praline belgiene (paishpe)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Ca bine zic, Despe. Si-a blocat cardurile; nu au scos bani, ca am constatat destul de repede, dupa petrecerea incidentului.
Dar încerc sa relativez si sa retin numai ce a fost frumos din vacanta ...

Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Nora,
ma voi gandi la tine si la mama ta si va voi tine pumnii!!!!!Imi pot imagina cat de greu iti este si ii este!Dar fii puternica!Iar Andrei e deja baiat mare, se va bucura de ziua lui si o va astepta pe mami sa se intoarca cu cadouri frumoase si vesti bune despre bunica!!!!
Bafta, putere si sanatate !

Morgane, Duoamne!Mama lor de....si de....si de.....Inteleg de ce le-ai prins de mila ma, saracii in ploaie la burger king fara sa pape nimik, nu ar fi fost mai bine unu cate unu singur in camera, cu pat si fereastra mica undeva sus, cu drept de vizita o data pe saptamana si drept de plimbare o ora pe zi!Io aveam pe vremuri un prieten norvegian din Oslo si tin minte cat se plangea de pakistanezi....ma rog
Ma va las acu avetzi grija de portofele si...la ciudatei in toate formele si felurile
zmuahhh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

morgane: ma bucur ca esti optimista! dar jan cum e? tot asa "entuziast" e? daca alearga sa le faca pe toate,,,, cred ca n u prea..

ogezlaan: bine ai venit ! abia acum am vazut ultimul mesaj din celalat topic 13... noi stiam de noua biserica din brussel .daca vrei detalii mai multe poti intra pe site-ul lor .. se afla pe prima pagina din acest topic. la fel ca si ale informatii, sper e utile.. nu stiu de ce .. dar nick-ul tau l-am ma iauzit undeva. ai mai intervenit pe aici cumva mai de mult? sau pe rombel ai acelasi nick?

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ogezlaan spune:

Salutari fetelor si merci pentru intampinare!

Da,am mai avut doar cateva mesaje postate pe formul asta pentru ca am fost implicat in cazul Mihaita Hogas(larg mediatizat pe aici) copilul de 18 luni care a avut un transplant de ficat la Brussel.Ultimele interventii de aici le-am avut intr-un caz nefericit cand un copil roman a fost aruncat pe ferestra anul trecut la Brussel si incercam sa strang bani pentru inmormantare.

In fine,astea au fost vestile mai putin bune,acum vreau sa impart cu voi experienta din Belgia si mai ales experienta de a fi parinte.

Inca odata salutari tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

felicitari! si la cat mai multe lucruri aproape de sufletul celor aflati in suferinta,, am primti si eu vesti si chiar o pozica frumoasa de la mihaita. . acum are 3 anisori si e mai dulce ca niciodata!

sa inteleg ca esti barbat...?! ca pe acest topic suntem numai fete... am mai avut in trecere pe cineva de sex masculin.. scuze .. care ne-a lasat un gust de-a dreptul amar! iar pe mine m-a blestemat putin.. n-am priceput si nici n-o sa pricep vreodata motivatiunea... si de cand am necazuri .. ma tot gandesc daca nu cumva..... ?! ptiu! sa las superstitiile..

baiatul meu are aproape 8 ani .. si nu-ti pot raspunde la capitolul cresa ... poate despre scoli,,,
si cred ca numai miri poate sa-ti spuna ceva despre asta , daca nu ma-nsel!>? in rest...

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

doar ca miri n-are chef sa se repete. am mai scris un roman cateva capitole mai devreme pe aceeasi tema.

miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Ma ce vreme cool!!!!!!!!Era sa ma topesc azi mai ales ca am avut o mie de drumuri de facut in masinutza mea veche antica si de demult ce se transforma vara in cuptor si iarna in ghetzar!Dar pt ca am rezistat eroic mi-am cumparat o cutie de capsuni, le-am adus grijulie acasa, le-am spalat, depus in castron si dupa ce credeam eu ca le-am ornat cu zahar le-am introdus in frigider. Din pacate nu pot scrie ca dupa o ora am papat delicioase capasuni reci si dulci pt ca am gustat doar una si apoi papilele mele gustative au lesinat una dupa alta de atata saratura (si puteam sa jur ca in punga aia e zahar si nu sare).
Ata ete, va las acum, take care everyone!
zmuahh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

miriuca: m-am exprimat asa.. pentru ca am recapitulat putin in gand.. si cred ca numai tu ai copilashul la cresa... din toate pralinutzele. restul sunt pe la gradi sau scoala.. gresesc cumva?

oana: data viitoare ia-ti zahar cristalizat!
ma fata... dar viata ta ii un roman! o -ntreaga aventura! mereu patesti ceva haios! de ce nu te-apuci sa-ti scrii experientele .. cred ca ar avea un succes de best-seller.. fara gluma!

ps: marturisesc : si papilele mele -s greu incercate!

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

ma.. iosunt in urma di tot..... divorteaza bush?

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ogezlaan spune:

Asa este,sunt barbat dar nu mi-a trecut prin minte sa precizez asta pentru ca am crezut ca-i evident :-) Apropo si in "profile" am adaugat ca sunt barbat si pe deasupra insurat,deci nu incerc sa joc vreun joc si nici sa blestem pe cineva nu am de gand:-)

Deci daca nu va deranjeaza prezenta mea,am sa mai scriu si eu cate ceva pe aici.V-am spus deja ca sunt interesat de discutiile despre copii,chiar daca sunt barbat adevarat

Ardeiash,am vazut si eu o poza cu Mihaita(trimisa de mama lui) chiar acum vreo 2 saptamani.Am ramas foarte uimit de cat de mult s-a schimbat si mai ales de cat a luat in greutate.

Insa Mihaita nu este singurul caz in care m-am implicat,mai este si copilul de 18 luni,pe nume Sebastian Slavescu care sufera/suferea exact de acelas sindrom ca si Mihaita.

Sebi a fost operat in ianuarie 2007 la Sint Luc in Brussel de acelasi specialist ca si Mihaita.Parintii copiilor se cunosc reciproc inca din Romania dat fiind sindromul de care sufereau copiii.Asa am reusit sa fac cunostinta cu familia Slavaescu(parintii lui Sebi) si sa fiu alaturi de ei sufleteste.Sunt niste oameni extraordinari si ma bucur ca am avut oportunitatea sa-i cunosc.

Mergi la inceput