praline belgiene (paishpe)
Raspunsuri - Pagina 25
morgane spune:
Daca alegem altceva se poate pe 1 iunie. Unde? Ziceti voi.
Hai sa ne intalnim in Antwerpen de data asta. Am fost acolo la un indonezian de toata lauda. Mmmm!
Miri, vino cu noi. E vorba de mama sau soacra? sa nu zic vreo traznaie.
Insa trebuie sa ne hotaram pana saptamana viitoare, sa putem face rezervari pt trupa.
Azi plecam o tura pana in Germania, nu stim unde, vedem noi unde s-o opri masina...
Maine urmeaza un targ de plante si alte chestii pt gradina.
Sambara o petrecere in cinstea a 45de ani de casatorie a unui cuplu tare drag mie (in Rumst, langa A'pen).
Duminica, receptia unei vecinici cu ocazia celei de-a doua comuniuni.
Cred ca fac fatza, ca am antrenament.
Pupici,
ninaM spune:
Buna pralinute!
Carmen...multumesc frumos si raman datoare de cinste.
Fete...ma gindeam si eu ...ce-ar fi sa mergem in gasca completa la un BBQ?Intr-o simbata,de ex pe 2 iunie,de dim pina seara...ma gindeam la AQUA TURNAI...nu e foarte departe si e un parc super frumos...din ce am vazut eu pe site.Ia uitati-va aici http://www.visithainaut.be/pls/opt/owa/MtrAttrEven.GetAVDInfo?AVD_ID=17730&CLANGUE=FR&RG=H
Ardeiash,tu parca ai fost acolo...cum e?Oricum,e doar o idee...astept parerile voastre,avind in vedere ca nu ne putem hotari la o locatie pt intilnirea noastra.Ce ziceti?Aveti liber in agenda?Eu mi-am propus sa merg acolo in viitorul apropiat...
Hai ca tre sa plec acum,dar va rog eu,ziceti ca se poate ca deja ma vad acolo cu voi,la iarba verde,la gratar,cu copii alergind in jurul nostru...
Va pup pe toate si astept parerile voastre!
Numai bine!
miri_mik spune:
imi dau cu parerea:
de acord si cu anvers si cu aqua nush' mai cum.
pt ambele obiectiuni: 1. mama, 2. copilu. daca mama ramane cu copilu e ok, daca tre sa scoatem copilu la aer toata ziua, ne riscam sa avem un martsait care nus tie sa doarma altundeva decat in patul lui sau in masina - poate l-am pacali -.
deci, ca sa fiu mai clara, bbq e ok, pe vreme frumoasa. anvers e ok cu mama acasa.
si as maia vea ceva de adaugat... da nu zic inca nik, ca mi-e ca-mi aprindeti forumul in cap:p
pusici:))))
miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png
ardeiash spune:
miri: hai zi... ca nu ne suparam
fete sorry....ramane sa fac io niste sarmalutze .. sa vedeti ce buna sunt!
hai ca va zic si eu dupa-amiaza cum va fi si cu noi!!!! noi vom fi pe 3 iunie la antwerp: e concert evanescence. asta-nseamna duminica oare? sper ca nu-ajungem de 2 ori in 2 zile pe-acolo.. nu de alta.. .dar mai sunt si alte locuri ... nu?
s-auzim numai de bine! si
Bepii spune:
Dragi fete cucuiete,
Stati asa sa ne-ntelegem: pt unii data de 8 iunie e ok, pt altii 1 iunie e ok, altele vor bbq, altele la Antwerpen, la Ath, oriunde s.a.m.d. M-ati inebunit de cap! Prin urmare am hotarat asa: veniti la mine acasa toata gasca in par pe 1 iunie. Sper ca vremea va fi frumoasa sa putem sta in curte sa facem gratarul, daca nu, ne inghesuim in casa ca presupun ca veniti cu toatele. Acum sa spuneti cand vreti vineri 1 iunie sau sambata 2. Daca vremea e frumoasa e destul loc pt copii sa zburde prin curte. Daca vreunul e doborat de oboseala avem dormitoare disponibile. Si sa stiti ca Swa a venit cu ideea sa va invitam la noi. Pe mine o sa ma intereseze totul adica carne, bautura, dulciuri, gustari. Tot ce vreau e ca cineva din Brussel sa aduca carne de mici de unde stiti voi ca se gaseste ca aici in Mechelen nu avem.
Si sa spuneti care veniti ca sa stiu cat comand la macelar.
Saptamana de dupa adica 8 sau 9 iunie nu pot pt ca avem iar party cu familia deci ramane 1 sau 2 iunie.
Acum astept reactii. Va pup si va doresc numai bine.
ardeiash spune:
bepii si swa multumim! super ideea ! ca de obicei .. tu le gandesti la rece...
insa eu nu sunt de acord.... .. decat daca contribuim si noi la capitolul carne si bauturi! ca asa-i drept!
s-auzim numai de bine! si
miri_mik spune:
mah fete...
io nush' da ... daca am ceva de zis tre sa va spun...
mie una mi-e cumva sa ma mai vad cu voi fara sa zic ce am de zis...
adica... nah, dupa ce mi s-a intamplat din cauza voastra la karaoke... de fapt dupa karaoke...
ce naibii ma fac daca dupa fiecare intalneala trebe sa va anunt ca-s gravida?
caci nah, asa zice testu, fara confirmare oficiala, dar la liniute... sunt gravid:)
bepii si swa, subscriem, sambata 2 iunie, ca emai lung; Si 1 iunie e bun, trebuie doar suspus la vot. si EVIDENT, cotizam! nici nu incape vorba altfel!
miuuuuuuuuuuuuuuuuuah!
miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png
anamana123 spune:
Hristos s-a inaltat!
inca o minune se intampla pe lume! miri, astept confirmarea sa ne putem bucura pe deplin!
bepii, si noi am vrea sa trecem, scurt, ca vom fi cu maria dupa noi... dar cu contributia de rigoare, altfel nu! si pt noi nu conteaza ziua; deci cand vreti voi, noi ne supunem!
as fi vrut sa scriu mai mult dar sunt franta si ma duc la nani;
pupi,
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
Bepii spune:
Buna seara fete,
Stati asa ca acum m-am dumirit: Nu se poate pe 1 iunie ca e vineri si deci zi lucratoare. Ori daca vrem sa facem bbq trebuie sa incepem pe zi adica pe la ora 12, 13 sau 14. Deci rectific: petrecere sambata pe 2 iunie. Ramane sa stabilim ora precisa pe parcurs in functie de cum puteti voi veni. Dar nu prea tarziu ca sa putem sa avem timp sa stam la taclale.
Ogezlaan, invitatia e valabila si pt tine daca poti si-ti face placere desigur.
Anamana, va asteptam cu drag chiar daca e pt scurt timp.
Si daca vreti sa contribuiti, adica asta e conditia voastra ca sa veniti, atunci contribuiti. O sa vedem atunci ce si cum.
Iar acum ultima vorba dar si cea mai importanta:
Yuppyyyyyyy!!! Miri asteapta barza! Felicitari din toata inima, sa fi sanatoasa si sa auzim numai de bine. Ma bucur din tot sufletul pt voi. Deci si karaokele ala a avut un rost, nu numai ca ne-am simtit excelent dar s-a lasat si cu bebei. Sunt asa de fericita de parca eu as fi in cauza. Sa fi sanatoasa si sa ai grija de voi.
Acu ma duc la somn ca am avut o zi agitata cu tenis, cafenele prin oras, etc.
Va pup si va doresc tot binele din lume.
morgane spune:
Miri, vine barza? Prociciat, meisje! si sa ai bafta de un baby leit cu Brunotje, care e un copil model.
N-a mai facut nimanui minuni karaoke asta?
Fete, in alta ordine de eidei: fata mea s-a trezit ca are nusce activitate nocturna la scoala pe 1 iunie; pe 2 iunie mergem la o nunta ... oricum e greu sa ne vedem toate, ca suntem si multe si prinse in diferite activitati. In concluzie, mergeti fara reprezentanta Brugge-ului si distrati-va neconditionat!!!
Bepii, ca de obicei ne scoti din tot felul de impasuri. Pupa-l pe Swa din partea noastra, ca are idei luminate. Si apoi roaga-l pe Swa sa te pupe pe tine, ca esti dispusa sa aduni forumul la tine acasa.
Pupici,