Vorbeam da un karaoke pt eventual vinerea asta si vad ca nimeni nu zice nimic. Va mai dau o sansa. Deja fetele la intalnirea de sambata au zis "da" cu exceptia Oanei care va fi in tara.
Ce ziceti Morgane si Ardeiash?
Anamana, parerea mea este sa pui mai bine pozele de sambata pe webshots unde sunt toate pozele cu intalnirile fetelor. O sa-ti dau pe privat id-ul si parola. In felul asta avem toate intalnirile noastre la un loc.
Zizee, si eu cu intarziere iti doresc LA MULTI ANI!!!, sa fi sanatoasa, fericita si iubita
Acum va pup pe toate si va doresc o saptamana frumoasa.

miri_mik spune:
dragi fete cucuiete...
cu riscul sa va dezamagesc, renuntam la intalnire miercuri... din motive de job! s-a intamplat fix dintr-o data. am plasat un cv pe net, la plezneala, si... maine incep. e drept, pe o luna, dar sper ca va merita experienta. nu va suparati pe mine. va rog eu mult. pupici, si va dau maine mai multe detalii.
muuuuuuuuuuuuuuuuuuah!
miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png

morgane spune:
Eu subscriu pt vineri la karaoke.
Unde, tot acolo?
Ca avem de sarbatorit mai multe evenimente.
Pupici,

ardeiash spune:
io in n-am vorbit cu consoarta mea... dar cred ca vom zice da pentru vineri.... daca-n caz... ca asteptati raspunsul meu/// miercuri nu puteam...
miri: iti tin pumnishorii sa iasa bine... sa n-ai emotii.. sa fie usor si cu bani multi! in ce limba prestezi?
s-auzim numai de bine! si

oanademunck spune:
MIRI, SUCCES, SUCCES, SUCCES!!!!!!!!!!!am sa ma gandesc la tine si am sa iti tin pumnii stransi stransi!!!!!!
zmuahhh

Bepii spune:
Miri, multa bafta pt interviu. Indiferent in ce limba va fi sunt sigura ca te vei descurca. O sa-i cuceresti si pe aia asa cum ai facut cu noi!
Oana si tie felicitari draguta pt faptul ca ai trecut la un nou grup. Sper sa-ti fie mai bine aici ca la ultima ne-ai dat pana si noua palpitatii. Imi inchipui ce-a fost pe capul tau in toata perioada aceea. Poate ca asta a fost unul din motive pt care au fost liniutele suparate pe tine. Daca nu mai am ocazia s-o fac, vreau sa-ti urez o vacanta super in tara si sa ne aduci poze cat de multe.
Va doresc la toate pralinele o zi buna si tot ce va doriti.