praline belgiene (paishpe)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

ogezlaan: ok...sorry..
n-am stiut de sebi .. altfel m-as fi dus si eu sa-i vizitez la spital.. insa daca stam sa ne gandim ... au fost mai multi copilasi frumosi cu parinti minunati aici la st luc.. eu stiu de inca 2 ... insa cu probleme ale inimii...
in afara de crese ce anume te mai intereseaza despre copii? noi.. as putea zice,, discutam destul de rar pe aici de printisori si printese.. poate si pentru ca multe "domnisoare" inca n u au copilasi ?!

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

pikantsel, raspunsul meu nu te viza direct. nu te bosumfla. dar parca mai e si mathilda cu bebe mik. sau ma insel?

miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ror spune:

Buna pralinute dragi,

Noi am petrecut Pastele acasa, cu oulete vopsite cumparate de la Delhaize, ciorbita de miel (chiar daca nu ma prea dau in vant),un drobulet improvizat dar care a iesit foarte gustos, vinut rosu. Am avut un weekend lung (3 zile) in care am reusit sa ma deconectez si sa respir putin.

Nora, bafta multa, sanatate mamei tale iar tie optimism si putere:)

Morgane, bine te-ai reintors. Sa ne mai povestesti impresii despre tari straine. Imi pare rau de incidentul respectiv, nu e tocmai placut cand esti departe de casa si sa ramai fara acte, bani.

Taniuta e inca acasa?

Oana, vacanta placuta, iti urez de pe acum caci cine stie cand mai intru pe aici...

Madi, cum te mai simti? Ce face bebita?

Ardeiash, Miri, Scumpi, Carmen, Nina

Weekend placut, bucurati-va de soare si vreme frumoasa,

Ror

Mergi la inceput

si fu soare! si din nou soaaaaaaaaaaaaaare! si maine se lasa cu grataaaaaaaare! pe gratarul nou, cumparat de anul trecut:d si in gratarul lasat d evechii proprietari pe care nu l-am folosit niciodata! pazeaaaaaaaaaaa vecinii, ca se baga romanu in priza! mici sa fie, valvoi valvoi, claie peste gramada, mici, si iar mici, pana sa-mi sece saliva:)))
pe de alta parte... dezamagire. am luat una bucata copil de-o aripa si l-am dus la groapa cu nisip. intaiasi data in viata lui. impact pozitiv, zicem noi. am repetat figura azi;..frate, sa fie "anti-rasist" cine-o vrea, da io... m-am imbolnavit de arabita! manca-ti-as, cat e parcud e mare, de intins, de colinat, numa basmale si basmalute...picior de flamand, picior de francofon...cum naibii sa nu fie astia cu vlaams belang asa d einversunati daca nu poti sta cu curu la nisip de populatie colorata ce ai in jur! m-am ofticat!
acu va pup, mananc durum, de la frits din colt, care e flamand! da face turcisme:))) ha ha ha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ogezlaan spune:

Ardeiash : www.alagille.ro poti citi cate ceva despre Sebi.

Fetelor cel mai bun gratar din lume iese cu carne de la George's(Place de Abatoir in Bxl)). Noi facem in fiecare an gratare dupa care ne lingem degetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Heiiii....salutare!
Sa nu ma trageti prea tare de urechi ca am tras chiulul,dar e asa bine cu mama la mine...nu am avut tragere la scris pe forum...
Deci,pastele l-am petrecut acasa cu una bucata copil bolnav de varicela(ALEX).Dupa o sapt de stat numai acasa,vineri ne-am hotarit sa plecam in Franta la Disneyland.A fost super de super!Cred ca mai mult m-am bucurat eu decit copii...m-am dat in toate draciile si l-am carat si pe sot dupa mine(chiar daca e mai fricos)si sa vezi reactii...am crezut ca-mi ies plaminii la cit de mult am zbierat...(la atractiile alea mai bengoase)
Hai ca va las...tre sa ma duc sa despart copii ca s-au luat la bataie!
Va pup...revin

Mergi la inceput

nina: sper ca n-a luat si reina varicela....
ce misto de tine ca te-ai dat in tiribombe! si mie mi-ar trebui asa ceva.... sa mai intineresc si eu putintel!!!

Mergi la inceput

ce faaaaaaain, disneyland! pe mine cand m-a dus "iubitu'" la vremea respectiva, am vazut culori culori ca m-a dat in toate cele:))) da ce-am mai plans la parada, seara, nu-i drept si-adevarat:) maaaaaaama, sarea jacheta de pe mine. si ce minunat mi s-a parut cand am primit un ursulets cadou! de cate ori ma uit la el ma induiosez si p-orma mi se face rau cand imi aduc aminte ce tampenii am putut incerca p-acolo:)))

pe de alta parte, au crescut mici pe gratar! zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzmh! ce grozaaaaaaaaaavi! traiasca george si familia:)) - intelege fiecare ce vrea:) si-au mai crescut si copanele. mbah...minune mare un bbq in gradina sa le rupi nasu' la vecini:))

dar voi? nik nik? asa bine va petrecurati ca nu maia runcati nasul pe aici? sau va pregatiti de scoala? mah, sincer, cu vremea asta frumoasa, io mi-ampierdut constiinta scolareasca. cum dreaq fript sa invat ceva? ma trage soarele de numa numa:)))

pusici, la 5 ma trezesc iar:) ca si cum nici nu s-ar fi intamplat nik:))) nici macar vacanta:))

Mergi la inceput

mirik: am inteles ca de vineri va fi vremea k-n belgia.. deci s-a terminat cu gratarele.. bucuria... soarele// sa ne sorim cat mai putem!

Mergi la inceput

ioi! pai io am citit ca din 22 vine ploaie. cand pica 22? bleacs! numa prost, ca s an-am chef de stat cu nasul in caiet:) a, pai si vecinii vorbesc cu mine franceza, deci... stiti ce-am patit io cu flamanda? sambata seara am fost sa luam flori- noua mea dambla - la un florar pe la care n-am mai trecut pana atunci, flamand bineinteles; si ne saluta, ne gineste ca eream "f" nu "v", si ne povesteste in franceza. eu, cu curaj pe mine, zic, hai sa spun in flamanda. omul continua in franceza, eu iar, flamanda, ala jenat, se scuza ca franceza lui nu e foarte buna. eu ii zxplic, pai stiti, de fapt io vreau sa exersez flamanda, ca nah, daca tot merg la scoala, sa fac si io figura buna; la care el, rosu la fata, vizibil incurcat, continua in franceza... ori n-am moaca de vorbitor de flamanda, ori astia sunt complexati mai rau ca mine ca lumea ii judeca dupa numarul de greseli de sintaxa si gramatica pe care le fac...
noh, va pumpizez. curaj, va fi o saptamana superba!:)) (o incepem cu un test d elimba unii altii:d)

Mergi la inceput