praline belgiene (paishpe)
Raspunsuri - Pagina 7
morgane spune:
Bepii, bine ai venit de pe plaiuri mioritice!!!
Si acum la munca, ca a fost destula leneveala si ni se urca la cap.
Si eu am intrebat de o proxima intalneala, ceva. Dar nik.
Oana, tu nu mai glasuiesti nimic? Nu pot sa cred ca nu ti s-a mai intamplat vre-una demna de povestit.
Pupici,
anamana123 spune:
fetelor, m-am hotarat!
votez cu jiji! ce-i cu nebunia asta cu suspendarea?!
uite cu ce ocazie m-am urnit sa scriu cateva randuri...
in rest bine, gugutza doarme ... ba nu, scanceste si sughite
am fugit la ea
pupaaaaaaam
ana si bebita
ardeiash spune:
bepii:: dn pacate parada florilor este numai sambata... stii ca vorbeam de chestia asta... am verificat acum ... e numai 1 data pe an.... eu vreau sa ajung totusi acolo,,,, sper ca reusesc, nu?
s-auzim numai de bine! si
Bepii spune:
Dragi pralinutze,
Sunt la servici si o sa scriu cat mai pe scurt:
Dupa cateva telefoane am hotarat cu gasca sa ne vedem sambata dimineata in Brussel cam intre orele 9 - 10. Poate e cam devreme dar ne-am gandit ca fiecare are un program de weekend si n-am vrea sa-l stricam. Cine n-are program poate sa ramana cat vrea, eu una as vrea sa mai si shoppuiesc putin prin Brussel si m-as bucura daca mai sunt amatoare. Cele doua sarbatorite au confirmat dar cu Oana e putin nesigur ca s-ar putea sa lucreze. Daca nu poate veni Oana, atunci vom bea ceva in cinstrea ei si vom reprograma intalnirea cu ea separat dupa ce se intoarce din tara.
Morgane, mersi pt urare. Ce zici tragi o fuguta sambata la Brussel?
Daca nu poti, ma gandeam sa organizam iar o intalnire seara undeva la vreun karaoke ca tare mult a mai trecut de cand n-am mai dansat
Antwerpenul: adica Carmen, Daniela si Ror, veniti sambata, da?
O sa va anunt in timp pe fiecare in parte locul si ora intalnirii.
Anamana, ce-ti mai face minunea de fetita? Abia astept s-o vad.
Si sper ca ai glumit cand ai zis ca votezi cu jiji. Asta ne-ar mai lipsi, sa avem un presedinte incult si demagog. Ca de altele am avut.
Ardeiash, te inteleg si cred ca se poate rezolva in varianta propusa.
Hai ca striga sotul de zor ca trebuie sa plecam la tenis. Revin la noapte cu alte detalii despre sambata. Chiar trebuie sâ plec.
Pupici
ardeiash spune:
rectific: NU o data pe an .. ci o zi pe an: sambata asta////
pai daca oana nu poate ajunge... stau si ma-ntreb si eu : n-ar fii mai buna o alta zi ? nu ca n-as vrea sa va vad..... insa.... ?!
edit: si vad ca nimeni nu da nici-o veste nene... se mai tine , sau nu?!
ardeiash spune:
ne mai miram ca belgienii ne trateaza ca pe niste.... no,, priviti cum ii tratam noi pe ei: http://rombel.com/modules.php?name=News&file=article&sid=1081
of Doamne!
se pare ca ziua de paste a plcut multora .. insa : http://rombel.com/modules.php?name=News&file=article&sid=1079
morgane spune:
Ogezlaan, e vorba de o organizatie belgiana din De Haan, care strange fonduri pt ajutorarea copiilor strazii: îmbracaminte, încaltaminte, hrana, jucarii, tratament dentar (una din membrele fonatoare este dentist) ... toate cele. Au resusit sa construiasca o casa cu 10 camere in Brasov, au angajat personal ... si in vacantele de vara merg la fata locului sa ajute cum por si unde pot.
Am un file in adobe, daca vrei ti-l trimit prin mail, daca-mi dai datele pr PM.
Bepii, scuza-ma ca nu am putut vorbi la tel., ti-am zis de ce. Imi pare rau, dar nu pot veni sambata ... Of. Seara, si mai ales vineri seara imi este mai usor, dar in weekend nu prea pot. Oricum le pupa mama pe sarbatorite de la distanta.
Carmita, te rugasem ceva, cred ca ai uitat.
Fete si baieti, va pupacesc,
Bepii spune:
Hai ca am ajuns si noi acasa. Ma uit pe forum si vad ca lumea nu s-a prea inghesuit sa dea cu parerea, chiar ma intreb daca nu cumva pierd timp si energie dand telefoane, cautand sa multumesc pe fiecare adica sa fie pt toti convenabil.
Pana acum mi-a confirmat Mady, Miri, Nina, posibil Oana si eu desigur. Maine dimineata vin la mine Carmen si Daniela si sper ca si ele ni se vor alatura. Ror, tu ce zici, poate sefu ala al tau sa se lipseasca de tine pt o sambata?
Ardeiash, daca in caz ca Oana nu poate veni, atunci desigur ca vom aranja o alta intalnire si pt ea dar sambata asta ramane batuta in cuie pt ca Miri oricum vine si alte fete de asemeni. Sper sa poti veni si tu macar pt o ora.
Dupa cum zicea Morgane, ea e libera mai mult vinerea si de aceea va propun o intalnire pt vinerea viitoare (27/04)la un karaoke, ce ziceti?
A trecut cam mult de cand nu ne-am mai zbantuit pe ringul de dans si ar cam fi timpu', ce ziceti? Numai sa spuneti fiecare cum stati cu programul. Eu va spun de pe acum ca vinerea din 4 mai nu pot eu pt ca avem mare petrecere in familie cand cel mai mic nepot implineste venerabila varsta de un an. Poate ar fi bine pt acel karaoke s-o asteptam si pe Oana sa se intoarca . Ce zici Oana?
Va pupic
Bepii spune:
Morgane, stai linistita ca nu m-am suparat. Dar dupa amiaza m-a lasat si bateria de la telefon si dupa ce-am ajuns acasa si l-am pus la incarcat am vazut ca mi-ai lasat un mesaj vocal dar era deja prea tarziu sa te mai sun inapoi. Motivul pt care te sunasem este cel de sus adica voiam sa stiu daca poti si tu veni sambata. Acum stiu raspunsul tau si de aceea am propus ca pe viitor sa ne vedem la un karaoke.
Ma bucur ca am reusit sa va strang aproape pe toate pt sambata, vom fi o gasca mare si galagia in jurul nostru pe masura.
Acum va pup pe toate pralinutele si va doresc o zi buna in continuare.