praline belgiene (paishpe)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

[quote]Originally posted by Bepii

Ce ziceti ne vedem saptamana viitoare in Brussel? V-am mai intrebat odata si n-ati spus nimic. Stiati ca de joia asta iar e sarbatoare nationala in Belgia? Si iar 4 zile libere. Noi voiam iar sa plecam intr-o mini-vacanta da' si-a adus Swa aminte ca are un quiz f important la Antwerpen si nu poate lipsi, asa ca stam acasa sau ne invartim prin zona. Nu uitati ca duminica se voteaza. Eu ca un bun cetatean ce sunt o sa merg sa votez la Antwerpen ca-i mai la indemana.
Va pup si va doresc o seara placuta.

Bepii
Live as if you were to die tomorrow,
Learn as if you were to live forever

Da Bepii....hai sa ne vedem saptamina viitoare!Haideti fete...ce ziceti?Mie imi e dor de voi si mi-ar place sa ne vedem...
Taniuca,votarea e simbata,nu duminica....pe 19.Am sa merg si eu sa votez,la ambasada, ca cetatean roman ce sunt!

Carmen...ti-am lasat un off-line...sa-mi dai un semn daca se poate sau nu...merci si pupici!

Azi iar e o zi ploioasa si sunt fara chef...nu-mi vine sa fac nimik...doar sa stau in pat cu o carte in brate...dar bine-nteles ca astea sunt doar vise...daca ma vede Reina cu cartea in mana ,aia sunt...azi nici Alex nu a mers la gradi,tot din cauza de ploaie si o mare lene, am zis deh...e zi scurta si merge...
Va las acum,va pupicesc pe toate...te salut si pe tine,Ogeslaan si va doresc un sfirsit de saptamina insorit si calduros...
Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Va salut din insoritul Bucuresti :-)

Nina normal ca se poate, chiar vreau sa ma duc la cumparaturi si unguentul de galbenele statea pe lista mea :-)

Fetele zice-ti-mi repede acum cat mai am timp, ce mai aveti nevoie din Romania. Mai le pot cumpara, maine si jumate de zi poimaine, ca vineri plec la tara si ma intorc acasa doar sa dorm, dupa care o taiem spre Belgia eu cu mamica mea :-)

In legatura cu intalnirea din Ath, pentru mine ar fi perfect 1 iunie, cat mai e mama acolo, ca sa o iau si pe ea cu mine. Ce ziceti? E ok si pentru voi? Ca ar pica tot intr-o vineri cum vrea si Lucica de altfel.

Da-ti-mi de stire ce va pofteste inimioara de aici curand, va rooooooooooooog :-)

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Am uitat sa va zic, eu o sa ajung si pe la Plafar, sa imi cumpar ceaiuri de musetel si chestii de astea, deci ganditi-va daca vreti ceva de acolo.

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=100390

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadyG spune:

Salutare, bombonele frumusele!

Cred ca m-au ajuns urarile voastre de bine, manca-v-ar mama pe voi de fete scumpe ,ca a dat Domnul si ma simt si eu mai bine,ptiu,ptiu,sa nu-mi fie de deochi!

Drept urmare, mi-am reluat educatia intrerupta brutal si ma duc iarasi la scoala, ocazie cu care sunt nevoita sa fac si jumatatea de ora de mers pe jos zilnic recomandata femeilor cu bebe la bord.

Din nefericire insa ,asta nu ma impiedica sa iau in greutate nebuneste, asa ca sa nu va speriati cand o sa ma vedeti.

Saptamana trecuta am fost la gyneco la control si speram sa aflam ce avem, fetita sau baietel, insa copilul nostru s-a intors cu fundul la noi.Acu' mai avem rabdare pana pe 4 iunie, atunci facem echo 3D.

In legatura cu iesirea la Ath,sunt intru totul de acord,vreau sa zic ideea e excelenta, insa as avea cateva mentiuni.

Mie nu prea mi-e pofta de sarmale sau alte mancaruri romanesti ,pt ca la noi in casa astea se efectueaza destul de des de catre al meu bucatar-sef . Bine, e clar ca or avea si feluri pe care nu le cunosc si pe care pot sa le comand ,insa daca la restaurantul asta mancarea e asa cum spune Oana,nu ar fi mai misto sa mergem in alta parte?Ca important e sa fim impreuna. Nu va suparati pe mine, please, sa stiti ca eu vin unde-o fi pana la urma,mai ales ca acum mananc cu o pasiune de speriat si asta din 2 in 2 ore.Dar na, poate mai aveti si alte optiuni.Sau poate s-o fi imbunatatit situatia intre timp.

Lucica, tu ai zis ca mergi saptamana asta, nu?Sa te simti bine si sa ne spui cum e.

Ma bucur tare mult ca ati hotarat sa ne intalnim saptamana viitoare in Bruxelles, eu de luni pana joi sunt libera dupa 12 jumate si vinerea toata ziua.
Miri la fel ,e libera vinerea.

Taniuta,Danieluta si Rorutza ,ramane sa stabiliti atunci, ma gandesc ca voi veniti cu Carmencita noastra,nu?

In principiu pt Nina si Ardeiash e ok dimineata ,ma gandesc.

Sau Robertina poate sambata, nu ,fetita?

Ana, poate poti veni si tu cu papusa, daca e vreme faina,ce zici?

Nora, in fiecare zi am zis ca te sun, si mereu a fost cate ceva, acuma e week-endul lung, sper sa reusesc si sa vorbim.

Oanaaaa, cand vii la mine???

Ogezlaan, cu multa intarziere ,te salut si iti urez si eu bun venit!

Taniuta, si noi am avut pe cineva in vizita care si-a cumparat masina second hand,din cate am auzit pe la ei e bine sa faci tot posibilul sa o cumperi direct de la proprietar, nu de la garagisti, si de preferat prin zonele flamande de la domni mai in varsta, pt ca in cazul asta masina e ca si noua.Sau daca poate merge in Germania, ziceau prietenii nostri ca acolo pti sa iei si de la autohaus.

Acum va las si va urez o mini-vacanta minunata,abia astept sa ne vedem !

Mergi la inceput

mare dilema: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=100367

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Fete, eu la restaurant merg saptamana viitoare si nu as vrea apoi sa merg si dupa o saptamana (1 iunie) iar ... Mi-or placea mie sarmalele, dar nici chiar asa.
Ce ziceti de 8 iunie??? Carmita, mai e mami al tau aici? As vrea sa fim in grup cat mai galagios, ca asa ne sta bine. Si ce daca ne servesc sarmale inghetate? important e sa fim impreuna, nu?
Pupici,

Mergi la inceput

sal'tare
fete eu am examene o gramajoara ~! 5 in total la inceputul lui iunie. pe mine m-ar avantaja daca am merge pe 1 iunie undeva.

si ...sincer nu ma intereseaza sarmalele. am invatat sa fac chiar eu .. deci nu mi-e dor deloc. poate mergem in alta parte ( daca nu se supara morgane de propunerea mea?_ )

Mergi la inceput

daca nu.... no problms.. nu va bateti capul pt mine. voi veni alt'dat

Mergi la inceput

Lucica mama pleaca pe 3 iunie inapoi in Romania si sincer as prefera sa vin cu ea la intalnire. Pentru mine nu conteaza daca mergem la restaurantul romanesc sau alegem altul. Mai ales dupa ce a zis si Oana, poate chiar ar trebui sa ne gandim sa alegem altul..

Fetelor whaaaaaaaaaaaaaa m-am pricopsit cu o conjunctivita `de toata frumusetea`... sper sa imi treaca repede, inainte sa vin inapoi in Belgia

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput