praline belgiene (paishpe)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

miri : ti-am zis sa pui avertisment cand scrii! noroc ca stateam pe scaun ... ca altfel.... seara de la karaoke a fost o seara prea reusita... ca sa nu se termine asa ...
ma bucur mult pentru voi! si sa dea Dumnezeu sa ai o sarcina usoara! ( poate trageti si la mine piciorul... ca ma carcotesc de cativa ani .... anul asta fac 40 ... asa ca... poate m-astampar...)

by the way : am fost la karaokele ala de care va tot spuneam. eu una m-am indragostit de astfel de locuri.... un bar obisnuit nu ma mai satisface....
vreau sa spun ca acolo muzica e mai frumoasa,,, se canta foarte putin in franceza si cei care canta.... au voce.. o singura tipa mi-a zgariat timpanultzul... insa delicat! dj-ul are o voce superba! si am dansat iar de-am duduit podeaua...
flamandezii astia ... a cata oare zic? nu stiu sa se bucure de o muzica frumoasa...
dezavantajul este ca locul e putin mai stramt insa am vazut ca au si etaj. am tras cu ochiul si mi-a placut si la etaj.
m-am uitat si prin cataloage.. si am vazut dragostea din tei: nu mi-a venit sa cred si l-am intrebat p-ala... aveti cuvintele in romana? da.... asa ca putem canta ....
barul are o mica scena cu podea luminata. l-a fascinat pe baietelul meu care a fost mascota serii. are reflectoare colorate...
in fine. e frumos si am ascultat numai muzica buna. lumea are voce acolo.
preturile is cam la fel ca in partea cealalta.

daca va decideti: imi ziceti... eu voi continua sa ma duc acolo.

morgane: poate puteti veni macar 2-3 ore?
ana" poate ne cunoastem si noi asa cum trebuie...

bepii: pentru noi e ok pe 2 iunie ! in concluzie noi zicem da, intrebarea este daca strangem bani sau aducem fiecare ce este nevoie?

pupici la toata lumea ... abia astept sa va vad!

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by miri_mik
ce naibii ma fac daca dupa fiecare intalneala trebe sa va anunt ca-s gravida?

acu.. pe 2 iunie poti sa te-ntalnesti cu noi linistita.. nu mai are cum sa ti se-ntample.. si asta tot anul! hi hi

ce ma bucur !!

cine vine sa voteze la brussels?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Mikule, felicitari, ma bucur pentru tine, pentru al tau sotz si pentru Bruno care peste ceva timp va avea o partenera de joaca(asta daca nu sunt doua sau mai multe:):))!Super veste, sa ai o sarcina usoara!Ceaiul ramas pastreaza-l pt mine TE ROG!!!!!!Cum am timp cu dau o fuga!!

Mergi la inceput

fete: un baietel extraordinar: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=100474 poate aveti si voi timp de o felicitare! numa ca lui ii trebuie pana pe 30 mai// e destul de putin timp la dispozitie ... avand in vedere ca e in canada..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Ardeiash, luni la prima ora o sa-i trimit si eu o felicitare baietelului din Canada. Intr-adevar este o poveste cutremuratoare.
Iar cu noul karaoke desoperit de tine, eu zic sa facem o incercare cat de curand.
Morgane, fara tine intalnirea nu e completa, sa sti! I-am spus si lui Swa si e dezamagit tocmai acum cand Jan avea ocazia sa deguste din colectia de whisky. Poate e inutil dar eu totusi starui sa faceti in asa fel si sa veniti.
Fetele, sa nu cumva sa ma intelegeti gresit cand spuneam intr-un mesaj anterior ca nu ajungem la o intelegere privind intalnirea generala. Asa cum zice si Morgane este firesc sa fie asa pt ca suntem multe, au fost dati cand si eu n-am putut veni in anumite zile iar hotararea de a va invita la mine am luat-o si pt faptul ca promisesem de anul trecut acest lucru dar uite ca nu stiu ce s-a intamplat si vara a trecut pe nesimtite. Va astept cu mult drag si va rog eu sa faceti tot posibilul sa veniti chiar daca unii lucreaza si sambata, veniti mai tarzior ca mai bine-i mai tarziu decat deloc. Iar in ceea ce priveste contributia, sa nu aduceti nimic, o sa cumpar eu totul si apoi ne vom intelege asa cum am procedat de fiecare data.
Acu va pup si va doresc un weekend super.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Miri,felicitari!Iti doresc o sarcina cit mai usoara si sanatate multa!
Azi fiind vreme frumoasa am fost in parcul ala de-i tot fac astia reclama pe la tv,paradisio...frumos...dar mareee ...nu-mi mai simt picioarele la cit de mult am mers.Alex si REina au fost in culmea fericirii,s-au jucat,au vazut animale, au facut poze...seara la 9 au picat ca mustele de obositi ce erau.
Tania,,multumim de invitatie...pe 2 iunie al meu sot are meci de baschet si nu vine(azi a binevoit sa ma anunte)...dar am sa vin eu cu Reina ca pe Alex il las sa se duca la meci cu taica-su ,asa imi e si mie mai usor...
Ardeiash,trista povestea baietelului...am sa trimit si eu o felicitare luni...sper sa ajunga la timp...
Fate va las ca nu mai pot de somn...va pup si va doresc un week-end cit mai placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

fetelor, ati votat?
am vrut, ca un cetatean constiincios sa o ajut pe mama sa-si exprime parerea politica... dar frate... era o coada la 9.45de nu era chip sa stam. o fimers repede, nuo fi mers... eram cu bruno dupa noi, si nu m-am indemnat sa-l chinui cu soarele in cap.
poate ma va chinui constiinta civica mai tarziu, ca acu se doarme pe ruptelea:)))
muuuuuuuuuuuuuuuuuah si multumesc de urarile de sarcina:)

miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Bepii, nu putem veni, ca e nunta d-aia de neam apropiat, cu dus la biserica, receptie si masa... Sunt zile in care nu am ce face si altele in care nu stiu in cate sa ma impart. Of!
Lui Jan ii plange sufletul dupa colectia lui Swa, Biancai dupa pisoi si mie dupa voi... Na, ca m-am apucat de rime imperecheate.
Da' cand muscati din micii aia pufosi, va veti gandi si la noi, da?
Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadyG spune:

Hooorayyyyyyyy,hooraaaaaaaaaaaay, si yupiiieeeeeeeeee!!!!!!!!

My girl 's pregnant!

Sa stii ca noi asa ne-am bucurat de parca am fi ramas noi gravizi a doua oara,si acuma abia asteptam sa sarbatorim!

Felicitari de la noi trei pt voi patru!Sa dea Domnul sa ai o sarcina perfecta fara nici un fel de greturi si alte prostiute de trim. I!
Si o sa fie fetita, ca io asa simt.
Si ma bucur tare ca a venit mami.

Taniuta, iti multumim mult pt invitatie si pt idee, cine-a zis ca tu vii mereu cu solutia perfecta ,mare intelept a fost!Daca vrei ,putem s aluam noi micii, trebuie doar sa ne intelegem cam cati si cand sa-i aducem.

Vrem si noi sa votam, ma,dar eu nu pot sta in picioare atata la cozi.
Nu stiu, incercam mai tarziu,am vrea sa plecam si pana la Huy, trebuie sa vedem daca reusim.

Ardeiash, sa stii ca si eu am fost impresionata de chestia aia cu baiatul din Canada, insa acuma nu prea stiu ce sa mai cred, daca citesti la Generale si vezi ce scrie , incepi sa te intrebi daca e bine sau nu sa trimitem felicitarile.Ma rog,eu deja ma apucasem sa caut plicuri prin casa, acuma oi vedea.

Va pup pe toate, bombonelelor!

Mergi la inceput

io ca bun cetatean al romaniki... m-am dus .. am stat 1 ora si ... cred jumate... fata desteapta mi-am luat numa id-ul belgian.. cand am ajuns acolo... mi-au cerut o carte de identitate ro// am votat nene! da... pe langa...
m-a si luat una p-acolo ca cica-mi plateste ea taxi-ul numa sa ma duc la vot inc-1dat! no...

hai ma morgane.. chiar nu puteti??

Mergi la inceput